Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagresowana

jestem w szoku. obilam na ulicy ryj jakiemuś gówniarzowi.

Polecane posty

Gość yryuuuuu
Jedyne złe, to że w ogóle potem się przejęłaś. No i całe szczęście że psu się nic nie stało. Śpijcie dobrze! (Jestem matką dzieciom i ogólnie osobą stabilną pod każdym względem ale jak ktoś krzywdzi zwierzę (obce, czy pod moją opieką)to coś we mnie wstępuje. Używam pazurów.)

Gość zagresowana
heh dzieki wam naprawde :) uspokoiłyscie mnie a nawet poczulam sie troche dumna. pierwsza mysl moja po ochlonięciu to bylo, ze przesadzilam. potem opowiedzialam o tym kolezance to ona tez, ze przegielam i moge miec teraz problemy.. ale uspokoiłyscie mnie :) dzieki

Gość ulla22
Podziwiam. Naprawde. Nie balas sie ani troche? 16 lat to nie takie dziecko. Ja bym sie bala i chyba tylko cos powiedziala. :o

Gość zagresowana
wiesz jak tak na sucho sobie o tym mysle i wyobrazam to tez mysle sobie, ze bym sie bala. w praktyce jest tak, ze jak sie zadziala krzywda komus kogo mocno kocham to jakis instynkt zadzialal po prostu. nie patrzyłam kompletnie na nic. czy to facet, czy baba.. czy dalabym rade czy bym nie dala.. kompletnie o tym nie myslalam. instynkt zadzialal i polecialam jak z procy zlac tego gnoja!

dobrze zrobilaś, śmierdzący gówniarz :o gdzie są rodzice? Nikt go szacunku nie nauczyl do żywej istoty? :o Tak samo bym postąpila, z tym, że mojego pieska nikt by tak szybko nie kopnąl, bo idioci tylko na tych malutkich się potrafią wyżywać a do dużego by nie podskoczyl.

radosny stulej a co ci ten pies takiego zrobil? To wlasciciela trzeba bylo kopnąć w dupsko i zwrócić uwagę a nie na psie się wyżywać. Ciekawe czy mojego też byś kopnąl jakby Ci zablokowal drogę :classic_cool:

A w rzeczywistości kiedy to 16 letni gówniarz kopnął Twojego psa i wydarłaś na niego mordę początkowo padł na glebę powalony świeżością twojego oddechu, jednakże po krótkim dojściu do siebie i otrzepaniu ziemi ze swojego dresiku przypyerdolił ci w to głupie ryło z liścia i kopnął jak wcześniej twojego skowyra, po czym lecąc niczym tupolew zaryłaś twarzą w rzadką kupę postawioną nieco wcześniej przez twojego skowyrełe. :classic_cool:

Gość zagresowana
moj pies nie był na smyczy. wachał trawke na trawniku po prawej stronie a oni szli z lewej. podzesli tak po prostu i kopneli :o

Gość zagresowana
tzn podeszli oboje, a tylko jeden kopnął. moj pies ani ja zupelnie w niczym nie zawinilismy.

czym świadczy, że masz rację? co to za racja kopać niewinne stworzenie? To jak matka z niemowlakiem w wózku Ci nim zastawi drogę to bobasa z niego wyciągniesz i kopniesz czy jak? :o

Gość pewnie myślał że pies
jest bezpański, szkoda mi tych psiaczków co sie błąkają i nawet nie ma ich kto obronić :O

Po prostu w głowie mi się nie mieści, że są ludzie, którzy czerpią przyjemność ze sprawiania bólu bezbronnym stworzeniom:-O

Gość rozkmiń to dokładniej
dobre, dobre! dobrze zrobiłaś! biedna psinka :(