Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana_65

Zdrada:(( poradźcie proszę:(

Polecane posty

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Oszukana i bardzo dobrze, wieczorem przyciśnij go i porozmawiajcie tak aby wszystko było jasne, postrasz go trochę i jej tez bym nie odpusciła

Gość oszukana_65
Dalsza część relacji... Po przypomnieniu mu tego sms "Myślę o Tobie" stwierdził, że ona często do niego tak pisze ,ale on przyrzeka że nic nie odpisuje... pisze jak mąż wyjeżdża w trasę(jest jakimś kierowcą)...co do róż to ona jest właścicielką kwiaciarni i dobrą znajomą jego szefa i przywoził jej róże w hurtowni i stąd ten sms. To jego wytłumaczenia.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie wierz mu bo to ściema, powiedziałas mu że sobie nie zyczysz żeby miał z nia kontakty???

Gość aga 012
Dziewczyno, jestes mloda , masz prawo do szczescia . Walcz o swoje , postaw ultymatum twojemu partnerowi albo Ty i dziecko , albo ona .To musi byc zakonczone , bo inaczej sie wykonczysz .

Gość aga 012
Zawsze Szczery , swieta prawda Amen

Gość aga 012
Wazne , zeby wyciagnely z tego konstruktywne wnioski .

Gość ja nie rozumiem, po prostu
nie rozumiem. sama jestem kobietą, ale nie pojmuję. z tego co piszesz - wygląda na to, ze facet Cię zdradził. jeśli nie fizycznie, to na pewno psychicznie. chyba nie przełknęłaś tego tekstu o róży i kwiaciarni? ściema, gorszą wymyśliłby przedszkolak. pytasz o rady? ale jakich rad oczekujesz? ja, gdybym został zdradzona - bez mrugnięcia okiem odeszłabym. jak to mówią - miłość wybacza, owszem, ale nie jest naiwna. jeśli ktoś nie szanowałby mnie - jaki sens byłby w tkwieniu razem? a dziecko? dziecko to mały człowieczek, który czuje, widzi co się dzieje wokół. i widziałby nieszczęśliwą mamę i tatę. :O więc nie ma co zasłaniać się dzieckiem.

Gość przypadkowa niebohaterka
"najwyrazniej nie zaczailas o czego pije " bynajmniej - nie zaczaiła, ale przynajmniej dośc grzecznie z jej strony, ze się gwałtownie nie obruszyła

Gość aga 012
Sorry Chemia13 , ale zle zrozumialas Zawsze Szczerego . W jego wypowiedzi jest duzo prawdy , my kobiety dajemy sie zlapac na slowa , wierzymy we wszystko co nam partner powie , nie konfrontujemy tego z czynami , a efekty tego sa fatalne .

Gość ja nie rozumiem, po prostu
dokładnie tak, a nawet więcej. bo w tym przypadku ja widzę tu i fałszywe słowa i tego samego typu czyny :O

Gość aga 012
Madrze napisane

Gość oszukana_65
Zaznaczę że ja nie napisałam, że to wytłumaczenie przyjęłam. Wiem że dziecko zasługuje na szczęśliwych rodziców i chcę żeby takich miało a nie żeby być tylko ze względu na dziecko... dziękuję za wszystkie wypowiedzi:)

Gość oszukana_65
Dla sprostowania tej relacji wyżej ta pinda faktycznie jest właścicielką kwiaciarni w moim mieście a szef mojego narzeczonego jest jej znajomym. Wiem to z innego źródła nie od narzeczonego......ale to go nie tłumaczy w żadnym wypadku!!właśnie zastanawiam się nad dalszym rozwiązaniem tego żeby dziecko nie ucierpiało...

Gość lauraaa...
z takimi sprawami nie warto czekac na rozwoj akcji bo pozniej moze byc ciezko w kwestii uczuciowej, musisz to ukrocic ostro i byc stanowcza - ostatnio zauwazylam ze lepiej ma wlasnie czlowiek ostry/stanowczy - bo wie czego chce i dana osoba wie ze nic jej nie wmowi.. po co jemu kolezanka - do flircikow "niewinnych" , twoj narzeczony musi zerwac znajomosc , ja bym cos jemu napaknela ze ciekawe czy jej maz wie cos o tym .. ale oczywscie nie mowilabym jej nic ani jej mezowi , rozwiaz to z nim , ona codziennie go widzi czy jak to jest? zwlaszcza ze masz malutkie dziecko musisz to zalatwic - pelna rodzinka musi byc! a tamta to Zdzira widze skoro sie bierze za swiezego "tatusia" to trzeba miec tupet- zeby sie w ogole za kogos w zwiazku brac... brak slow.. mam nadz. ze dasz rade i wszytsko bedzie ok ale dzialaj od razu , stawiaj warunki bo w koncu trzeba walczyc o przyszlosc ;)

Gość aga 012
Dokladnie

Gość lauraaa...
zawsze szczery- wiem ze do tanga trzeba dwojga .... czyli wiem ze narzeczony autorki to nie "aniolek" wiadomo , jednak widac ewidentnie ze tej kobiecie sie nudzi jak mezus jest w "trasie" ... sory kazdy ma swoje poglady .. ;]

Gość oszukana_65
nie widza się codziennie.

Gość aga 012
Problem jest w tym , ze partner flirtuje z mezatka , jak nie ta to bedzie inna .

Gość lauraaa...
zawsze szczery daruj sobie .... ;]