Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana_65

Zdrada:(( poradźcie proszę:(

Polecane posty

Gość oszukana_65
Polaaaa ja nie miałam zamiaru jej obrażać pisząc do niej tylko kulturalnie ale stanowczo zaznaczyć że wtrąca się w nasze życie i mi się to nie podoba. Co do jej męża też myślałam żeby o nim jej coś wspomnieć żeby choć troszkę sie przestraszyła. Właśnie widzę, że chyba było mu za dobrze bo miał dziecko, dom to po co się starać przecież już mu to nie ucieknie....oj ja mu pokażę że takie pewne to nie jest... Faktycznie napisanie do niej może dać mi satysfakcję i to jaką:)

Gość aga012
Oszukana , jak narazie Twoje decyzje sa bardzo rozsadne . Przemysl to czy Ty rzeczywiscie chcesz paprac sie w pisanie do tej kobiety . Wiem , ze jestes na nia wsciekla , ale wydaje mi sie , ze obojetnosc i lekcewazenie jest wieksza kara .Mysle , ze bardziej bola Cie , slowa , gesty, czyny Twojego partnera skierowane do niej .

Gość malinowy sok
aha! nie pisz do niej to bedzie najgorsze glupstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaczniecie sie klocic, ona bedzie dogryzac i specjalnie moze pisac do niego, pzrez to bedziesz klocila sie z nim i tak w kolko....jesli chcesz byc z nim, Narob im wstydu, jemu zeby mial nauczke, a jej za kare:D Wtraf pzrypadkowo na jej meza i powiedz,ze nie zyczysz sobie zeby jego zona pisala do Twojego mezczyzny typu mysle o tobie i takie tam. I ladnie powiedz do widzenia z wielka duma :) aha i ze Twoj narzeczony tez juz jej dawal to do zrozumienia , ale ona jest chyba glucha i zbyt nahalna :D A jemu postaw warunki i trzymaj krotko, az bedziesz pewna i znow mu zaufasz.

Gość malinowy sok
niech sam pierze, niech sprzata, wygon go z dzieckiem na spacer, po zakupy! niech role troszke sie obroca, a Ty wypoczywaj! niech zobaczy jak to kuźwa jest kiedy wszystko na Twojej glowie, a on tylko fik na fotelik i na gg! Pora dorosnac! :D ja tez czasem mam mysli co do swojego "nosz kurde tylko wziac na kolano i dupsko zloic kablem od zelazka" ;) pozdrawiam i nie daj sie!!!! :D

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja wiem że Ty jej nie chciałas obrazic ale czasem człowieka ponosi ;) wiesz mozesz jej nawet anonim wysłac ze powiesz jej mezowi zeby sie wystraszyła ;)

Gość oszukana_65
Malinowy sok nie dałabym się wplątać w żadną kłótnie z nią bo to by oznaczało że zniżyłabym się do jej poziomu. To by była tylko krótka i konkretna wiadomość. Tylko właśnie obawiam się, że ona może robić mi na złość. Co do jej męża to niestety nie mam takiej możliwosci go spotkać nawet jakbym sie bardzo starała:( Mój ma już warunki postawione.

Gość oszukana_65
Też mam czasami taką chęć złapać go i potrząsnąć nim żeby mu sie wszystko poprzewracało:) Spokojnie jestem taką osobą, że by mnie nie poniosło nawet w takiej sytuacji:) W poprzednim związku dałam się wciągnąć w taka kłótnię. Dlatego teraz mam pełno wątpliwości jak to zrobić żeby było dobrze...

Skoro masz ochotę to zrób to :D potrzasnij od czasu do czasu to mu glupizny z glowy wypadna :)

Gość oszukana_65
Dziękuję wam dziewczyny za dobre rady i swoje przykłady z życia:) Dzięki temu jest mi łatwiej z tym wszystkim:) Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się spiszemy, bo na prawdę fajnie mi się z wami pisało:) powodzenia w życiu dziewczyny:)

zagladaj tu czasem i pisz co u Ciebie :) powodzenia!!!!!

Gość matacz ,,,.......
oszukana_65 już mu to nie ucieknie....oj ja mu pokażę że takie pewne to nie jest... Faktycznie napisanie do niej może dać mi satysfakcję i to jaką ------------------ Rany julek czy wy sie czytacie ? "ja mu pokazę " co mu pokazesz ? "satysfakcja" ... i ty sie dziwisz ze patrzy za innymi ?

Gość matacz ,,,.......
malinowy sok niech sam pierze, niech sprzata, wygon go z dzieckiem na spacer, po zakupy! niech role troszke sie obroca, a Ty wypoczywaj! niech zobaczy jak to kuźwa jest kiedy wszystko na Twojej glowie, a on tylko fik na fotelik i na gg! Pora dorosnac! ja tez czasem mam mysli co do swojego "nosz kurde tylko wziac na kolano i dupsko zloic kablem od zelazka" pozdrawiam i nie daj sie!!! ---------------------------- sranie w banie ! ja wlasnie te role w domu odwróciłem i szkoda ze tak późno ! Panowie !! nie bójcie tego , to bółka z masłem ! a ile pioeniedzy sie zaoszczedzi >>> co jest na twojej głowie ? smiesz zartowac prawda ! juz tu pisałem i napisze raz kolejny . Ja pracuje , w dodatku mam wlasna formę i inne rzeczy , ja sprzatam ja gotuje , ja robie zakupy , pilnuje płatnosci itd. zonie zostało owo pranie , ktore to robi pralka , cos robic musi skoro zyje w tym lokum wraz ze mna i co ? i wszystko gra , wszystko bowiem jest kwestią organizacji !! Nie daj sie ...? chłopaki to wy sie nie dajcie !

Gość matacz ,,,.......
dobre rady ? a gdzie tu takowe są ? jezeli masz faceta popierdółę strachliwego niczym panienka z okienka , to moze sie i pzrestaraszy , kazdy inny cie wysmieje !! ale dziuałaj zobaczysz co osiagniesz i pamietaj co napisałem - zacznij od siebie - dopiero kiedy ty bedziesz oki , mozesz szukać dalej nic nie dzieje sie bez przyczyny

Gość oszukana_65
Matacz jeżeli dla Ciebie nie ma w tym temacie nic ciekawego to po co wchodzisz i komentujesz a w dodatku obrażasz? Może i dla Ciebie nie ma tu dobrych rad ale to ja tutaj założyłam ten temat i to ja sobie zadecyduję czy one tu są czy nie. Co do Twojego życia to ok podzieliłeś się jak masz fajnie i gratuluję, a następnym razem przyhamuj troszkę zanim coś napiszesz.

Gość matacz ,,,......
Ty masz jakis problem ? widac tak ... wiec zyj i słuchaj tych dobrych rad

Gość harakiriiiiiuu
ona moze słuchac rad ale od mądrych ludzi a nie od ciebie chamski cepie wiec zamknij tą swoja smierdzącą dupe i nie sraj gównem bo śmierdzisz. WON z forum kutafoniku

jak wczesniej pisalem, badz czujna nie pisze do niej, bo to sensu nie ma najmniejszego powiadomienie meza tej pani ma dwie zalety: 1. uwiadamia jego w sytuacji i umozliwia podjecie takiej rozmowy jaka ty podjelas ze swoim mezem 2. dodatkowo ogranicza ryzyko zejscia przez flirtujacych do podziemia

Matacz Ty jesteś chory psychicznie :D idz z tymi swoimi radami precz, żałosny tatuśku po 40, mieszkasz ż zoną, masz smarkata kochanke, wiedzą o niej dzieci, Twoje życie i wszystko wokół Ciebie jest chore i Ty śmiesz tu rad udzielac :D a tak w ogóle to zaczynam myslec że jesteś pantoflarzem a to zycie o którym piszesz to tylko Ci sie marzy :D

a tak w ogóle Matacz to używaj słownika bo wstyd robić byki w tym wieku

Gość kobieta z przeszłością _______
autorko związek musi oprzeć się na zaufaniu inaczej to nie ma najmniejszego sensu,takie rady typu obserwuj bądź czujna to totalna dziecinada bo ty nie jesteś zwiadowcą wojskowym tylko kobietą ,która pragnie ciepła,opieki i bezpieczeństwa jak każda z nas:) najważniejszą osobą w Twoim życiu jesteś Ty sama i nigdy tego nie zapominaj jak również tego ,że szczęście mają Ci co mogą z Tobą dzielić życie,jeśli uważają inaczej to znaczy nie są to ludzie dla Ciebie najważniejsze co w zyciu jest to poczucie tego że jest się najważniejszym dla siebie i dla kogoś to sprawia że czujemy się bezpieczni a przez to szczęśliwi ,weseli i twórczy no i macie przepis na życie od cioci Ewy :)

związek musi oprzeć się na zaufaniu inaczej to nie ma najmniejszego sensu,takie rady typu obserwuj bądź czujna to totalna dziecinada bo ty nie jesteś zwiadowcą wojskowym tylko kobietą ,która pragnie ciepła,opieki i bezpieczeństwa jak każda z nas oczywiscie, ze zwiazek musi sie oprzec na zaufaniu, ale w tym przypadku to zaufanie zostalo nadszarpniete i zeby je odbudowac potrzeba czasu, z kolei intynkt samozachowawczy powinien podpowiedziec, ze lepiej byc czujnym by moc wczesniej podjac decyzje, gdyby sie okazalo, ze na to zaufanie partner jednak nie potrafi zapracowac

popieram Zawsze szczerego :)

Gość oszukana_65
Zgadzam się z Tobą zawsze szczery, tak właśnie jest w moim przypadku. Z przeszłych wydarzeń jakoś nie potrafię bezgranicznie zaufać. Zwiadowcą nie jestem tylko jestem kobietą a my kobiety mamy tą naszą kobiecą intuicję:) jak na razie przez 24 lata mnie jeszcze nie zawiodła więc jeżeli cos się dzieje to to się czuje po prostu...nie wiem nie umiem tego wytłumaczyć ale mam nadzieję że mnie rozumiecie:) Co do napisania do tej kobiety jak na razie dałam sobie spokój po bardzo szczerej rozmowie z narzeczonym. Jednak podkreśliłam że jeżeli jakikolwiek kontakt się znów pojawi to nie tylko do niej napiszę ale też skontaktuję się z mężem. Powiedział, że zgadza sie na takie rozwiązanie.

wyglada na to że Twój narzeczony faktycznie z tym skończył :) ciesze się, co do intuicji to mnie tez nigdy nie zawiodła, za kazdym razem jak coś sie działo to po prostu czułam to choc nie miałam dowodów ;)

Gość kobieta z przeszłością ______
zawsze szczery może jesteś :) ale brylujesz tu tylko dlatego że facetem prawdopodobnie jesteś :P:D jeśli kobieta czuje się zagrożona i mówi o tym partnerowi to nie ona ma być wyczulona na to zagrożenie tylko partner ma zrobić wszystko żeby takich dylematów nie miała:) no ale to trzeba być sobą :P jednostką wolną i pewną siebie:D i tak nic z tego płytki nie rozumiecie :P

byc czujnym nie znaczy sprawdzac cały czas, a wtedy kiedy cos sie wyczuwa i bycie czujnym nie ma nic wspólnego z tym czy ktos jest pewny siebie czy nie, co za brednie

Gość oszukana_65
Polaaaa mam taką nadzieję:) Zobaczymy jak się potoczy sprawa dalej:) Kobieto z przeszłością rozumiemy to co piszesz tylko jak widzisz każdy ma na ten temat inne zdanie. Ja uważam jak Polaaaa, czujnym nie znaczy sprawdzać cały czas tylko reagować w odpowiednim czasie jak coś się dzieje, po prostu trzeba trzymać rękę na pulsie jeżeli takie coś się pojawiło:( Przecież będąc z kimś w związku i poważnym to każdy jest sobą bo o takich związkach tu piszemy. Wydaje mi się że bardziej trzeba wiedzieć czego sie chce i spojrzeć krytycznie na tę drugą osobę.

Gość kobieta z przeszłością ______
Kobieto z przeszłością rozumiemy to co piszesz tylko jak widzisz każdy ma na ten temat inne zdanie. Ja uważam jak Polaaaa, czujnym nie znaczy sprawdzać cały czas tylko reagować w odpowiednim czasie jak coś się dzieje, po prostu trzeba trzymać rękę na pulsie jeżeli takie coś się pojawiło reagować i trzymać rękę na pulsie droga autorko to trzeba jak komuś życie ratujesz:) a nie jak zdechlaka chcesz na siłę przy życiu trzymać jesteś niedowartościowaną kobietą,która pewnie w w kieszeniach czy tam w komórce czy jeszcze gdzie indziej szpera u partnera:D;) to twój problem i twoje stanowisko i samo to że na forum mówisz bo my uważamy znaczy że czujesz się zerem i nie masz własnego zdania ja mówię ci jako starsza koleżanka:D a nawet mama twoja mogłabym być ;) zacznij od siebie,nie ograniczaj swojego życia od niego nie sprawdzaj nie przywiduj żyj kobieto żyj:D pa powodzenia

kobieto z przeszłością dlaczego odnosze wrażenie że Ty to Matacz .... piszesz kupe bzdur nawet nie chce sie tego komentowac

Gość oszukana_65
Kobieto z przeszłością nie jestem niedowartościowana, tutaj się pomyliłaś. Doskonale znam swoją wartość dlatego też nie dam, żeby żyć w trójkę. Wiem czego chcę. Nie sprawdzam kieszeni ani nic innego, każde z nas ma dostęp do telefonu drugiego czy innych rzeczy. A to chyba różnica jest troszkę.