Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inn.

Czy da sie jakos poprawic wyniki badan krwi BEZPOSREDNIO przed badaniem?

Polecane posty

Gość inn.

Badania mam chyba jutro lub w piątek. Wiem że beda złe ale potrzebuje pozytywnej opinii lekarza medycyny pracy, bo przeciez pracowac musze. A wyniki zawsze mam złe i zawsze widzą anemię i cholera wie jeszcze co. Na dodatek ostatnio brałam antybiotyki, i mam okres, wiec juz calkiem pewnie wyjdą do dupy. Co moge zrobic bezposrednio przed badaniem, zeby byly chociaz troche lepsze? Darujcie sobie głupie komentarze, proszę :(

Gość inn.
Super, dzieki za taką pomoc :/

Gość inn.
A gdyby mi w tych badaniach wyszła anemia itp., to moze lekarz uznac ze nie moge pracowac? :/ :(

Gość maciejka pachnąca:)
heh... powiedz że chora jesteś i brałaś leki i że wyniki mogą być fałszywe... poza tym poczytaj sobie w necie co może mieć wpływ na wyniki tych badań i przedstaw to lekarzowi, sama miałam dzisiaj ten problelm, ale na szczęście do 20 mam spokój i spróbuję jakoś dobrze się odżywiać żeby mi jak najlepiej wyszły wyniki:)

Gość ja żeby poprawić
sobie wyniki wcinam żelazo w tabsach ;) np. Ascofer (chyba taka nazwa) ;)

Gość tuuuu
ja kiedyś poszłam za siostrę przecież tam nikt tego nie sprawdza

Gość inn.
Ale nie bardzo mam kogo za mnie wysłać. Może mi lekarz odmowic wystawienia zaswiadczenia o zdolnosci do pracy ze wzgledu na anemie? Praca w sklepie.

Gość inn.
Cholera :/ Co robić? :/

Gość wyślij kogoś innego
zdrową koleżankę

Gość wyślij kogoś innego
eee... jeśli to tylko anemia to nie szkodzi w praca w sklepie. jeśli to ma ci poprawić humor, to nażryj się witamin, opiernicz dzień wcześniej późnym wieczorem mięcha i wio na badania.

skoro od dłuższego czasu masz złe wyniki to powinnaś zacząć się leczyć bo anemia to może być tylko wierzchołkiem góry ,

Gość inn.
Zaraz bede jadła szpinak, a wczesniej jadłam barszcz :D I jeszcze bede jadła, moze to cos pomoze ;d

Gość U MNIE LEKARZ
właśnie twierdził, że mam anemię i że mam mu przynieść zaświadczenie od swojego lekarza, że rozpoczęłam leczenie. "a dopuści mnie pan wtedy do pracy?" "nie, dopóki nie będzie Pani zdrowa" "ale ja 3 tyg. temu oddawałam krew, więc anemia nie jest możliwa" "ma pani zaawansowaną anemię!" dziwne, bo dzień później poszłam do punktu w którym oddawałam krew i panie jak usłyszały moją historię to zrobimy mi nowe badania i miałam rewelacyjne wyniki, że mogłabym krew oddawać :/ tylko dzięki temu się wybroniłam :/

Gość ania@ania
nie kombinuj wyslij na badania kolezanke ja moge isc ,przeciez sie przed badaniem nie legitymujesz

Gość wyślij kogoś innego
dobra, a ja miałam nauczycielkę polskiego, która robiła błędy ortograficzne. w każdym zawodzie są porąbani ludzie.