Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klooojjj

lepiej byc w zyciu singlem czy w zwiazku

Polecane posty

Gość a dlaczego nikogo nie możesz
znaleźć?

Gość kama rama
dlaczego nie może?? :P po 30 cieżko KOGOKOLWIEK znalezc uwierz...;) nawet w pracy wszyscy koledzy dawno poslubie... mam iść na dyskoteke? sami gówniarze... A na portalach desperaci

Gość a co miedzy 30 a 40 ?
stary kawwaler ile lat ?

Gość Sama ale dobrze mi
Powiem tak, najlepiej zbyt wczesnie nie wiazac sie z kims, bo czlowiek mlody, wchodzacy dopiero w doroslosc, bedac samemu szybciej nauczy sie zaradnosci, niezaleznosci, a taki ktory juz kogos ma, bedzie zyl jak taka ciapa, niczego sie nie nauczy. Pamietajcie, ze to jest Wasze zycie i nie warto stawiac wszystkiego pod partnera, bo jak Wam nie wyjdzie, to wtedy dopiero jest tragedia.

Gość starykawaler
31 i pół :)

Na potalach towarzyko randkowych mozna kogos poznac,ale to rzadkosc, jak wygrana w totolotka!

Gość sama jesteś na portalu
więc nie gadaj o desperatach:P pewnie większość już w związkach, ale jeszcze co niektórzy plączą się samotnie.;) mam fajnego kumpla, ktory ma 30 lat i nawet nie jest nieśmiały, ale wydaje mi się, że tak bardzo obawia się porażki, że nawet jak ma okazję poznać fajną dziewczynę to jakoś tak odkłada, czeka, aż czas mija i już się nie da. i tak do następnej okazji.;)

Gość starykawaler
krotka pilkaaaaa ona chce być pełnią księżyca,przy pełni księżyca to ona chyba robiła te fotki.

Gość eeeeee laska która
eksponuje nogi, pokazuje się w necie w ręczniku chyba nie za bardzo szanuje swoją intymność...

Gość kama rama
hahaha a czy ja powiedziałam ,że nie jestem desperatką???:) jestem cholerna desperatką;) mam już takie parcie na małżeństwo, że to bajka... ale jestem dobrej mysli!:]

Gość krotka pilkaaaaa
nie rozumiem

warszawski policjanttt ludzie w zwiazkach zyja dłuzej i ogólnie sa szczesliwsi } Ciut generalizując, jest to oczywista bzdura. Niemożliwe jest to do zbadania przez statystyków bo zdecydowana większość żyje w związkach. Idąc dalej tym tropem można postawić równie bzdurne tezy, np ludzie w związkach częściej zapadają na choroby weneryczne i koklusz. Będzie to taką samą prawdą. Ludziom w takiej większości wszystkiego przydarzać się będzie więcej, zależy pod jakim kontem zrobi się badanie statystyczne. :P

Gość kama rama
oo a ta laska ze zdjęcia ma 26 lat??? myslałam, że z 35...

Gość kama rama
ale może to przez ten tapir na głowie

Gość a ja bylam kiedyś meżatką,
a od 6 lat jestem sama i pewnie to egoistyczne, ale dobrze mi z tym i nie wyobrażam sobie na dzień dzisiejszy kogoś w moim życiu, kogoś w moim domu, w moim łóżku, łazience, kuchni itp :o Nie zdziczałam, po prostu nie chcę żadnego związku...może kiedyś mi przejdzie, a może mam taki charakter i do śmierci będę solo? :)

Gość pewnie źle ci było w związku
i samotność jest ulgą.

Gość warszawski policjanttt
myrevin ; kątem nie kontem

Ta z Sympati wyglada jak dziewczyna z agencji towarzyskiej.Kazdy sie z nia umowi, ale tylko na raz lub kilka.Nikt nie zainteresuje sie nia na powaznie.Po prostu nie wyglada jak material na zone i matke

pewnie źle ci było w związku i samotność jest ulgą.-------------to prawda. Chyba nawet "odbijam" sobie te wszystkie złe lata ;)

Gość starykawaler
Ja nie byłem żonaty a też mi trudno sobie wyobrazić kogoś w moim łóżku,nie wiem czy bym wytrzymał resztę życia z inną osobą w jednym łóżku,brakuje mi bliskości kobiety ale tak non stop,po miesiącu bym miał dość.Chyba już się przyzwyczaiłem do tego luksusu.

To i ja mialem kiedys zone i bylem w kilku nieformalnych zwiazkach.Samotnosc, gdy sie jest samemu jest lepsza , niz samotnosc w zwiazku, z ktorego sie trudno wyplatac!

o to, to! Tak samo czuje "starykawalerze":) Randki- owszem, ale nic na poważnie i nic na dłuższą metę.

Gość starykawaler
A tak przy okazji mam pytanie do kobiet,jak by mogła zareagować moja żona(załóżmy że ją mam:) ) gdybym jej zaproponował abyśmy spali w oddzielnych sypialniach,powiem że ma ku temu warunki,nawet łazienkę by miała oddzielną.

Gość też kiedyś myślałam
że nie umiem być z kimś. teraz wydaje mi się, że nie umiałabym żyć bez niego.

Gość też kiedyś myślałam
ja bym zrozumiała. kilka lat temu sama uważałam, że to idealne rozwiązanie. zmieniło mi się z czasem.

Gość kama rama
stary kawalerze;) to zależy od kobiety... Ja już przyzwyczailam sie spać sama ( mam nawet łoże małżenskie na którym sie rozwalam w każdą strone;)) wiec mi by to nie przeszkadzalo, ale napewno wiele kobiet żle by to przyjeło.... no chyba, że chrapiesz to sama by uciekła

Gość starykawaler
oczywiście bym z nią normalnie porozmawiał,żeby nie myślała że jej nie lubię.Mi się wydaje że to dobre rozwiązanie,swobodne puszczanie bąków i wysypianie się,bo chyba trudni sie wyspać z jeszcze jedną śpiącą osobą w tym samym łóżku.

Gość kama rama
moi rodzice od zawsze spali oddzielnie, a teraz sie rozwodzą:P mam nadzieje , ze to nie miało nic wspolnego z tą sytuacją :D