Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamCórkeChcęDaćJejNaImię

Urszula-imię dla córki?

Polecane posty

Gość anka 22..
moja coreczka bedzie miala na imie Lawinia:) Ladnie?

Gość Ja jestem Urszula
ambitna tak,piekna juz niekoniecznie..

Mam jeszcze trochę czasu. Mblondyn myślałam o tym, ale jeszcze nie oglądałam kalendarza na naprawde nie chce żeby imie było dziełem przypadku

Gość kojarzy mi się
z potworzycą ze szkoły średniej; wszystkim obrabiała dupska, była bezczelna, strasznie płytka i głupia i kazała na siebie mówić "Julia" :) czego oczywiście jako jedna z nielicznych czy nawet jedyna nie robiłam :)

Ambicje sa najważniejsze, to po ojcu odziedziczy ;) po matce zaś urodę i artystyczną duszę :) Och aż się boje takiej mieszanki wybuchowej ;) Długo czekałam na to dziecko więc chce żeby miało naprawde piękne imię

Gość Ja jestem Urszula
Trudno mi samej pisać o sobie czy jestem urodziwa, ale dostałam już wiele komplementów od innych :-) Więc chyba tak :-) Najważniejsze czy Tobie się to imię podoba :-) A mówią do mnie różnie: Urszulko, Uleczko, Ulcia, Ula.... Gdybym miała córkę, dałabym na drugie Urszula. Narazie mam 2 synów i chyba na tym poprzestanę :-) Pozdrawiam.

a'propos imienia Urszula. Posiadaczka tego imienia Urszula Sipińska, mnie skromnego żuczka, co gapił się na nią jak w obrazek na korytarzu w Politechnice Poznańskiej , zmierzyła takim wzrokiem, mówiącym: mogę cię osrać, co najwyżej pacanie. Nie polecam tym samym Urszuli.

Gość Ja jestem Urszula
Z godz. 10.21 był podszyw :-(

Z opisu imienia Urszula na interi jest wzmianka o ciężkim zyciu. Wiem, bezsensu sugerować się opisami, ale chyba czaasem coś w tym jest. Wyniosła, byle nie za bardzo. Straszna mam rozkminkę

to może daj na imię Órszula, albo OOrszula, tak z angielska, tylko te dwa OO na początku, nieciekawie i sugiestywne.

Gość moja 3 dzieciaczkow to
corcia-Ida synus Yalle 2 synus Perlharning

tak OOrszoola bedzie lajtowe i beNdzie gites :O brr

Gość bukaaa
Nie lubię przesądów, ale jak was czytam... Mam w pracy Urszulę. Po pierwsze jest nielubiana, po drugie w wieku czterdziestu lat została wdową. :(

Dlaczego jest nielubiana? Co robi takiego że jej nie lubią?

Gość bukaaa
Jest bardzo nieprzyjemna, konserwatywna i skłonna do krytyki. Wiesz, nie jest tak, że nikt z nia nie gada a ona na wszystkich wrzeszczy, ale po prostu ludzie za nią nie przepadają.

Gość bmblondyn to na 100procent
pedał....żeby chłop dyskutował nad "pieknością" imienia ..to..pedalstwo na 100%.

na 100% pedały to byli wczoraj w filmie na tvn7 o godz 20:00, Tajemnica Brokeback Mountain, a ja jestem 100% hetero.

Gość spoko jestes hetero
ale ja wole cie omijać żebym torebką nie dostał.

Gość dpbra spoko bo se bąka
pościsz ..( tylko jak puścisz to uważaj bo będziesz miała całe gacie w spermie)

Gość falsificate
Moim zdaniem - piękne imię! Moją patronką z bierzmowania jest Urszula Ledóchowska :) Na wiele sposobów można zdrabniać to imię. A że pasują rymy Ula-Brzydula? To nic, moim zdaniem to sympatyczne. Ja mam na imię Ania i często wołali za mną Anka-cyganka, Anka-skakanka, a na dodatek zdrobnione moje nazwisko rymuje się ze "złodziejka" - traktuję to i zawsze traktowałam jako sympatyczne przezwiska, a nie żadną ujmę :)

Moja mama ma na imię Urszula i życie doświadczyło bardzo ciężko. Jest osobą nieszczęśliwą ale za to ma cudowne serce i jest kochana każdy lubi moją mamę poświęca dużo rodzinie ale o sobie zapomina. Ja mam na imię z bierzmowania tak i jestem dumna z tego imienia Mi się podoba to imię. Najważniejsze aby Tobie się podobało imię. Sama mam córeczkę i moja miała mieć zupełnie inne imię. Jak ujrzysz pierwszy raz to będziesz wiedziała jak nazwać córkę.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Piękne imię!

Gość didi8
jak chcesz to daj tak na imię,twój wybór przecież....ale Urszula to tylko z Kochanowskim mi się kojarzy negatywnie i jakoś tak....ze smiercią.....

Gość didi8
a nie możesz wymyślić czegoś bardziej uniwersalnego i ponadczasowego...tylko łapiesz się z takie staaare i smutno kojarzące się imiona imiona?

wiem że mi się ma podobać, ale widzicie, zawsze jest jakies naznaczenie cos wisi nad każdym imieniem i choćby nie wiadomo jak ludzie uchylali się od przesądów to wierza w nie bardzo mi się to imię podoba, melancholijne tylko nie wiem właśnie czy chce aby moje dziecko było smutne chce żeby było jak najdłużej wesołe mam dylemat dziękuje wszystkim za wpisy, to bardzo ważne

Gość garbolog nieznany
fajne imię : Ula. Czym sie kobieta różni od ula.....wsadź kutasa do ula to sie przekonasz.

:O śmieszne :O