Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolajnaaaa

Załamana

Polecane posty

Gość Karolajnaaaa

Słuchajcie, 31 marca i 1 kwietnia kochałam się z chłopakiem. Mieliśmy prezerwatywę + on nie kończył we mnie. Były to moje dni płodne. Wczoraj wieczorem bardzo bolał mnie brzuch- tak że nie mogłam się nawet obrócić na łożku, miałam gorączkę, mdłości i ogólnie byłam baaardzo osłabiona. W nocy zalewały mnie poty ale było mi zimno. Rano poszłam do łazienki i na papierze zauważyłam skrzepy krwi, lecz wyglądały one jak kawałki wnętrzności :O Do teraz trochę plamię i nadal boli brzuch. I moje pytanie brzmi... czy mogę w takiej sytuacji być w ciąży ? Czy tak wygląda plamienie implantacyjne, tzn. czy towarzyszą mu takie objawy ? Miesiączkę mam mieć za 7 dni, cykle mam regularne. PS. byłam rano u ginekologa, mam termin dopiero za 2 tygodnie ... a na test na wcześnie. Btw. to wygląda na moje oko jak poronienie albo jakaś choroba a nie plamienie implantacyjne, mam rację ?

Gość taka_siaka
Krwawienie miesiączkowe nie powinno zawierać skrzepów. To może być poronienie- zwłaszcza biorąc pod uwagę silne bóle brzucha i te skrzepy. Ale na pewno nie poroniłabyś ciąży z 31 marca, mogłaś być w ciąży wcześniej. Jest jeszcze opcja silnego krwawienia miesiączkowego, ale udaj się z tym jak najszybvciej do lekarza- ono nie powinno zawierać dużych skrzepów!

Gość rosikosi
a tak trudno wybrac sie do ginekologa?

Gość Karolajnaaaa
Nie dostałam wcześniej okresu, bo tej krwi już po prostu nie ma. Była w nocy ... rano były skrzepy i w dzień trochę i koniec ... Wcześniej w ciąży na pewno nie byłam. Do lekarza mam na 18 kwietnia. Ale dyskusja raczej powinna się w ogóle toczyć czy przy gumce + nie kończeniu w środku w ogóle można wpaść...

Gość Karolajnaaaa
No i pytanie czy plamieniu implantacyjnemu towarzyszą aż takie objawy czy to po prostu parę kropel krwi i tyle... ?

Gość nie można!!
poza tym nie było by jeszcze co poronić!!Idz go ginekologa i sie przebadaj może masz zaburzenia??

Gość Karolajnaaaa
No może mam zaburzenia... właściwie w obecnej sytuacji mam nadzieję, że to zwykłe zaburzenia i tyle ... Btw. wczoraj i przedwczoraj brałam antybiotyk, nie wiem czy to ma jakiś wpływ...

Gość Karolajnaaaa
Okres który trwał parę godzin i do którego nie trzeba było podpasek ? Lekko dziwne.

Gość Karolajnaaaa
Może tak ..

Gość taka_siaka
Czy przy gumkach i nie kończeniu w środku można zajść w ciążę? Owszem, można, choć to bardzo trudne. Prezerwatywa nie daje 100% pewności, zresztą jak żadna metoda antykoncepcji. Poza tym jeszcze przed wytryskiem z penisa wydostaje się ciecz ejakulacyjna zawierająca plemniki. Ale to trudne. Możliwe, że to po prostu okres jeszcze się faktycznie "rozkręci"... Albo kłopoty hormonalne.

Gość Karolajnaaaa
stawiam na to, że to nie okres i liczę na to, że jakieś problemy hormonalne czy coś takiego.