Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kąłdor

zara moja mama wróci z zebrania, robię w majty

Polecane posty

Gość ehhhhhe
może auto ja potrąci

Gość vjhktd
Masz same jedynki i uwagi , ale spotykac i sie pierdolic z gosciami z kafe masz czas ;/

Haha pamiętam jak sama tak kiedyś srałam ze strachu :D:D Obgryzlam wszystkie paznokcie :D

Gość Mnie sie nie czepiali
w ogole ktos z was kiedys dostal lanie za oceny/szkołe/ wagary? bo ja nigdy, a u mnie cienko zawsez było z fekwencją i ocenami :p :D

u mnie było małe kazanie na temat ocen, ale zaczelo sie od LO, bo w gim byłam prymuskiem :P takze przez 3 lata w LO bałam sie reakcji mamy na oceny, najgorsze byly zagrozenia :D ale zawsze dawalam rade i oporawialam oceny :P

Gość nie chce mi się tera logować
Ja nigdy nie dostałam wpierdola za oceny, wagary czy zachowanie w szkole. Jak już zaczęłam sobie pisać usprawiedliwienia to zawsze podpisywałam się za ojca. On tylko raz był na zebraniu jak chodziłam do podstawówki. Powiedział, że już nigdy nie pójdzie, bo nie będzie się nudził. I nie chodził, a ja to wykorzystałam. Tylko mówiłam mamie, żeby nie była zdziwiona jak będzie dużo zwolnień od ojca. :D Miałam zawsze lajcik.

Gość gaaaatttttaaa
baaaa, i to nie raz :D, dupa piekla a oceny jak były fatalne tak samo stały, bez zmian :p

ja to już robię w majty,chociaż zebranie we wtorek 😭 matematyka znowu aaaaaaaaaaaaaaaa :O:O:O

Gość kaRinKa_
Zara to nazwa sklepu - twoja mama Zaraz wróci z zebrania

U mnie było wczoraj i nic nie powiedziała. A miała osobiste spotkanie z moją wychą.

U mnie było wczoraj i nic nie powiedziała. A miała osobiste spotkanie z moją wychą.

Gość ja tez nigdy lania nie dostala
mama mi podpisywala puste kartki i mowila, ze jak mi sie nie chce na wf cwiczyc, czy isc na ktoras lekcje czy w ogole do szkoly to mam sobie wypelnic. oceny mialam dobre, wiec z tym problemu nie bylo. a mama na wywiadowki chodzial rzadko, moze raz na caly rok.

Gość gość
Łee To i lańska nie było bardzo żle :(

Gość gość
A jak będzie opisz :0

Gość gość
opisz to laine jak dostałeś po wywiadówce :) czekamy :)

Gość gość
heh dla mnie to odległa przeszłość, moi starzy jakoś zbytnio się nie czepiali - raz tylko była awantura, ale w efekcie sami jej chyba pożałowali, bo potem już więcej mi raczej nie podskakiwali... zresztą jak sobie teraz myślę o tym to wtf jakim prawem wtrącają się w nie swoje sprawy ? albo inaczej jak w ogóle mogą wymagać żeby oceny były lepsze - trzeba było przekazać w genach lepszy mózg, a nie takie g***o, to były by lepsze; albo też jak chcą żeby były lepsze, to niech pomogą w nauce... tak czy inaczej to obsurd dziwić się, czy mieć pretensje do swojego dziecka, że ma za słabe oceny - to tak jakby mieć pretensję do "pana boga", że urosło się tylko do np. 160, a chciało się mieć 175

Gość gość
uzupełnienie: a tak btw lepsze geny mogli dać - jest to możliwe, ale sami byli za głupi na to wpaść :)

Gość inna_beczka
bo to tak jest, że każdy ma o sobie wysokie mniemanie i tym samym o swoich genach :-D choć może też w dużej mierze ludzie mają to w d...ie i nic ich nie obchodzi, że przekazują dziecku jakieś spaprane geny