Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekły_29

wyrzuciłem sukę za drzwi...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość wściekły_29

Boże co za akcja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wściekły_29
nigdy więcej żadnej nadpobudliwej kobiety... masakra... co jest z wami?? kobiety?? wy się nie zachowujecie jak kobiety... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość !!!!!!!!!!!!!!!!!!111
napisz coś wiecej ???????/co się stało

Gość wściekły_29
stoi pod drzwiami i piszczy ale jej nie wpuszczę. Żona ma uczulenie na psy :(

Gość dawaj szczegóły
:P

Gość no i jakkkkkkkkkkkk
co sie stało

Gość wściekły_29
masakra z wami kobiety...

Gość gabinet pana prezesa
Zgłosimy to do towarzystwa opieki nad zwierzętami!

Gość wściekły_29
poczekajcie zaczernię nicka... bo tu już podszywy jakieś się zleciały... poczekajcie..

Gość wściekły_29
nie ładowała mi się ta strona... :( jestem już tak na maksa wkurwiony, że zaraz zwymiotuję chyba...

Gość wściekły_29
wiecie co ona?? od rana już zaczęliśmy sie kłócić, ale to nic... poszedłem do pracy.. a ona mi jakieś awantury robiła przez gadu gadu, że nie ma w domu nic do picia i do jedzenia.. nosz kooorwa.... ok.. jakoś wytrzymałem..wracając z pracy poszedłem zrobić zakupy.. ....

Gość wściekły_29
kazałem jej się spakować i wynieść, ale nie tak na serio tylko w nerwach.. ona nie jest z tego miasta i nikogo tu nie zna.. nie ma dokąd pójść.. co jest najlepsze ona wyszła i ubrała tylko kurtkę i buty..zabrała też telefon.. nie wiem gdzie ona teraz jest i co robi.. kasy tez nie ma swojej bo nie pracuje... oczywiście telefon wyłączyła.. przecież nie będę jej szukać teraz o tej godzinie...

Gość wściekły_29
nawet nie ma kto po nią przyjechać o tej godzinie.. nawet z tego co pamiętam to nie ma ona nic na koncie... wcale nie chciałem, żeby tak wyszło.. no ale... nie wiem co mam robić.. żeby ona tu chociaż miała mamę albo siostrę...

Gość wściekły_29
dlaczego ona ma wyłączony tel?? :( martwię się o nią.. nie wiem co w nią wstąpiło dziś..

Gość wściekły_29
nie wiem czy jest u tej koleżanki bo ona mieszka z babcią i jeszcze bratem... oni by się tam nie pomieścili chyba.. kurde.. nie mam numeru do tej jej koleżanki.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ona mnie denerwuje dziś to koszmar.. już nawet nie chodzi o to co zrobiła tylko o to że ja się zaczynam już martwić i wariować bo nie wiem gdzie ona może być ....................

Gość no to jak
to Twoja laska a Ty nie wiesz u kogo może być ?? Nie znasz jej znajomych bo przecież jakiś musi mieć choćby ta koleżanka. Zastanów się na spokojnie może jakiś pub....nie wiem a jak się bardzo martwisz wyjdź jej poszukaj no nie powiem dość późno jest a w sumie jak wino piła i w nerwach to trochę niebezpieczne albo poczekaj do rana bo co innego zostaje.

Idiotka jakaś, a Ty się o nią jeszcze martwisz? Gdyby mi ktoś konsolę rozbił...

Gość wściekły_29
kurde wyszedłbym, ale nie wiem nawet w którą stronę mogła pójść... do baru pewnie też nie poszła.. ona ani grosza przy sobie nie ma.. nic na koncie.. a ta koleżanka to w drugim końcu miasta podobno mieszka.. nie wiem nawet.. mieszkamy razem od pół roku.. ona się tu wprowadziła i na serio ma tylko tą koleżankę tutaj.. chyba że o czymś nie wiem.. :/

Gość seks na zgode
wroci ja bym jej sms wyslala, wracaj albo do twojej mamy zadzwonie:) moze juz zadzwonila i po nia przyjechali