Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekły_29

wyrzuciłem sukę za drzwi...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ajajajajajajajajajajajajaja
specjalnie tak napisała żeby Ci przykro było tak jak jej jest przykro po tym co od Ciebie usłyszała. Napewno się dobrze nie bawi tylko chce żebyś powiedział coś w stylu wróć przepraszam

Gość wściekły_29
wiem że na pewno nie idę jutro do pracy.. napisała mi, że jak mi zależy to za pół godziny mogę zadzwonić.. kurwa ciekawe skąd miała kasę na kartę do tel?? najpier mi pisze takie rzeczy, że się bawi a teraz chce rozmaiwac?? o co tu chodzi?? kobietY?? wytłumaczcie mi.. boje się tego co ona mi powie.. ide po piwo..

Kolejna żałosna ciota :O Kiedy spotkam na tym forum jedynego prawdziwego mężczyznę poza Bimbałkem? Tylko się nie rozpłacz rogaczu 😭

Gość jak mogla napisac smsa
jak nie ma nic na koncie? :o

Kolejna żałosna ciota :O Kiedy spotkam na tym forum jedynego prawdziwego mężczyznę poza Bimbałkem? Tylko się nie rozpłacz rogaczu 😭

Gość oja pierdziu
Maladie, STÓPKA!

Gość wściekły_29
ide po to piwo.. za pół h do niej zadzwonie... zaraz wracam :/ niedobrze mi z nerwów..

Gość wściekły_29
też bym chciał wiedzieć skąd ma kasę na kartę...

Gość ajajajajajajajajajajajajaja
to ona ma mu wybaczyć a nie on jej. Nie wiem co Ci powie ale zadzwoń jeśli chcesz być z nią nadal

oja pierdziu Kindybałek,myslisz,że kobiety nie mają nic innego do roboty, jak tylko przystawianie rogów? Nie dobijaj faceta!Pie**olisz bzdury! "oja pierdziu Kindybałek,myslisz,że kobiety nie mają nic innego do roboty, jak tylko przystawianie rogów? Nie dobijaj faceta!Pie**olisz bzdury!" Zjadłem zęby na polskich kobietach i wiejskich gąskach. Miałem duzo kolezanek, które doprawiały rogi swoim facetom, a mi się zwierzały. Wiem jak wygląda zachowanie zdradzających kobiet. Nawet faceci jak chcą się rozstać, to w ten sposób szukają niby pretekstu do kłótni i rozstania.

Gość no to jak
marzycielka ma rację teraz Ty fona wyłącz i idź spać pewnie siedzi u tej kumpeli i obmyślają plan działania a jeśli nie i znalazła sponsora to weź jej napisz żeby jej dał jeszcze kasę na odkupienie konsoli

Gość oja pierdziu
wściekły_29,wiesz co to oznacza? że wszystko będzie dobrze! Wcale się dobrze nie bawi,przetrzymała Cię chwilę,a teraz ochłonęła i chce byc znowu blisko ciebie!:)

oja pierdziu, to Ty zostałaś skrzywdzona przez chłopka i teraz masz jakiś spaczony obraz relacji damsko-męskich. Wg Ciebie, oczywiście, kobieta musi być tą niewinną, tylko dlatego że było tak w Twoim przypadku... Kindybałek, normalnie masz rację :)

Gość oja pierdziu
Kindybałek,ok,spoko,ale nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego wora!

Gość wściekły_29
ok jestem.. chyba macie rację.. wyłączę chyba ten telefon.. ale n ie wiem jak długo wytrzymam... teraz spijam desperadosa...może jej napisze że ja się świetnie bawię..:/ nie wiem... może rzeczywiście pojechała do tej koleżanki.. bawią się i pija może wino a ja się martwię.. kasę pewnie tamta jej dała..

Gość oja pierdziu
Maladie,skąd przyszlo ci do głowy,że zostałam skrzywdzona? wynioslam się i była to najlepsza decyzja w moim życiu!To było dawno temu,poza tym na relacje z facetami nie narzekam...Nie dramatyzuj,aż tak nie bolało....wręcz przeciwnie!:)

Gość wściekły_29
Kindybałek a Ty kogoś kochasz?? kochałeś?? wiesz co to za uczucie?? rzadko się kłóciliśmy, jeśli już to o konsolę przeważnie, że czasami sobie włączę jakaś grę....

Gość no to jak
no ale co tu wytrzymać Twoja panna ma się dobrze i jeszcze się fajnie bawi jak zadzwonisz to jakby wygrała, nie dość, że zniszczyła Twoją własność to tak Cię wkręciła, że teraz postawi na swoim bo przecież to Ty do niej zadzwonisz daj sobie spokój już dziś z rozmową bo nic z tego nie będzie i daj jej poznać, że nie zgadzasz się na takie akcje więc nie dzwoń

Gość wściekły_29
nie zadzwonię.. właśnie pisałem z kumplem na gg i też mi powiedział żebym nie dzwonił.. ale on jej od zawsze nie lubił jakoś szczególnie.. :/

Gość oja pierdziu
wściekły_29

Gość oja pierdziu
wściekły_29 wcieło mi połowe poprzedniego postu!!! Chodziło mnie o to ,że obydwoje jesteście jak dzieci!! Zabawa w kotka i myszkę! Kto komu głębiej szpile wbije...dorośnijcie!

Gość no to jak
może ta fumfela jakaś nawiedzona i zamiast przywrócić laskę do pionu jeszcze ja podkręca daj spokój już dziś nic nie zdziałasz widać nakręciła się mocno więc poczekaj aż jej opadnie trochę ciśnienie i tyle nic się jej nie stanie jak widać sama sobie poradziła

Wkurzyłeś mnie, autorze-pantoflarzu, przez Ciebie idę spać. A jako że nie zasnę, bo mnie wyprowadziłeś z równowagi swoją postawą, to nałykam się barbituranów. Teraz możesz mieć wyrzuty sumienia. A potem poszukaj jaj, bo gdzie zgubiłeś.

Gość wściekły_29
ja mam wyłączony telefon więc spoko.. jutro sie do niej odezwę koło południa.. albo poczekam az sama to zrobi..piwko mnie już rozluźniło miło.. już drugie walę

Gość mysterio
Pamiętaj o jednym im więcej ona tęskni im bardziej się martwi o Ciebie tym bardziej Cie kocha.Nakręcaj ją emocjonalnie,bazuj na emocjach zawsze.Mówi tak celowo,chce wzbudzić w Tobie poczucie winy,to jest manipulacja nie daj się nabrać,masz być facetem a nie szczeniaczkiem. Dzisiaj się nie odzywaj do niej,jak zmięknie to przyjdzie,wiem że to brutalne ale to ona ma za Tobą biegać a nie Ty za nią,dla Twojego dobra. Jak oddasz jej stery,straci szacunek,zrobi z Ciebie Cipę a potem jesteś stracony,będzie Tobą gardzić.

Gość wściekły_29
żak mi was kobiety... :/ kurde człowiek chce dobrze.. a wy z tymi swoimi fochami.. :/

Gość wściekły_29
żal miało być.. nie wiem po co takie gierki urządzacie..

Gość EHHHHE
\HEJ I JAK TAM TWA KOBIETA?