Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekły_29

wyrzuciłem sukę za drzwi...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

No, prowo, mało prawdopodobne że znalazłby się taki facet bez honoru. oja pierdziu, nienormalna jeteś.

Gość oja pierdziu
kurczokkk,pewnie zrobiłaby zakupy gdyby miała kasę!ale kolega nie pomyślal żeby zostawić swojej przyszłej żonie jakiś grosz na zakupy!

Gość wściekły_29
ona się nie zachowuje jak księżniczka, bo sprząta w domu i jak pisałem wcześniej nie ma pracy tylko dlatego, że się wprowadziła do mnie!!1 miała prace i tu teraz też szukała.. sama chciała odpocząć jakiś czas od pracy.. stać mnie na to mieszkanie..zarabiam wystarczająco..

Gość oja pierdziu
Maladie,mianowicie?

Gość wściekły_29
wcale mi nie pomagacie.. jeśli dla was to prowo to nie wchodźcie na ten temat nawet.. na facebooku nie ma tej koleżanki jej.. bo znam jej imię i nie ma takiego wśród znajomych.. a reszta to z jej miasta osoby.. to nawet nie ma co pisać..

Gość wściekły_29
zadzwonię chyba do jej mamy... mam do nie tylko numer, ale się boję... ona mnie wyzwie pewnie.. kurde co powiedzieć w takiej sytuacji?? przecież nie powiem, że ją wywaliłem z domu..

Gość wściekły_29
wiem... ale tego stresu się nie da opisać.. nie umiem być spokojny..

wściekły_29 nie wiem czy jest u tej koleżanki bo ona mieszka z babcią i jeszcze bratem... oni by się tam nie pomieścili chyba.. kurde.. nie mam numeru do tej jej koleżanki.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ona mnie denerwuje dziś to koszmar.. już nawet nie chodzi o to co zrobiła tylko o to że ja się zaczynam już martwić i wariować bo nie wiem gdzie ona może być .................... Poczuła się usprawiedliwiona jak jej kazałeś się wynosić i poszła się kurwić z jakimś gahem, którego wcześniej poznała i ja zauroczył. Dlatego robiła ci awantury. Tak się właśnie zachowują baby, któree poznają innego faceta i z nim spały, albo mają ochotę się przespać. Ty się denerwujesz, a ona się teraz z kimś pieprzy. Tak to jest jak się spotyka z wieśniarą.

Gość no to jak
słuchaj a ma siostrę, brata może się z kimś bliskim kontaktowała najpewniej siedzi gdzieś na ławce i ryczy bo z tego co piszesz to naprawdę ma mało mozliwości

czyzby tooznaczalo ze moj narzeczony jest idealem? ja nie pracuje tylko on do moich obowiazkow należy posprzatac i ugotowac obiad przez weekend zakupy robimy razem w weekend a pieniążki mi daje jak na cos chce...to dziwne?

Sama pewnie jesteś równie pojebana jak ta dziewczyna ":Dziewczyna ma swoją godność,więc wyszła! i dobrze!! Może to nauczy Cię żeby nie igrać z uczuciami bliskich osób!" - a kto zaczął to wszystko? On? Boi mi się wydaję, że ona. A gdyby mi ktoś rozwalił konsolę, to bym mu łeb rozwaliła/

Gość oja pierdziu
teraz tak strasznie się martwisz,tak? TO DLACZEGO WYRZUCIŁEŚ SUKE,JAK SIĘ WYRAZILES O KOBIECIE KTÓRĄ NIBY KOCHASZ, ZA DRZWI? I jeszcze piszesz,że z nerwow uderzyszją jak wróci!!! Życzę ci żeby twoja laska przeczytala to!

Gość wściekły_29
kurde nie wiem.. siostra tez nie wt y mieście.. ona nie ma nic na koncie i nic kasy przy sobie więc nie dzwoniła nigdzie.. ja co chwilę próbuję sie dodzwonić i ma abonenta ... przejdę się chyba po osiedlu popatrzę.. może w jakiejś klatce siedzi... ?? jak ja ją mam znaleźć na takim dużym osiedlu??

Gość wściekły_29
jak zakładałem ten temat to byłem pewien, że ona zaraz wróci i to były inne emocje niż teraz.. jest mi nawet głupio, że radze się na babskim forum.. dobrze, że ona nie korzysta z neta prawie wcale... da sie to jakoś później skasować??

Gość oja pierdziu
już wiem dlaczego masz taką syrke!! też bym Cię użarła!

Gość mysterio
Sorry ale jak można pisać takie rzeczy w internecie:/ Jak masz taki problem to jest świetna strona zal.pl To twoje osobiste problemy a internet nie rozwiąże ich za Ciebie:/

wściekły_29 no ale jak to kogoś innego?? jak?? w jaki sposób?? ona siedzi tylko w domu.. nawet jak ja ją chcę wyciągnąć na basen czy do baru to odmawia.. normalnie jak wróci dziś to chyba ją uderzę za to wszystko..za te moje nerwy teraz.. jak ja się stresuje... a jak ona sobie coś zrobi?? Na prawdę jesteś taki naiwny i myślisz, że kiedy ty jesteś w pracy to ona się dusi całymi dniami sama w domu? Nie ma nic gorszego niż baba bez pracy. Z nudów w domu zawsze szuka flirtu, kiedy jej facet w pracy. Czemu kolezanka szybko się zmyła? Bo zna niewygidne fakty. Dziwka doprawiła Ci rogi. Bądź mężczyzną i bądź konsekwentny, a nie teraz skomlesz. Kobiety takich nie szanują i tylko jeszcze bardziej będziesz ją wkurzał. Jak ją wywaliłeś, to wywaliłeś. Nie dzwoń do niej.

Gość oja pierdziu
moj ostatni post byl do Maladie!

Gość mysterio
Sorry ale jak można pisać takie rzeczy w internecie:/ Jak masz taki problem to jest świetna strona zal.pl To twoje osobiste problemy a internet nie rozwiąże ich za Ciebie:/ P.S Piszesz że ją kochasz a sama nazwa twojego tematu to..

Gość no to jak
no wiesz o tej porze mało lasek na ławkach siedzi więc pewnie szybko ją znajdziesz moi sąsiedzi kiedyś się strasznie pokłócili rzucali doniczkami, wywalali ciuchy itp furia ona wyszła on ochłonął i martwił się jak Ty a panna wybiegła z domu i 3 godziny na ławce siedziała i wyłączyła fona drugi sąsiad wracał z imprezy i ją zobaczył i powiedział mu o tym i tak ją znalazł chyba się pogodzili nie wiem nie mieszkam tam już

Gość wściekły_29
wiem, ale to mi pomaga i jak tu to pisze to mi lepiej jest.. może jej koleżanka tu wchodzi i to przeczyta?? może ona jakoś pomoże.. nie wiem.. sam nie wiem na co ja liczę..

Kasuje się w historii albo włącza się przed tym na tryb prywatny. a może by tak.., vice versa

Gość oja pierdziu
Kindybałek,myslisz,że kobiety nie mają nic innego do roboty, jak tylko przystawianie rogów? Nie dobijaj faceta!Pierdolisz bzdury!

Gość wściekły_29
napisała mi smsa... "fantastycznie się bawię teraz, nie potrzebuje Cię do szczęścia" super kurwa mać... chyba mieliście racje.. chyba jutro wezmę wolne i skoczę zaraz do nocnego...

Gość no to jak
ooooooooo nieładnie !!!!!!!!! albo to ściema albo kroi się coś grubego walnij se piwko czy co tam wolisz i idź spać jutro się okaże co jest grane

Gość wściekły_29
kurwa odpisałem jej, że jej bardzo dziękuje za cudowny wieczór pełen wrażeń...

Ona chce się odegrać. Naprawdę jesteś taki naiwny i myślisz, że płacze gdzieś w parku na ławeczce? oja pierdziu, co oznacza słowo "syrke"?????

Gość oja pierdziu
wściekły_29,ile ty masz lat? Dziewczyna robi ci na zlosc! Pisaleś,że nie ma nic na koncie....