Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekły_29

wyrzuciłem sukę za drzwi...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość wściekły_29
wysyłam ciągle i próbuje się dodzwonić, ale ma wyłączony tel.... kurwa..to sen jakiś chyba jest...

Może włóczy się z koleżanką, może na złość Tobie siedzi na ławce pod blokiem, może u koleżanki brata akurat nie ma tylko babcia i mogła zostać... a może ma już kogoś innego?

Gość wściekły_29
no ale jak to kogoś innego?? jak?? w jaki sposób?? ona siedzi tylko w domu.. nawet jak ja ją chcę wyciągnąć na basen czy do baru to odmawia.. normalnie jak wróci dziś to chyba ją uderzę za to wszystko..za te moje nerwy teraz.. jak ja się stresuje... a jak ona sobie coś zrobi??

Gość seks na zgode
bardzo zle zrobiles, bylo poczekac do jutra dac na pociag albo ja odwiezc

Gość no to jak
no ok rozbiła tę konsole to było głupie i niepotrzebne ale konsole można odkupić a jak coś się jej stanie......bez przesady laska sama w obcym mieście, bez kasy i nie ma gdzie pójść no nie wiem ale nieciekawie to wygląda

Gość wściekły_29
martwię się bo ją bardzo kocham... i nie wyobrażam sobie życia z inną.. jesteśmy razem już 3 lata...

Gość wściekły_29
kit z ta zasrana konsolą!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie piszcie już o niej.. bo ja tu wariuję... kurde w nerwach tak jej powiedziałem, że ma się pakować.. ale tylko raz, a później mówiłem żeby została itp...

Gość wściekły_29
oho smsa dostarczyło.. :/

Gość hannawiwianna
nie ma pieniędzy i nie pracuje, utrzymanka? tak od 3 lat? lozysz na nią, to niech bedzie grzeczna

Gość wściekły_29
nie, razem mieszkamy dopiero od pół roku.. miała prace u siebie w mieście, ale teraz szuka tutaj.. ja zarabiam wystarczająco by nas teraz utrzymać.. no i kurde znów wyłączony tel.. tylko odczytała mojego smsa i znów wyłączyła tel..

Gość no to jak
no i spoko może się odezwie może po prostu chodziła po ulicy i jak jej nerwy przeszły włączyła telefon

Gość wściekły_29
kurde muszę wstać rano do pracy.. a ja chyba oka nie zmrużę jak ona się do mnie nie odezwie.. żebym chociaż wiedział gdzie ona jest... :/

Z przykrością oświadczam, że powinniście się udać razem o psychologa. Bo to nie jet normalne, żeby laska się rzucała, że nie ma jedzenia w lodówce i rozwalała konsolę.

Gość wściekły_29
kurde, było jedzenie ale ona wybrzydza.. ja nie zdążyłem zrobić wczoraj zakupów, bo pracowałem od 8 rano do 19stej i jeszcze byłem u mamy zanieść jej sukienkę do przerobienia dla mojej kobiety.. bo sama prosiła.. niedługo mamy wesele.. :/

Gość hannawiwianna
ja pierdolę, a ona co caly dzien robila?

Gość seks na zgode
dupa teraz to nie spij

Gość wściekły_29
co ona robiła?? coś tam posprzątała w mieszkaniu pewnie jak zawsze..

Gość no to jak
spoko wróci jak jej przejdzie a ile jej już nie ma ?

Gość wściekły_29
nikt nie musi tu wierzyć.. ile jej nie ma?? nie ma jej od 21szej chyba... :/ nie wiem.. byłem taki zszokowany tą całą sytuacja, że nie spojrzałem nawet na zegarek..

Gość wściekły_29
poszukam jej koleżanki na facebooku może... :/:/

Gość oja pierdziu
mi facet tylko raz powiedział żebym się wynosiła,wyszłam podobnie jak Twoja kobieta,następnego dnia przyjechałam po swoje rzeczy,wtedy on błagał żebym została,niestety,za póżno !!Wyniosłam się! Dziewczyna ma swoją godność,więc wyszła! i dobrze!! Może to nauczy Cię żeby nie igrać z uczuciami bliskich osób!

Gość kurczokkk
Prowo! Koles biega i robi zakupy po całym dniu w pracy a laska-księżniczka siedzi z dupą w domu i sie nudzi.

Gość wściekły_29
kurde!!!! ale ta sytuacja była tak bardzo napięta.. ona tak rzuciła ta konsolą.. bałem się że we mnie zaraz czymś rzuci... boże, tak żałuję że to powiedziałem... ona tak szybko wyszła.. myślałem, że zapali papierosa na dworze i się wróci.. pierwszy raz się tka pokłóciliśmy.. nie chcę żeby ona zabierała rzeczy.. kocham ją i chcę tylko żeby tu wróciła..

Gość pogp[gop[d
provo . Kolesie z Kafe nie mają dziewczyn .

Gość no to jak
no to sobie kłopotu narobiłeś ehhhh....nie martw się na pewno się odezwie musiało ją nieźle trzasnąć poszukaj koleżanki a jakaś sąsiadka może ??

Gość jestes jebiety
ja bym cie zostawila