Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZgniłekPL

Podarowałam sobie kolejną znajomość...

Polecane posty

Gość ZgniłekPL

ponieważ nie jestem w stanie nawiązać kontaktu z facetem, który mi się podoba. Nie potrafię pierwsza zagadać, nie umiem być zalotna i ponętna. Jestem zbyt cicha i zamknięta w sobie, nie ufam ludziom, bo w przeszłości wiele razy się przejechałam i od tego czasu jestem ostrożna w nawiązywaniu bliższych znajomości. Czuję się gorsza, wydaje mi się, że nie zasługuję na to, żeby ktoś mnie pokochał. Mam wrażenie, że niemal każda inna dziewczyna, jeśli znajdzie się w pobliżu faceta, który mi się podoba, ma u niego większe szanse niż ja. Dlatego z miejsca się wycofuję. Udaję obojętną, unikam tej osoby, ale i tak cierpię. Z nim jest podobnie. Na początku myślałam o tym, żeby jakoś nawiązać kontakt, ale za każdym razem czułam się jak natręt i w efekcie skończyło się na ukradkowo rzucanych spojrzeniach. Nie zrobiłam nic, żeby cokolwiek zmienić w tym kierunku. Tak jest niemal zawsze. Już na wstępie poddaję się. I nie powiem żeby mi było z tym dobrze. Inna sprawa, że zauważyłam, że boję się bliskości drugiego człowieka. Nie wyobrażam sobie co byłoby gdybym została sam na sam z facetem. Seks, pocałunki...to budzi we mnie lęk.

Gość słodka gdy spie
Wpadnij do mnie na parę lekcji..albo idz do psychologa ,sama nie dasz rady tego zmienic

Gość ZgniłekPL
Psycholodzy...jakoś im nie ufam. Byłam już u kilku i do dziś niewiele się zmieniło.

Gość ZgniłekPL
Chciałabym sobie z tym sama poradzić, ale w dalszym ciągu nie znam na to żadnego sposobu. Jestem bardzo nieśmiała, wstydzę się facetów, nie lubię jak patrzą w moim kierunku.

Gość IMO13720
Przede wszystkim pokonaj nieśmiałość, czyli POKAŻ CYCKI!

Gość ZgniłekPL
Sam sobie pokaż...

Gość słodka gdy spie
A ile ,masz lat? bo wiesz ,czasem śmiałość przychodzi z wiekiem

Gość IMO13720
ZgniłekPL "Sam sobie pokaż..." Standard. Płacze o nieśmiałości, ale niczego nie zrobi, aby ją przezwyciężyć...

Gość ZgniłekPL
23. Jestem totalnym dziwadłem. Mam zwaloną psychę, stany lękowe, pod wpływem stresu potrafi mi odebrać mowę, mam problem, żeby sama zagadywać do innych ludzi.

Gość slodka gdy śpie
Jsli darujessz sobie lekarzy,to jest jedna szansa ,ze facet sam do Ciebie zagada i sie zakreci tak umiejętnie:),wtedy juz pojdzie gładko,a po 30 bedziesz szaleć;)

Gość ZgniłekPL
Póki co to chyba mnie się boją. Kiedyś tacy dwaj się mną interesowali, ale nie byli w moim typie.