Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy topik dla puszystych

czy sa tu osoby wazace okolo 100 kg?

Polecane posty

prosze..odezwijcie sie ...ja od 2 tyg powiedzialam sobie STOP!!!i walcze idzie mi calkiem niezle...nie jestem na zadnej konkretnej diecie wykluczylam pieczywo,makaron ,tluszcze,slodycze i jem zdrowo mam czasami slabosci,ale nie poddam sie..wroce do swojej wagi z przed 5 lat,to moje marzenie!!!

Gość paris176
Witaj:) Ja może nie waże 100kg ale prawie 90kg i jestem zdołowana...:( chętnie sie do Ciebie przyłącze ale nie wiem czy to jest dobry pomysł zebym zaczynała diete w weekend:( wiele pokus zawsze w weekend mnie czeka i nie wiem czy tak na starcie sie powstrzymam:(

WITAJ:) ja tez tak zawsze powtarzalam...i odchudzalam sie zawsze jak sie najadlam:p ale u mnie dziala najwiecej psychika,przegladalam strony w necie o ludziach ktorym udalo sie schudnac,wyciagnelam moje spodnie na ktore czekam juz 2 lata ale gore wziela moja zaczynajaca sie cukrzyca :( musze zmienic nawyki zywieniowe bo inaczej czeka mnie to co moja mame ..insulina 4 razydziennie w brzuch:(

mam 31 lat,wzrost 179

Gość paris176
Ja od dłuższego czasu sobie powtarzam że od jutra sie odchudzam i tak już trwa sporo czasu...:( przytyłam w ciaży do 95kg potem po roku wziełam sie za siebie i schudłam do 73kg ale był grudzień przyszły świeta i o diecie zapomniałam...:( i w ponad rok przytyłam do 88kg masakra jakaś:( mam 176cm wzrostu. Widze że Ty też jesteś wysoka...:) Mi mąż powtarza żebym sie wzieła za siebie bo jest coraz gorzej...;( a wszystko przez to że nie pracuje i siedze z dzieckiem w domu:(

Gość Jowittta
Hej, tzrymam kciuki, ja tez mam tyle wzrostu, waze 76 kilo juz, schudlam 10 i chce jeszcze 10:)

Gość paris176
cukrzycy nie życze nikomu...:( mam znajoma co jej 3 letnie dziecko ma cukrzyce i już insuline dostaje...:( biedactwo:(

Gość kasieńkaaa21
Hey! Ja mam 165cm i ważę 75 kg. Lekarz rok temu kazał mi schudnąć 15 kg. Cholesterol, ogromne zmęczenie, tarczyca, duszności ... mam już dość! Stosowałam diety i raz udało mi się schudnąć do 69kg. Po wizycie usłyszałam że to G***O ! Załamałam się już na dobre. Teraz jestem 5 dzień na proteinowej. I rano ważę 72, 73 a już po południu 75. mam ogromne skoki wagi. I nie wiem czy ta dieta ma sens ...

Gość Jowittta
moze najpierw poczytaj zanim zaczniesz sie odchudzac, przeciez wiadomo ze rano wazy sie najmnije a pozniej wiece, zalezy to od:ilosci spozytego pokarmu, wyproznien, ilosci wody w organizmie, dnia cyklu,hormonow. Tylko wazenie raz na tydzien daje miarodajne rezultaty. A o bialkowej tez poczytaj,bo nie wolno na niej jesc samych jajek i serkow wiejskich bo bedziesz miala anemie i zniszczysz nerki. Ta dieta jest baaardzo rozbudowana, jest duza roznorodnosc przepisow, ja sama na niej nie jestm ale korzystam z przepisow.

Gość kasieńkaaa21
Jowitta a co polecasz na obiad?

jestem!!! moj tez juz nosem krecil jak cos zajadalam :o teraz nie dam rady bo mam obustronne zapalenie uszu,ale jak mi tylko przejdzie..to wsiadam na rower i zapisuje sie na basen martwie sie czy oby nie jem za duzo,bo jakos nie czuje sie glodna i brzuchu nie burczy (jak przy wczesniejszych dietach) ale dam rade...musze...dla mojego zdrowia bo mam dla kogo ...

bo mam dla kogo zyc(gdzies mi ucieklo) :D

Gość bluecardigan
ja ważyłam 75 przy 165 :) teraz mam 54,5 :)

Gość Jowittta
Ja tez w ogole nie jestem głodna,a dzis znow widze na wadze ze jest mniej. Trzeba po prostu zaczac, ja nie traktuje tego jako diety ale jako po prostu jedzenie w taki sposob juz na zawsze. A po prostu jak juz schudne tyle ile bede chciala, to bede jadła tak samo plus nie bede sie przejmowala jesli znajomi wyciagna mnie na pizze,albo ze wypilam 3 piwa. Bo tak naprawde jem teraz wszytsko to,co lubie, nie miewam zachcianek, bo nie wyeliminowalam niczego.

Jowittta- fajnie ze jestes,ja mam podobnie z tym ze wykluczylam slodycze i tluszcze,chlebek tylko ciemny,jestem na diecie od 10 dni,ale bede sie wazyla raz w tyg-mysle ze wystarczy..:)

Jowitta i jeszcze jedno pytanie ..ile zajelo Ci pozbycie sie tych 10 kilo?

WITAM...ale chyba pisze sama do siebie :o chyba nikt tu nie zaglada....no trudno....ja tam bede sobie pisac :) wiem ze dluga droga przedemna bo zaczynam od wagi 120 kg ale juz po prawie 2 tyg widze poprawe palce u rak nie sa juz opuchniete i ogolnie czuje sie jakby ktos powietrze ze mnie spuscil :D wczoraj byla chwila prawdy bo odwiedzili nas znajomi i musialam walczyc z pokusami:o ale dalam rade cos mnie korci zeby sie dzis zwazyc? zastanawiam sie jak inni sobie radza w takie dni kiedy dopada je rezygnacja i pojawia sie mysl ze to wszystko niema sensu :o

Gość dusiaczekkkkkkkkkk
Ja nie ważę 100 kg, ale gdybym się nie opamiętała, na pewno bym tyle ważyła. Obecnie jestem na diecie, żadnej konkretnej, po prostu jem mniej, zdrowiej, nie jem słodyczy, fast foodów. Za 17 tygodni wychodzę za mąż, więc nie ukrywam jak bardzo mi zależy na tym, aby w dniu swojego ślubu nie wyglądać jak beczka lub ciastko bezowe. Jestem dopiero na początku swojej drogi. Mam 174 cm wzrostu i ważę aż 70 kg. MASAKRA ale już schudłam 10 kg na diecie mż. Zaczynałam od 80 kg. Schudłam w 2 miesiące. Do ślubu chcę do 60 zjechać.

Gość Jowittta
ja schudlm 10kilo w 2miechy i 10dni:) Teraz odchudzam sie od 28 marca i juz 3 kilo polecialy

dziewczyny tak bym chciala zeby mi sie udalo :( dzis u nas grill.....nie zlamalam sie :) piszcie czasem do mnie....przedemna wielka walka i mam nadzieje ze jeszcze wieksza wygrana :) jutro sie waze...

ciezko mi ale nie poddaje sie....niewiem juz sama co mam jesc napiszcie mi prosze czy paprykarz sam w sobie ma duzo kalori?

Gość mala, gruba
hej dziewczyny to mialo byc forum dla osob wazacych po 100kg a nie dla kogos kto ma 174cm i wazy 70kg( co wedlug medycyny i wszelkich norm jest ok), ja waze prawie 100 przy wzroscie 162.... probowalam wszytskiego i konczy sie zawsze na wiekszej objetosci.. nie wiem czego jeszcze probowac, i co robic. lekarze tez nie pomagaja chyba nie jest dobrze.

Gość klarcia.,.
Może po prostu odrzuc białe pieczywo i zapomnij o jedzeniu po osiemnastej. A także odrzuc kolorowe napoje. Pij dużo wody mineralnej. Myśle, że efekty będa zadowalające i trwałe :)

Gość niki222
ja też dziś wróciłam od lekarza i...wstyd kazał schudnąc waga 92 wzrost 175 czyli tyle co mały hipipotam

Gość Jezeli wszystko co
stosowałaś konczy się przybraniem jeszcze wiekszej liczby kilogramów, to obstawiam ze stosowałas jakies diety - jednoskładnikowe, białkowe itd. Po nich b. łatwo o jojo. Lepiej postaw na MŻ i dużo ruchu. DUŻO! Nie tylko bieganie itd, ale też za każdym razem jak ci przyjdzie do głowy - zrób parę przysiadów, popodskakuj, pospinaj pośladki podczas mycia zębów i jazdy autobusem, itd itd. Ruszać tak naprawdę można się wszędzie.