Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reklama26

Enel - Med czy ktoś korzysta?

Polecane posty

Gość Pacjent

Zdecydowanie nie polecam. Firma skierowała mnie na badania okresowe w Krakowie. "konsultant" enel-medu ustawił mi 5 badań na 5 różnych dni, w 3 różnych częściach Krakowa, wszystkie po godz 17. Kolega to samo. Kpina. 

Gość Pacjent Oddziału w Łodzi

Nie polecam .
Od miesiąca starałam się zaszczepić dziecko  przeciwko kleszczowemu zapaleniu mózgu (które mam w ramach pakietu).  Przy pierwszym kontakcie  z Enel-Med dowiedziałam się że nie było szczepionek i nie wiadomo kiedy będą.  Zostałam poproszona monitorowanie dostaw i  o zgłoszenie w innym terminie. Dwa tygodnie temu dowiedziałam się że Odział dysponuje szczepionkami , ale  wówczas  nie było wolnych wizyt u lekarza pediatry aby możliwa była kwalifikacja dziecka do szczepienia.  Wizyta została wyznaczona  dwa tygodnie później. Dwa dni przed szczepieniem  ponownie kontaktowałam się Call Center w celu potwierdzenie  wizyty dziecka na szczepienie i upewnienia się, ze że szczepionka  będzie przygotowana. W tym dniu na stanie oddziału  były  jeszcze dostępne szczepionki. Pracownik w żaden sposób nie był wstanie zapewnić minie , że w dniu umówionej wizyty będę mogła zaszczepić dziecko, dlatego  zadzwoniłam ponownie rano w dniu planowanego szczepienia i tym razem uzyskałam informacje, że w łódzkim Oddziale Ene-Med nie ma szczepionek! Pracownik  Call Center nie zaproponował mi żadnego innego rozwiązania : ani innego terminu szczepienia, ani szczepienia w innej placówce  partnerskiej, ani  też sprowadzenia szczepionki z innego oddziału Enel- Med.  

Gość Gabriel Pawlik

Od dwoch lat lecze sie tam z dziecmi i z zona. Mamy wykupiony pakiet zdrowotny w enel medzie i to bardzo ułatwia sprawe. Tym ktorym nie pasuje proponuje czekac na wizyte na NFZ. Dziwi mnie to, ze placowka daje naprawde fajna i tania oferte i niektorzy narzekaja. Gdyby nie lekarz pediatra ktory leczyl moje dziecko to nie wiem co dzis by bylo. Uratowal nam zycie szybka diagnoza i zleceniem badan. Co wiecej ginekolożka z odziału w Arkadach prowadzila dwie ciaze mojej zony i wszystko przebieglo pomyslnie. Naprawde nie ma na co narzekac. A to ze czasem sie dlugo czeka (choc ja zawsze mialem szybko wizyty) to chyba swiadczy o tym ze jednak oblegany jest oddzial i sa dobrzy specjalisci. To chyba dobrze prawda ? 

Gość dot Enel med Warszawa

Zdecydowanie odradzam usługi ENEL - MED'U - "nabrali"  firm i pracowników, a nie mają "mocy przerobowych". Na wizyty u specjalistów np. kolonoskopia trzeba czekać nawet więcej niż pół roku!!!!!! kpina a abonament płacę co miesiąc wiec ja wywiązuję się z umowy. Tak samo z alergologiem dziecięcym - okres oczekiwania 3 - miesiące ( gdzie za kwotę 3 miesięcznego abonamentu mam na wizytę prywatną. Lecą na kasę tylko i wyłącznie i zarabiają na pustych abonamentach - bo oczekiwanie w tak długich terminach to płacenie za nic. Jeśli nie mają tylu lekarzy i nie mogą wywiązać się ze swojej pracy to nie powinni przyjmować nowych firm do obslugi. Jestem zażenowana cwaniactwem, olewactwem i ignorancją tej firmy.