Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrsofrussia

Rosjanin i Polka - niemożliwe?

Polecane posty

Gość 25 years
udaje wielce obytą a w rzeczywistości mam ciężką głowę do nauki :( sama się siebie wstydzę. Nie wiem co będzie jak on się dowie o mojej przeszłości czy rzuci czy znienawidzi czy zaakceptuje w co wątpie

Gość gość
Wiem , że temat już stary , ale może komuś jeszcze przyda się moja odpowiedź . Mój chłopak jest Rosjaninem <3 I oczywiście są ludzie , którzy mają do nich uprzedzenia ( czasem słuszne , czasem nie ) , ale tak samo oni do nas . Mój skarb mówi właśnie , że jest najszczęśliwszy na świecie bo jestem Polką . Rosjanki jego zdaniem są coraz gorsze ... to znaczy , nie mają już takich wartości na 1 miejsku jak kiedyś . Twierdzi , że Polki są najcudowniejsze na świecie ( mówił tak już długo przed tym zanim mnie poznał ) . Jego przyjaciele też uważają , że `` nasze `` kobiety są super ;)) Rosjanie to super faceci , bardzo doceniają kobiety ( wbrew pozorom :D ) . Jest tylko jedno ale ... choć sprawa nie jest przesądzona wielu z nich woli kiedy kobieta zajmuje się domem i nie pracuje :)) ale to kwestia indywidualna i może jakieś kobiety nawet to wolą

Gość gość
Szukam żony! Esteem rosijanin. Meszkam I pracuju w polshe. 29 lat

Gość gość
idź sobie stąd, pewnie jesteś agentem Putina.

Gość garanicz
a żone do miłości czy do pobytu w Polsce?

Gość gość
Rosjanie akurat bywają obrzydliwie bogaci szczególnie Ci z Moskwy i Sankt Petersburga

Gość gość
Hejka dla mnie to para wybuchowa, na ogół jest tak że to nasi panowie są z Rosjankami. Trwałam w tym przekonaniu dopóki nie wyjechałam do Moskwy. Mam 23 lata i studiuje na architekturze, mój ojciec też z zawodu architekt. Otóż trafiła mu się oferta z Rosji, sama nie wiem co to było ale musiał pojechać w okolice rosyjskiej stolicy w związku z jego pracą. A że miało to długo trwać moja rodzina wyprawiła sobie też krótkie wakacje. Pojechaliśmy na jakąś wiochę i mieszkaliśmy u znajomych Polaków.

Gość gość
Ja znam rosyjskich mężczyzn z Niemiec i bardzo chętnie podrywaja Polki , rosjanki sa rozpuszczone , wiele z nich jest biseksualna albo bezdzietna z wyboru , Polacy myślą ze rosjanki sa tradycyjne , bzdura jakich mało to ukrainki i Polki sa tradycyjne

Gość gość
Mnie podrywal Rosjanin ale oni sa tacy twardzi dominujący , nie można na nich słowa powiedzieć bo od razu nerwy no i o dziwo Rosjanie nie chcą się wiązać z rosjankami, tutaj w niemczech wola Polki i Czeszki

Gość gość
Dlaczego nie możliwe , mi Rosjanin (kolega ) powiedział że Rosjanki są piękniejsze od Polek ale polki dużo bardziej serdeczne i uczuciowe od Rosjanek które są dość zimne z natury tak samo jak rosyjscy faceci

Gość gość
Jestem Rosjaninom. 3 ostatnich lata bylem w polske. Ludzi, nie ma znaczenia jako obywatelstwo masz, naiwazniesze ze by czlowiek byl zaebisty. W rosje jest duzo dubrych ludziej, jak i w polsce, ale i baranow od h.... Dlja sobie szukam zony w Polsze, nie chce miec zony rosjanke.... bo 90% kobiet jak cukerki, bardzo pienkne f w srodku guwnjazki