Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koktajl Mleczny.

Witam Was w sobotę :)

Polecane posty

Gość i to szybko
WYPIERDALAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

koktajl Nie dzisiaj dzień rozpoczęty bardziej leniwie... klocki i te sprawy ;) Ale za to trochę sprzątałam więc bilans zmęczenia wyrównany ;)

Wam też ten czas tak szybko leci? Za chwilę święta. Malujecie pisanki? Ja już nie pamiętam kiedy malowałam, może w tym roku się skuszę :)

Ja farbuję jajka barwnikami i skrobie wzorki :) Ale w tym roku myślę że kupie flamastry i córkę zaangażuje już do roboty :) U mnie za oknem zaczynają pięknie drzewa kwitnąć. Nie wiem jaki to gatunek ale ma dużo fioletowych kwiatów... uroczy widok na tle szarego blokowiska ;) Szkoda że tak mało ich posadzili :(

Też uwielbiam rodzinne śniadanko :) Pierw zjemy w domu sami w 3, później odwiedzimy pewnie moich rodziców :) Lanu poniedziałek u nas troszkę kiepsko się obchodzi, chciałabym żeby obudził mnie kubeł zimnej wody a to pewnie jak zwykle ja będę prowokatorką ;) Ale za to mój tato lubi te zabawy to u rodziców na wesoło będzie ;) On to zawsze coś wymyśli, pamiętam jak byłam mała wykręcił klamkę w pokoju od zewnątrz, oblał mnie wodą i spierdzielił do pokoju zamykając się od środka... ale wściekła byłam że nie mam jak mu oddać :D A tak to dom zawsze "pływał" ;)