Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autortematu

o co halo z tymi prawiczkami?

Polecane posty

Gość majka.....
postaw... glupoty piszesz dziewczyny maja takie same potrzeby jak chlpoacy tylko potrafia nad tym zapanowac a nie bzykac sie co impreza chociasz niektore nie..

Gość autortematu
no takiego to sie domyslam, ze nie. ale najlepiej takiego, ktory byl juz w zwiazku, tyle ze bardzo krotko i juz to zrobil z dziewczyna, ale Tobie powie, ze tak na prawde na Ciebie czekal, ze jestes ta jedyna. ja jestem skazany na porazke juz w zyciu, bo mialem dziewczyny, ale tego nie robilem. wlasciwie, to sie ciesze nawet. wole byc sam, niz z dziewczyna, dla ktorej jeden seks decyduje o wszystkim.

Gość nie wiem jak ty
postaw drinka w pelni sie z toba zgadzam :)

Gość Dziewczyna Z
Ja Wam powiem tylko tyle, ze jestem dziewczyna i mam kilka "razy" za soba i na pewno nie tolerowalabym czegos takiego u chlopaka, ze czekal wlasnie na mnie. Skoro ma okazje, to nie wykorzysta, bo czeka na jakas ksiezniczke swoja? Glupota totalna.

Gość majka.....
i jeszcze do autora wolalabym zeby z ta dziewczyna bylo cos wiecej niz jedna noc dluzsza sprawa wtedy bym zrozumiala ale nie szybki numerek w kiblu w klubie...

Gość Dziewczyna Z
Oczywiscie nie jakis przygodny seks w klubie. Ale jak znajomosc podchodzi juz pod zwiazek w jakims stopniu to nie ma przeciwskazan, zeby tego nie robil. Czekaja tylko niedojrzali emocjonalnie zyjace w swiecie marzen. Dziewczyna jak pisze, ze czeka, to znaczy ze nia miala nikogo i nie wie jak to jest. Jak kogos pozna, a nawet to bedzie zwykly flirt tylko to na pewno to z tym chlopakiem zrobi bez dluzszego zastanowienia. Tak 99% dziewczyn robi.

Gość majka.....
to ja widze ze moja opinia na ten temat jest osamotniona eh no ale trudno WOLE PRAWICZKA!!!

Gość autortematu
no tak, jak to rozumiem Majka. chlopak koniecznie musi miec za soba zwiazek taki troche powazniejszy i w tym seks. nie moze byc tak, ze nie mial nikogo i czeka na ta jedna.

Gość majka.....
autor nie to moze byc prawiczek nawet bym wolala a jezeli nie to zeby byl w jakims zwiazku a nie z pierwsza lepsza

Gość Dziewczyna Z
Majka, ale Ty nie piszesz tego szczerze wcale. Nie ma dziewczyny, ktora ucieszylaby sie na wiesc, ze chlopak 25 letni czekal na nia. Zycie to nie bajka i tym bardziej średniowieczna. Autorze mam dla ciebie kilka propozycji: albo cofnij sie w czasie, albo zacznij sie juz rozgladac za kims, albo zostan singlem. Jak tak sobie poczekasz jeszcze z rok, dwa to zadna cie nie zaakcpetuje. 21 lat to juz duzo i w tym wieku wg mnie powinienes juz miec ze 2 dziewczyny, z ktorymi to juz robiles.

Gość grga
Ja myśle, że jeżeli laska jest nieśmiała i facet(prawiczek) też, to taki zwiazek nie ma szans... bo zadne z nich nie zrobi jakiegos kroku do przodu w kwestii zblizenia co jest waznym dopelnieniem zwiazku...Wkoncu jedno z nich zmęczy sie i zostawi drugie :) Jezeli laska jest odważna doswiadczona a facet prawiczek nie, to takie połączenie wchodzi w gre bo dla tej dziewczyny taki chlopak bedzie wyzwaniem i nie bedzie jej przeszkadzal brak umiejetnosci u partnera. nawet bedzie sie cieszyc.

Gość autortematu
no mi chodzi o to, ze bys wolala takiego w powazniejszym zwiazku niz takiego bez. czyli w takim razie mam na sile szukac dziewczyny do dluzszego zwiazku, zeby dziewczynie tej na stale juz powiedziec, ze z kims bylem. Dziewczyna Z, dobrze widziec. w takim razie nie czekam juz na nikogo i korzystam z okazji.

Gość autortematu
grga a prawiczek nie moze sie odwazyc zrobic jakiegos odwaznego kroku w tych sprawach?

Gość majka.....
to ja nalerze do 1% dziewczyn ktore podczas nawet zwiazku ktory trwal rok nie zrobila tego

Gość grga
Może, oczywiscie, że może tylko ja mowie o sytuacji gdy prawiczek jest niesmialy to wątpie ze bedzie ostro szalał i działał cos w tym kierunku. :) Ale skoro Ty jestes pewny siebie to nie ma zadnych przeciwskazan.

Gość autortematu
no to jestes idealna dziewczyna. szczesciarze ci, ktorzy byli w jakims zwiazku juz, bo moga liczyc na taka. jesli chodzi o mnie, to nie wyobrazam sobie, zebym mial poznac dziewczyne, ktora to robila juz. absurdem byloby czekanie przez te kilka lat w takim razie.

Gość majka.....
no super to oznacza ze jestem inna i zochowuje sie jak ze sredniowiecza ale trudno przezyje

Gość autortematu
grga nie widze powodow, zeby byc niesmialym w lozku z dziewczyna, ktora sie kocha i dobrze zna. to juz jest prostsze dla mnie. dziewica woli takiego, ktory sie nia zajmie. dziewczyna z doswiadczeniem prawiczka lub rownego sobie. a taki, ktory czeka, nie robil tego, ale jest pewny siebie zawsze bedzie sam

Gość majka.....
autor ty czytac nie umiesz napisalam ze wole prawiczka

Gość grga
A Ty musisz mieć koniecznie dziewice???

Gość autortematu
Majka nie jestes inna, tylko nalezysz do tych lepszych. przynajmniej dla mnie. i do tych, ktorych nigdy nie bede mial okazji poznac tylko dlatego, bo nie bylem w powazniejszym zwiazku i nie nabralem doswiadczenia.

Gość autortematu
tak. nie wiem jaki jest sens, jesli ja czekam dla dziewczyny z tym specjalnie, majac juz w zyciu okazje na "pozbycie sie" prawictwa, a ona juz to robila.

Gość majka.....
eh autor ja tu siedze i pisze caly czas to samo a ty nadal swoje :(

Gość autortematu
umiem czytac. wolisz prawiczkow, ale takich ktorzy byli juz w jakims powazniejszym zwiazku. nie mowie o seksie.

Gość majka.....
autor przeciesz mnie poznales:)

Gość grga
Noo to w takim razie cięzko bedzie Ci poznać taką dziewczyne... nie dlatego ze wszystkie pozbyły sie juz dziewictwa ale dlatego ze nie zapytasz przeciez na pierwszym spotkaniu z dziewczyna"masz to juz sa soba"... a jezeli bedziecie powiedzmy pol roku i wtedy Ci powie ze nie jest dziewica to co zostawisz ja i za kazdym razem po kilku miesiacach bedziesz rzucal laske bo powiedziala ze to zrobila?? to troche czasu uplynie zanim taka poznasz

Gość autortematu
Majka zrozum jeszcze, ze nie kazdy chlopak poznal zalozmy w wieku 19 lat dziewczyna, z ktora byl rok a pozniej dopiero ta jedyna. Sa tacy, ktorzy nawet w wieku 25 maja pierwszy powazniejszy zwiazek i juz taki na cale zycie. a Ty takich skreslasz. na pewno ktos, kto byl w rocznym zwiazku ma jakies obycie z dziewczynami wieksze, ale nie wykluczam ze ja nie mam, bo mam za soba kilka flirtow, w ktorych do niczego wiekszego nie doszlo.

Gość grga
taka ktora bedzie "czysta"

Gość autortematu
grga pytac na pewno nie bede i nie rzucilbym. chodzilo mi tylko o to, ze wolalbym. az taki nie jest bezczelny jak dziewczyna, ktora rzuci chlopaka, bo nie robil tego i nie ma zwiazku za soba powazniejszego. :)

Gość majka.....
prawiczek jak bym poszla z dziewczyna na randke to bym za nia zaplacila :P i placi sie na pol w restauracji facet nie musi duzo zarabiac ja chce isc do pracy nie mysl ze zostane w domu i bede gotowac :P i wystarczy jak facet jast mojego wzrostu zrezygnuja ze szpilek:P