Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autortematu

o co halo z tymi prawiczkami?

Polecane posty

Gość autortematu
moze to tez zalezy od wieku dziewczyny. taka po 20stce wolalaby doswiadczonego, taka przed prawiczka. od wieku i osobowosci.

"taka po 20stce wolalaby doswiadczonego, taka przed prawiczka. od wieku i osobowosci." Zależy od dziewczyny. Wiek nie zawsze ma z tym coś wspólnego

Gość autortematu
co innego tez, jak ktos jest prawiczkiem, bo nie udalo mu sie tego zrobic do tej pory mimo, iz chcial, a co innego jak ktos specjalnie czekal na ta jedyna dziewczyne. jak dla mnie oczywiscie, bo dla dziewczyn to niestety znaczenia nie ma. ;/

Gość majka.....
Darker powiedz mi a jest z czego jezei dziewczyna jest dziewica? a wypada sie smiac jak cos smieszne jest :P wiec jak jest z czego to sie smiej

"Darker powiedz mi a jest z czego jezei dziewczyna jest dziewica?" Zależy od jej wieku i argumentacji. Np. jeśli jakaś ma 30 lat, jest dziewicą i mówi, że to dlatego bo się szanuje to umarłbym ze śmiechu. Mieliśmy tu kilka takich na forum. "a wypada sie smiac jak cos smieszne jest wiec jak jest z czego to sie smiej" Jak wypada... ząb wypada.

Gość majka.....
dla mnie jest ona zaowarzalna ta roznica ;)

Gość majka.....
nie mam 30 lat i raczej nie jestem dziewica bo sie szanuje. po prostu czekam

"nie mam 30 lat i raczej nie jestem dziewica bo sie szanuje. po prostu czekam" No i co? Ktoś cię tu wyśmiewa?

Gość autortematu
no to szybko podejscie zmieniles.. ja tez powoli zmieniam swoje postepowanie. dziewczyny, nie ma co ukrywac. widac po tym, jak piszecie. "bylabym wdzieczna za szczerosc", "raczej bym zaakceptowala". to nie jest dla was obojetne. czyli chlopak musi miec szczescie i poznac dziewczyne, ktora pokocha i zrobi to z nia, ale pozniej zerwie i pozna ta jedyna. inni musza szukac na sile pierwszej lepszej, zeby tez to zrobic, by zostac zaakceptowanym przez kolejną. masakra. nie wiedzialem, ze tyle problemu z tym calym seksem jest. rzeczywiscie przereklamowany jest i decyduja o wszystkim.

Gość majka.....
i nie rozumiem co wam to da jak przelecicie jakas laske na poczatek? myslicie ze dziewica zwruci uwage na to czy macie wprawe czy nie?

Gość autortematu
"nie jestem dziewica bo sie szanuje" ?

Doceniłabym szczerość nie dlatego, że przyznał się do czegoś wstydliwego. Tylko dlatego, że to bardzo intymna sfera życia i jeżeli facet mówi mi coś takiego znaczy, że mi ufa. Najgorsze co może być to facet udający nie wiadomo jakiego ogiera a tak naprawdę nie mający żadnego doświadczenia.

Gość autortematu
majka..... to my nie rozumiemy co dziewczynom to da wlasnie o to chodzi. nam zupelnie nic. najgorsze jest to, ze musze to na sile robic, czego nie chce, zeby dziewczynie to pasowalo.

Gość autortematu
Boratka mialem na mysli przyznanie sie do tego, jesli zapyta. sam na ten temat bym nic nie powiedzial i chyba wiekszosc.

Gość majka.....
sie pytalam tylko czt z takiej dziewczyny jak ja byscie sie smiali skoro z prawiczka sie smiejecie. nie stwierdzilam ze mnie wysmiewacie

Gość autortematu
majka..... przekręcasz :) to dziewczyny sie smieja z prawiczkow i ci, ktorzy to juz maja za soba. ja wole dziewice, bo dla mnie jest roznica, jezeli tego nie robilem, a dziewczyna tak. dla dziewczyn lepiej, gdy ona jest bez skazy, a chlopak juz sobie ulżył kiedys tam z jakas.

Gość majka.....
ja sadze ze to jest glupie ze chcecie sobie pocwiczyc po co? ja wole prawiczka jezeli miala bym taki wybur i mowi to dziewica :P

A ja miałam na myśli, że facet sam powie. Bo ja bym nie pytała. Jak już wcześniej pisałam nie traktuję mężczyzn tylko w karegorii penisów

Gość autortematu
przykre to jest. jeden numerek decyduje o związku na całe życie. komedia..

Gość autortematu
Boratka moze bys nie pytala, ale na pewno jakies zdanie wewnątrz masz na ten temat. wiem jakie :)

Gość autortematu
i mowi sie, ze to faceci tylko o seksie mysla. uprawial seks - ma szanse na zwiazek, nie - szybko zostaje spławiony

Gość majka.....
autor nie mow tak bo wiesz tak samo mozna powiedziec o lasce ze sobie gdzies tam ulzyla a niby z kim chcesz to zrobic te latwe na imprezach to napewno nie dziewice i ci ona cie wysmieje a jak bedziesz sie spotykal z jedna a ona bedzie cie kochala...

Gość autortematu
no dobra, ta ktora sie zakocha na pewno nie rzuci przez to, ale na pewno juz cos zlego sobie pomysli i inaczej bedzie mnie traktowala. gdybym powiedzial, ze robilem to juz raz z taka z klubu, to by jeszcze lepiej na mnie spojrzala.

Gość postaw mi drinka
Te z klubu nie maja wymagan zbyt wielkich. Wygladasz w miare i postawisz jej drinka to pojdzie z toba do domu nawet. Rob tak jak ja autorze i nie bedziesz mial takich problemow. Nie warto czekac bo nie dosc ze zadna tego nie doceni to sama moze zdradzic jeszcze.

Gość majka.....
lepiej? ja bym pomyslala dziwkarz. to tak samo jak bym powiedziala ze jestem dziewica i by na mnie krzywo patrzyli.

Gość majka.....
ja pi**ole to czemu w od dziewczyn oczekujecie dziewictwa skoro sami przelecice byle jaka w klubie i zadowoleni z zycia? macie po**any tok myslenia

Gość autortematu
jak dla mnie jestes dziewczyna, z ktora kazdy powinien sie ogladac i tylko takiej szukac. ale uogolniajac juz ostatecznie jest tak jak pisalismy. dziewica nie wazne w jakim wieku szuka tego jedynego, ktory mial juz (ale warunek taki, ze bardzo krotko) dziewczyne i zrobil to z nia juz. taki jest ideal partnera w tej kwestii.

Gość postaw mi drinka
Majka, ja nie oczekuje od dziewczyny wcale zeby byla dziewica. Szkoda mi tych jak autor ktorzy sie staraja czekaja a w zamian za to zostaja zlekcewazeni przez dziewice. Jednego tez nie rozumiem. Po co dziewczyny czekaja z tym skoro i tak nikt nie toleruje prawiczkow?? Chyba tylko dlatego bo nie chce im sie tego robic i nie maja tak duzych potrzeb jak chlopaki.

Gość postaw mi drinka
"skoro sami przelecice byle jaka w klubie i zadowoleni" Bo jak dziewczyna uslyszy ze koles mial okazje byle gdzie i nie skorzystal to dopiero ciekawe co sobie o takim pomysli :D

Gość majka.....
autor ja bym naprawde takiego nie chciala co mial jakas laske na jedna noc z klubu :(