Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autortematu

o co halo z tymi prawiczkami?

Polecane posty

Gość nie owijajmy w bawelne dziewki
autor ma racje. dziewczyna takiego rzuci w trybie natychmiastowym. a ta, ktora twierdzi ze woli prawiczka, to go zdradzi gdy pozna doswiadczonego.

Gość autortematu
Prawiczek bez wiary zobacz, co pisza dziewczyny najpierw, a nie ja. :) zeby zostac zaakceptowanym przez dziewczyne trzeba byc w minimum 6-12 mc zwiazku i najlepiej juz raz to zrobic. :)

Gość majka.....
nie prawda autor moze nie miec wogule zadnego zwiazku wczesniej nie rozumiesz mnie:( moze nie miec zadnej dziewczyny przedemna ani zwiazku wazne zeby nie myslal jak dziecko bo znam takich co maja po 30 a mysla jakby mieli 16

Gość autortematu
mi caly czas powtarzaja, ze mysle jak ze sredniowiecza. teraz nie wiem juz sam, co sobie myslec. ide stad i wejde pozniej zobaczyc, jakie jeszcze wymagania sa przede mna stawiane, by nie zostac olanym przez dziewczyne. :)

Gość grga
No to idz na miasto moze poznasz taka ktora Ci sie spodoba i z wygladu i z charakteru, a z biegiem czasu zobaczysz jak sie sprawy potoczą. Jak sie zakochasz naprawde to juz nie bedzie mialo dla Ciebie znaczenia czy doswiadczona czy nie. Bo rownie dobrze mozesz poznac ta dziewice, zrobicie to a za miesiąc sie rozstanicie.... wiec sensu w tym zabardzo nie widze.

Gość majka.....
autor ja pisalam ze ja bylam w rocznym zwiazku i tego nie zrobilam...

Gość grga
a jaki jestes z charakteru?? opisz siebie

Gość autortematu
Prawiczek bez wiary tak chyba zaczne robic, bo za duzo sie zastanawiam. zaluje juz przepuszczonych okazji. nie wiem tylko, czemu ty masz takie zdanie o sobie. postaraj sie bardziej :)

Gość autortematu
grga juz nie teraz. moze pozniej.

Co to za roznica ile masz lat ?? jesli powiesz dziewczynie ze jestes prawikiem bo czekales na ta jedyna to ona zrozumie,,, chyba ze jest jakas pogrzana ... no ale jesli masz mysli zwiazane z seksem to wyrwij cos w barze z AIDSem :D

Gość grga
majka.... autor Cie rozumie to Ty chyba nie rozumiesz jego... Przeciez mowi ze jestes jedna z lepszych itd... moze wystraczy juz tych komplementów. Ile razy ma Ci to powtarzac:) eloooo

Gość majka.....
z tego co tu piszecie to ja jestem kompletnie porombana ze jeszcze sie nie bzyknelam z kims autor rub co chcesz eh ja napewno nie znajde mojego idealu tez ide bo i tak mnie nikt nie rozumie i twierda ze jestem nie szczera

Gość majka.....
grga no i co z tego ze autor tak mysli jak inni tak nie uwarzaja. haha razem z autorem zyje w sredniowieczu

Gość grga
prawiczek bez wiary- poprawia Ci to humor jak tak jezdzisz sam po sobie?...

Gość majka.....
prawiczek a ile ty masz lat?

Gość majka.....
ja chyba naprawde powinnam zyc w sredniowieczu bo nie rozumiem czym tak sie lamie prawiczek ze nim jest ani autora ktory sie boi odrzucenia przez dziewice ze on jest prawiczkiem ani tych dziewczyn ktore mowia ze wola doswiadczonych nawet jezeli to byl szybki numerek... autor poszukaj odpowiedniej ktora cie zaakceptuje...

Gość grga
"Jestem żywym gównem, niech mnie ktoś rozdepcze. Przegrałem życie, możecie po mnie jechać ile wlezie." tutaj prawiczku:)

Gość majka.....
to idz do psychologa i sie wylecz z fobji spolecznej kurcze to przeciesz ja zyje w sredniowieczu a ty w XXI wieku wes sie w garsc i wyjdz;)

Gość majka.....
gdybym cie znala osobiscie bym cie "kopla w d*pe" i powiedziala ze masz robic wypad na miasto a nie siedziec w domu :P

Gość majka.....
to wolisz tak do smierci egzystowac? ja tez "podpoeram scieny" w klubach bo tanczyc nie potrafie. a moze ciebie ktos zaczepi:)

Gość Do Boratka
''Pierwszej dziewczyny nie można kochać? To idź do prostytutki'' A ciekawe czy ty byś poszła do łóżka z prawiczkiem! Nie poszłabyś nawet jakby ci się podobał i jakbyś coć do niego czuła!

Jemu po prostu się nie chce. Nic mu się nie chce. Ma całkowicie pasywne podejście do życia i rozpacza, że nie ma tak fajnie jak mają inni. Tylko, że inni nie zachowują się jak on. I kółko się zamyka.

Gość majka.....
moze masz racje ze niektorzy sobie problem wymyslaja... ale nieraz nie... ale od tego jest psycholog

Gość Rockefeller plaza
Do majka..... Coś ci powiem: Prawik raczej omija kluby szerokim łukiem, bo tam porządnych dziewczyn i tak by nie znalazł! Powodzenie mam, ale się nigdy nie zaangażowałem! Pierdolę, po co mam słuchać, że jestem prawik i domator! Najlepsze z tego wszystkiego są miny tych dziewczyn! Pewnie mnie mają za geja!

O widzę, że ktoś tu wie co bym zrobiła i z kim. Dobrze, że mój facet tego nie czyta bo do końca życia by został prawiczkiem

Gość do Boratka
a byl prawiczkiem jak go poznalas?

Gość Rockefeller plaza
Prawiczek bez wiary Twoim problemem to akurat jest nieśmiałość, bo w przeciwieństwie do mnie to chyba zależy ci na zaangażowaniu się w jakiś związek?

Tak. A ja dziewicą. I tak naprawdę nic to nie miało i nadal nie ma do rzeczy