Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aALDOO

WYŚLEDZIŁAM NA FACEBOOKU, ŻE ONA CHCE PRZYJŚĆ W BIAŁEJ SUKIENCE NA MOJ SLUB !

Polecane posty

Gość aALDOO

czesc, dziewczynki;) pewno uznacie mnie za wariatke, ktora nie ma inych problemow, ale musze sie wam zwierzyc:(... otoz w majowy weekend biore slub, na impreze zaprosilam wielu gosci,miedzy innymi kuzyna... on zaprosil swoja kolezanke, znam ta dziewczyne, poniewaz chodzilysmy kiedys razem na kurs prawa jazdy, ale jest mlodsza, i nie mialam z nia kontaktu... ale mam ja na facebooku... dzis weszlam na facebooka, a tam : "...sukienka na wesele zakupiona ;) " i link do stony asos, weszlam, a to biala , strojna sukienka... na poczatku kurde nie zajarzylam , ze to na moje wesele.... a pozniej patrze, a moj kuzyn skomentowal "fajnie, nie bede mial problemu z krawatem:*"... dziewczyny....!!! chce byc jedyna panna w bieli... napisac jej cos? czy to prostackie?

Gość merart kkisfd
Prostackie. Chyba twoja suknia będzie ładniejsza niż jej prawda? Jej powinno być głupio skoro kupiła biała.

Gość aALDOO
... hmmm...wiesz co? mam dosc skromna sukienke , nie bede miec tez welonu... a ta jej sukienka jest taka do ziemi i dosc strojna...nie wiem jak na zywo... wiec troszke glupio...ale chyba faktycznie zwracanie uwagi prawie obcej babce to zero klasy

Gość noce i dnie, wieczory i ranki
a macie może wspólnych znajomych? to nakuś jakąś koleżankę, żeby jej napisała, że przyjscie w białej sukni na ślub przynosi pecha młodej parze, albo wprost, że to nie wypada

Gość aALDOO
. . przyszlo mi do glowy , aby "naslac" na nia kolezanke;)

Gość lalalala73847
mam dużo koleżanek które się hajtały i wszystkie mnie prosiły żebym nie ubierała białych sukienek.. jak ktoś jest dobrze wychowany to wie że takich numerów nie robi się pannie młodej

Gość khlk
daj link do kiceki

Gość jeszczestarszakrowa
aALDOO czesc, dziewczynki pewno uznacie mnie za wariatke, ktora nie ma inych problemow, ale musze sie wam zwierzyc ... owszem, uznaliśmy

Gość aALDOO
niczym detektyw Malanowski, sledze profile znajomych na facebooku i naszej-klasie :classic_cool:

Gość No właśnie daj link to
ocenimy, czy robić aferę czy też nie

Gość imiona inne od wszystkich
a może ona też chce wziąc ślub w tym dniu ? o tym nie pomyślałaś kretyngo :D :D

Gość aALDOO
. wyzywanie od kretynek , świadczy o Twoim poziomie, a raczej jego barku. żal mi Ciebie, musisz być bardzo zakompleksioną i niestabilną osobą, skoro tak łatwo przychodzi Ci rzucanie takimi obelgami... ciekawe czy w życiu codziennym tak zwracasz sie do ludzi? odwaga internetowa?

Gość dżungla miedzynogami
o daj spokój gdzie ona jest strojna? za 30 funtów?! toż taką kieckę można założyć na plaże albo spacer...nie czaję o co jestes zazdrosna

Gość dajcie przepis prosze
sliczna ale nie pasuje gosciowi na czyims slubie

sukienka nie nadaje sie na wyjscia ta w ogole.... moglabym jaubrac na zakupy lub plaze, zero elegancji autorko w tym sezonie biel jest strasznie modna i nie dziw sie jesliwiecej osob bedzie mialo kiece o takim kolorze :)

Gość aALDOO
. dziewczyny, moja sukienka ślubna, to nie jest bajkowa SUKNIA. to sukienka...bardzo prosta...

hahahaha ales ty glupia. za kogo ty sie uwazasz? trzeba bylo na zaproszeniu napisac ze '' w bialych strojach nie przyjmujesz'' hahah :D:D jak jej sie spodobala biala to ma rpawo sie ubrac jak chce

''Chyba twoja suknia będzie ładniejsza niż jej prawda? Jej powinno być głupio skoro kupiła biała. '' - no nie bylabym tego taka pewna. niech da link do swojej kiecki i do kiecki tej dziewczyny i wtedy sie okaze ktora jest ladniejsza.

no dokladnie, zgadzam sie elsa. pozatym jak sie domyslam autorka ma pewnie dluuuugi habit jak kazda baba a tamta dziewczyna pewnie ma krotka sukieneczke wiec jak na moj gust sukienka tamtej dziewczyny bylaby ladniejsza niz standardowa dluga slubna. ale niech da linki

o boze......... co to jest............ ta kieca z linku??????? to tej dziewczyny??????? myslalam ze jakas piekna ktorka sukieneczka a tu koszula nocna jakas..... ochyda

hahaha niech ta dziewczyna zetnie do kolana ta kiecke zalozy pas w talii i bedzie piekna. bo taka jest obrzydliwa

Gość Lila87
Dziewczyna po prostu nie ma klasy! Każdy powinien wiedzieć, że na cudze wesele nie przychodzi się w białej sukience i ja wcale nie uważam cię za wariatkę, która nie ma innych problemów. Doskonale rozumiem ten problem! Na twoim miejscu albo nasłałabym jakąś koleżankę, która z nią pogada albo wytłumaczyła na spokojnie wszystko temu kuzynowi i poprosiła żeby on z nią porozmawiał.

Gość Lila87
A jeśli wyżej wymienione metody nie przyniosłyby rezultatów to byłabym skłonna skreślić tą dziewczynę z listy gości. To twój dzień i masz prawo wymagać od innych! Nie pozwól by ktokolwiek ci go zniszczył zwłaszcza jakaś gówniara, którą ledwo znasz.

Gość masz całkowitą rację
wzięłam Cię za wariatkę, która nie ma innych problemów :) Chyba nie wątpisz w to, że ktokolwiek pomyli pannę młodą z gościem. Wybrałaś sobie skromną, prostą sukienkę, jak piszesz, z pewnością nie bez powodu. Taka Ci się podobała, czyż nie? Więc się ciesz, że będziesz miała taką, jaką chciałaś, a nie przejmuj się cudzymi sukienkami. Zaprosiłaś wielu gości, jedna osoba w tłumie naprawdę nie zrobi wielkiej sensacji swoją sukienką. Nie mówiąc już o tym, że dziewczyna poczyniła wydatek. Może lepiej byłoby wcześniej na zaproszeniach np. napisać "proszę nie ubierać się na biało", bo teraz to jest po ptokach. A co z osobami, które nie pochwaliły się na facebooku, a może też zamierzają przyjść na biało?

Gość fatalną ma tą sukienke
braKUJE DO NIEJ sznurka wokół talii i bluszczowego wianka na łeb :D

Gość gabinet pana prezesa
W naszych stronach mówi się, że jeśli niezamężna dziewczyna przyjdzie na czyjś ślub w białej sukni, to sama już nigdy nie wyjdzie za mąż. Ta panna nie boi się samotności do końca życia? :O

Gość imiona inne od wszystkich
robię i mówię co mi sie podoba bo to kafeteria jest! a nie jakiś wizaż jak chcesz lizodupstwa to tam idź . btw. po co ci hipokrytko biała suknia jak nie jesteś cnotką?

''to sama już nigdy nie wyjdzie za mąż. Ta panna nie boi się samotności do końca życia? '' taaaaaa... jak ktos nie bedzie mial slubu nie zanczy ze bedzie samotny...... stereotypy zalosne.......;/