Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aALDOO

WYŚLEDZIŁAM NA FACEBOOKU, ŻE ONA CHCE PRZYJŚĆ W BIAŁEJ SUKIENCE NA MOJ SLUB !

Polecane posty

Gość maliboo.
czern na pogrzeb jest przereklamowana :D

Gość faaf
maliboo-> to jak jej sie podoba sukienka to niech zapierdala w niej gdzie indziej, stoje dopiera sie do okolicznosci !! trzeba miec podstawy kultury moje drogie, nie macie juz 5 lat zeby ganiac w sukieneczkach aniolka po weselnej sali, obowiazuje juz was pewna kultura, no chyba ze idziecie na wiejskie wesele gdzie nikt na to nie patrzy

Gość maliboo.
vitallis autorce mniej chodzi o sukienke, a bardziej o konkurencje ;) Gdyby dziewczyna byla brzydka jak noc listopadowa olalby sprawe a tak nie moze teraz spac po nocach :classic_cool:

Gość ciamajda nie jestem
a ten kuzyn to jakiś debil? nie może tej swojej przemówić do rozumu , żeby białej kiecki nie ubierala na twoj ślub ????

Gość a jaki ona może mieć interes?
A co jeśli panna młoda ma krzywy ryj? Goście mają się nie malować, nie czesać, oblać twarz kwasem, ewentualnie poprzestać na wybiciu przednich zębów, żeby nie przyćmić panny młodej, bo to w końcu jej dizeń :D A w ogóle o czym świadczy zachowanie gości, którzy zapomnieli do kogo przyszli na wesele, tylko łaszą się nie wiedzieć po co do osoby najładniej ubranej :D

Gość no wiem wiem i co
"na wesele idziesz dla kogos a nie dla siebie! ludzie nie rozumieja sensu ten imprezy, tak jak juz pisalam, uwazaja ze to impreza dla nich a tak nie jest... ja pamietam jak kiedys sama poszlam na impreze odpie**olona... wyczekaja rodzina z zagranicy ktora przyjechala do mlodej byla mna zachwycona, non stop mnie zaczepiali, gosci sie na mnie gapili, nie dlatego ze jestem taka bajecznie piekna tylko dlatego ze kazda z nas potrafi zrobic z siebie laske i ja tak zrobilam, nigdy nie zapomne wzroku mlodej... sprawilam ze nie byla w centrum uwagi, bylo jej przykro bo jej bracia wojkowie tanczyli ze mna co chwile gdzies tam ja zaczepiajac teraz wiem ze tak sie nie robi... moze mam zbyt wysoki poziom empatii ale zrozumialam ze zachowalam sie jak idiotka" teraz juz rozumiem i przyznaje racje

a ja zawsze chodze na wesela ladnie ubrana. nie zamierzam sie na sile robic brzydsza. nie pojde w rozczochrancyh wlosach czy byle jakiej kiecce. jak mam isc byle jak wole w ogole nie isc. chce zawsze wygladac najladniej i tyle bo inaczej nie bede sie dobrze czuc i tyle.

Gość maliboo.
faaf Prosze cie tym nie pisz o kulturze :D wysylanie komenta na fb do osoby ktorej sie praktycznie nie zna, zeby nie przychodzila na slub w sukience ktora zakupila nie jest baaardzo kulturalne :D

Gość faaf
a jaki ona może mieć interes?--> jak nie rozumiesz to milcz!

Gość faaf
maliboo-> wez doczytaj lepiej co napisalam o fb! nie komentuj jak nie czytasz dokladnie

Gość Vitaliissss
faaf na wesele idziesz dla kogos a nie dla siebie! ludzie nie rozumieja sensu ten imprezy, tak jak juz pisalam, uwazaja ze to impreza dla nich a tak nie jest..." Akurat.. Właśnie wesele jest bardziej dla gości, niż dla państwa młodych! A co niby jest w tym dla państwa młodych? Ja bardzo poważnie potraktowałam swoją rolę gospodarza tej imprezy. Uśmiech miałam doczepiony na stałe, do wszystkich gości podchodziłam, pytałam, czy wszystko w porządku, czy dobrze się bawią, tańczyłam ze wszystkimi do rana? Uważasz, że to było takie fajne? Padałam na twarz.. Tutaj o gości chodziło, nie o mnie..

Gość Vitaliissss
a jaki ona może mieć interes? A co jeśli panna młoda ma krzywy ryj? Goście mają się nie malować, nie czesać, oblać twarz kwasem, ewentualnie poprzestać na wybiciu przednich zębów, żeby nie przyćmić panny młodej, bo to w końcu jej dizeń A w ogóle o czym świadczy zachowanie gości, którzy zapomnieli do kogo przyszli na wesele, tylko łaszą się nie wiedzieć po co do osoby najładniej ubranej" Dokładnie!!!!! To panna młoda powinna się starać, a nie goście aby jej nie przyćmić :D Żenada!

Gość Vitaliissss
Ale trzeba mieć idiotyczny tor myślenia, skoro najpierw wybrała tandetną sukienkę dla siebie... aby skromnie wyglądać... a teraz każdy ma skromniej od niej wyglądać.. Albo nie chce rzucać się w oczy, albo chce... A ona chyba sama nie wie.. :O

Gość faaf
Vitalisss- sam/a jesteś żenada!!

Gość pacz
napisz na fb: slub-super sukienka, mam nadzieje ze tylko ja bede na biało :)na przykład

Gość maliboo.
A moze ona chciala pokazac klase i udawac skromna swoja prosta sukienka Ale zdzierzyc nie moze ladnej dziewczyny kuzyna, w jeszcze skromniejszej bialej sukience :D taka moja teoria ubaw po pachy z was dziewczynyi z waszego warcholstwa, ktore sie wylewa na niektorych topikach

Gość maliboo.
faaf ty nie rzucaj obelg, ty sie dalej zastanawiaj co ma autorka za intryge wymyslec i napisac do kuzyna, zeby odwiezc niecna dziewczyne od ubrania bialej sukienki :D

Gość Vitaliissss
faaf Vitalisss- sam/a jesteś żenada!!" To ja już wolałabym być nigdy nie zaproszona na wesele.. bo ja na co dzień lepiej się ubieram niż to co tutaj zaprezentowała.. Jak to przyćmi pannę młodą... to ja przyćmiewałam zawsze.. I upieracie się, że biała... A co jak panna młoda ma suknie w innym kolorze niż biała? Ja miałam ecri, ale przecież może być i czerwona i beż często mają.. To co wtedy?

Gość mam nadzieję ze to żarty
Dajcie spokój. Wiesz autorko, rozmowa nic nie da: nawet jeśli ona ugnie się i przyjdzie w różowej sukience, to potem może przerobić na zdjęciach w PS na BIAŁO i wstawić takie zdjęcia na facebooka. Wszyscy pomyślą, że ma ładną, białą sukienkę. Jeśli chcesz tego uniknąć najlepiej w ogóle ją wyproś z wesela. :D

Gość maliboo.
a ja mysle, ze to prowo calkiem nteligentne :D zobaczcie ile warcholow polknelo haczyk :D

Gość Vitaliissss
maliboo. - dokładnie... Widzę, że ona najchętniej to by sama ubrania gościom wybrała.. :D Może trzeba było zebrać gości miesiąc przed weselem zabrać ich do centrum chińszczyzny, czy do tesco i tam wybrać ubrania im na wesele. Facetów też bym przetrzepała. Bo przecież może np. on mieć w rodzinie jakiegoś dzianego gościa, który chodzi w garniturze od Armaniego i zdecydowanie przyćmi pana młodego.. Może trzeba zaznaczyć, że tylko w poliestrowych mogą przyjść faceci.. :D

Gość aALDOO
. hej, dziewczyny;) przepraszam, że mnie nie było, ale wyszłam sobie na spacer-piekne slonce, tylko wiaterek troszke;) zaczne od tego, ze dziekuje za wszytkie komentarze;) ale nie spodziewalam sie takich nerwow i emocji zalozylam temat, poniewaz bylam ciekawa waszych opinii, tego jak wy zachowalybyscie sie w takiej sytuacji... nie chodzi mi o to, ze ktos mnie "przycmi" uroda- bo uwiezcie,ze jezeli chodzi o urode to mam tak przepiekna swiadkowa:), ze uroda bije mnie na glowe:) ...a takze siostry mojego meza to SUPERLASKI ... i sa atrakcyjniejsze, zgrabniejsze ode mnie;) ... to byloby chore, gdybym zabronila im PIEKNIE wygladac, przeciwnie- cieszy mnie,kiedy szukaja sukienek, makijazy,bo chca wygladac slicznie- wiem, ze dla nich to takze WYJATKOWY dzien chodzi mi o to, ze moja sukienka jest skromna, i z daleka naprwde bedzie mozna sie pomylic, zwlaszcza, ze jestesmy podobnej postury

Gość nie wolno tak robić!!!
ale wieśniara, nie daj się tylko Ty na swoim weselu powinnaś być ubrana na biało. Ja radzę nasłać jakąś koleżankę na nią. Niech zagada do niej o Twoim ślubie, zapyta czy idzie i czy ma sukienkę i jaką, potem niech jej powie co o tym myśli. To dyplomatyczne wyjście nie zrobisz z siebie zazdrosnej panienki. Współczuję, ona albo nie myśli, albo chce z Tobą konkurować. Nie wiem czy nawet nasłanie koleżanki może coś zmienić... Myślę że powinnaś wyjątkowo zadbać o swój wygląd. Masz już suknię, ale jest jeszcze makijaż i fryzura, może zastanów się nad tym welonem, bo może być głupio jak goście zaczną was mylić.

Gość Vitaliissss
aALDOO - nikt nie pomyli przecież.. nie martw się koperty trafią do ciebie, a nawet jeśli ktoś z nią zatańczy przez pomyłkę, to tylko ciebie odciąży.. :D

no wiadomo, że nie chodzi o przyćmienie urodą ale o fakt, że nie będzie wiadomo która to panna młoda. Wesele z dwiema młodymi trochę głupio

Gość maliboo.
tez nie rozumiem jak niby goscie mieliby cie pomylic z ta dziewczyna :D

Gość Vitaliissss
Przesadzacie, jak można pomylić suknię plażową z suknią ślubną? :O A poza tym, to kogo wy zaprosiliście? Nieznanych ludzi? A na ślubie to oni nie będą, że na weselu nie będą wiedzieli jak ty w ogóle wyglądasz? :O

Gość aALDOO
.żałuję , że założyłam ten temat- nie spodziewałam sie tego, ze beda dorabiane takie ideologie... że jestem zazdrosnica, ze zabraniam inym pieknie wygladac... to smieszne, tym bardziej, ze nie napisalam nic o tym, ze ona mnie przycmi, a o tym, ze moze to dziwnie wygladac z daleka, na zdjeciach, itd moja sukienka to cos takiego- http://www.dress-shop.com/wedding_dresses--WM-0420/Chiffon-Strapless-Soft-Neckline-with-Ruched-Bodice-and-Slim-Sheath-Slit-Skirt-2011-Fashion-Custom-Made-Informal-Wedding-Dress-WM-1012161345.jpg chociaz pewno i tak zaczniecie mie obrazac;)

maliboo. autorka napisała, że ma skromną suknię i nie będzie miała welonu... więc goście jak najbardziej mogą się pomylić. Pamiętaj, że na weselach jest też alkohol...

Gość aALDOO
oj, dziewczyny,dziewczyny ... chyba sobie damy spokoj z tym tematem, dobrze?;)