Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurka nie moge

widzicie kaczke na tvn24

Polecane posty

Gość a teraz tak całkiem na poważni
no bo wiecie newsweek jest taki modny i cool i w ogóle:D mnie zawsze śmieszą te wszystkie studenciaki byznesu i zarządzania czy tam inne podobne gady które z newsweekem pod pachą ( ale tak żeby było widać tytuł) łapią autobus :D

Gość kurka nie moge
k**wa nikt tu nie mówił o po czy innych głupkach,k**wa mowa jest o tym debilu kaczynskim!!! mnie j**ie czy on jest z pisu czy innej komedii,poprostu jako człowiek na takim stanowisku powinien sie czasami zastanowic co pie**oli,prostak jeden takkkkkk widzicie tego kolesi w okularach.dobrze gada!!!bravo PS; WSZYSCY NAS MAJA W DUPIE CZY TO PO CZY PIS TAM CHODZI TYLKO O WŁADZE!!!! A KACZYNSKI JAKO CZŁOWIEK TO DNO!!!

Nie chodzi mi konkretnie o to jakie ktoś czyta gazetki, a o to czym kieruje się w swym opiniowaniu. Większość kieruje się pozbawionymi merytoryki stereotypami i powtarza jeden po drugim stare oklepane slangi. Jestem pewna, że większość nie potrafi wypowiedzieć się na temat ostatnich działań PO lub PiSu ani na temat ostatnich wypowiedzi popieranych polityków, ale rzucać na forum prostackie i pełne epitetów hasełka to każdy jest pierwszy. 🖐️ :)

widziałem przez moment, jest to regularna kampania wyborcza, Ciekawe, jak inne partie ustosunkują do tego faktu. Podejrzewam , że zaczną się koszmarne dla Jarosława i PiS, procesy sądowe.

Gość no tak pismo
Mnie tez. Przeciez to zwykla gazeta pisamna prostym jezykiem dla kazdego. Powazne czasopismo naukowe to np Sience czy z mojej dziedzinyArcheologia historica Polona, Biuletyn Historii Sztuki, Przegląd Zachodniopomorski. ;) Nie Newsweek. Człowiekiu ceniony dziennikarz tematyczny tam nic nie opubliikuje.

Gość kurka nie moge
ROZUMIECIE CO NIEKTÓRZY O CO W TYM WSZYSTKIM CHODZI,JESZCZE RAZ POWTARZA NIE INTERESUJE MNIE TA JEBANA POLITYKA W POLSCE,WSZYSCY TAM SA PO JEDNYCH PIENIADZACH,CHODZI MI O KACZKE JAKO CZŁOWIEKA,BARDZO ZŁEGO CZŁOWIEKA!!!

Gość no tak pismo
Nie chodzi mi konkretnie o to jakie ktoś czyta gazetki, a o to czym kieruje się w swym opiniowaniu. Większość kieruje się pozbawionymi merytoryki stereotypami i powtarza jeden po drugim stare oklepane slangi.--> A madre bylo to wciecie sie z Nwewseekiem? Moze to dla Ciebie jest gazeta elitarna. Dla cenionych naukowcow tematycznych nie. To zwykly szmatlawiec wbrew pozorom nie wiele lepszy od innych tanszych. Nie jest opiniotwórczy tak jak opiniotwórczy nie jest np. Focus (choc durni ludzie uwazaja to za czasopismo naukowe). W Newsweeku, Wporst i Polityce i inych niby lepszych czasopismach/magazynach pisza ludzie czesto nie znajacy sie na temacie. Chcesz sobie wyroic zdanie to nie czytaj "opinioptworczych magazynow" ale sam sobie wyrob zdanie. Dzienikarzyna moze zniksztalcic obraz omawianej sytacji. Nie popisuj sie tym, ze czytasz N. a nie Show czy Party i dlatego potrafisz sie na dany temat wypowiedziec bo to zenujace. Jestes na tym samym levelu choc wydaje Ci sie,ze nie. Czytaj Sience np. wtedy bedziesz mogl powoiedziec ze czytasz madra prase.

Kaczyński jest inteligentnym facetem, jednak niestety za bardzo rządzą nim emocje. Jednak bez tych emocji Jarosława Kaczyńskiego opozycja w postaci PiSu nie byłaby taką opozycją - byłaby opozycją na zwór cnotliwej kulturalnej PO i bez siły przebicia. Polityka to polityka. Ja osobiście cieszę się, że jakikolwiek Kaczyński by nie był, to przynajmniej nie pozwala na to, by parta rządząca miała zbyt łatwo. I taka powinna być opozycja, mówcie co chcecie. 🖐️

Gość kurka nie moge
Jarosław Kaczynski twierdzi, że jest katolikiem. To dlaczego w nim tyle nienawisci do ludzi. Dlaczego zamiast kleczec przy grobie zmarłego brata, znowu robi zamieszanie na Krakowskim Przedmieściu. Przeież Pałac Prezydencki nie jest jego własnością. Opamietaj się człowieku. Tyle ludzi odeszło, a Ty nie potrafisz uszanowac bólu ich bliskich. Niech weźmie przykład z Jana Pawła II ,na którego słowa często się powołuje.

Gość no tak pismo
kaczynski jest emocjonalym poprprancem.

- Wiemy o tym, co zdarzyło się rok temu przed tym pałacem - najlepsza część narodu była zjednoczona. Ale są tacy, których ta jedność przerażała. Zostawmy ich z ich strachem, zostawmy ich z ich niewiarą w Polskę - mówił przed Pałacem Prezydenckim prezes PiS, Jarosław Kaczyński. Na jego przemówienie czekało kilka tysięcy ludzi. powiedział Jarek do Gorszych

Gość no tak pismo
Tak interesujesz sie polityka i innym zarzucasz tu, ze rzucaja tu hasla bez poparcia w wiedzy to odpowiedz sobie czy wiesz na czym polega długofalowy skutek ofe, jak wylicza sie budzet panstwowy? Jak mnie wkurzaja ludzie ktorzy mysla ze sa madrzy a naprawde to ignoranci z biblia w postaci np. Newsweeka.

Gość kurka nie moge
Jarosław .Jarosław pomożecie ! Pomozemy . . Wiec jak za komuny tylko brakuje jeszcze stoisk z pistoletami na korki i kakiszony oraz takichfajnych piłeczek na gumce - komuno wróć , zdaje się rzec tłum a Jarosława I love you . Jarosław niczym gwiazda filomwa , a to chyba miał być czas zadumy i załoby czy coś mnie ominęło ?

Na okrzyki zgromadzonych ludzi: "pamiętamy!, pamiętamy!", odpowiedział: - Tak pamiętamy bo nie pamiętać mogą tylko ci, którzy ani Polski, ani poległych, ani nawet siebie samych nie szanują. A oni nie są szanowani także przez innych. I każdy dzień przynoszą kolejne dowody, że to jest prawda. bez komentarza

Gość kurka nie moge
Niemcy mieli Hitlera , Ruscy Stalina a my Kaczyńskiego!!

"Nie chodzi mi konkretnie o to jakie ktoś czyta gazetki, a o to czym kieruje się w swym opiniowaniu. Większość kieruje się pozbawionymi merytoryki stereotypami i powtarza jeden po drugim stare oklepane slangi.--> A madre bylo to wciecie sie z Nwewseekiem? Moze to dla Ciebie jest gazeta elitarna. Dla cenionych naukowcow tematycznych nie. To zwykly szmatlawiec wbrew pozorom nie wiele lepszy od innych tanszych. Nie jest opiniotwórczy tak jak opiniotwórczy nie jest np. Focus (choc durni ludzie uwazaja to za czasopismo naukowe). W Newsweeku, Wporst i Polityce i inych niby lepszych czasopismach/magazynach pisza ludzie czesto nie znajacy sie na temacie. Chcesz sobie wyroic zdanie to nie czytaj "opinioptworczych magazynow" ale sam sobie wyrob zdanie. Dzienikarzyna moze zniksztalcic obraz omawianej sytacji. Nie popisuj sie tym, ze czytasz N. a nie Show czy Party i dlatego potrafisz sie na dany temat wypowiedziec bo to zenujace. Jestes na tym samym levelu choc wydaje Ci sie,ze nie. Czytaj Sience np. wtedy bedziesz mogl powoiedziec ze czytasz madra prase. " Problemem w wyrobieniu sobie własnego zdania na dany temat może być to, że często dany temat jest ukazywany w sposób zakłamany i zupełnie mijający się z prawdą. Newsweek był szyderą na stereotypy, jak widać nie wszyscy załapali. Osobiście ni ziąbi mnie ni grzeje to, jaką ktoś czyta prasę. Śmieszy natomiast powtarzanie tych samych zdań oraz robienie prowokacji na siłę, gdy nie ma się o tym zupełnego pojęcia. 🖐️

jakby ta komuna wrocila to przynajmniej patalajstwa tyle by nie bylo zreszta co jak co ale z kazdym dniem ten kraj robi sie coraz bardziej panstwem policyjnym

Gość kurka nie moge
Opetana nienawiscia karlowata kanalia z ktorej mordy wylewa sie jad. KiEdy ten ludzki smiec zostanie zamkniety w domu wariatow. Nikt tyle gnoju miedzy Polakami nie zrobil co ten odrazajacy posraniec.

Gość no tak pismo
"Osobiście ni ziąbi mnie ni grzeje to, jaką ktoś czyta prasę. " wlasnie to widac w zdaniu : "Ach, zapomniałam, że to Kafeteria... Co tam ciekawego w "Show" lub "Przyjaciółce" pisali ostatnio, Kochani? " Hipokryta.

Opetana nienawiscia karlowata kanalia z ktorej mordy wylewa sie jad. KiEdy ten ludzki smiec zostanie zamkniety w domu wariatow. Nikt tyle gnoju miedzy Polakami nie zrobil co ten odrazajacy posraniec. tutaj widzimy typowego niesiola :D:D a to nie przypoadkiem sprawka mediow ze tak odbierasz kaczynskiego psycholu?

Gość kurka nie moge
Warto zajrzeć do historii.... Tak zaczynał pewien kapral z wąsikiem i z przedziałką po prawej stronie głowy. Jeżeli nadal będziemy się bezczynnie przyglądać wyczynom tego moralnego karła, który siejąc nienawiść podjudza część naiwnego i bezmyślnego społeczeństwa, to nic dobrego z tego nie wyniknie! Obudźmy się Rodacy i dajmy odpór niezrównoważonemu maniakowi!

Niemcy mieli Hitlera , Ruscy Stalina a my Po i Unię!!!! Kaczyński nam tylko próbuje pomóc otworzyć oczy!!!! I nie czepiajcie sie że wierzacy!!! To katolicy już maja skulić pyski i być jak barany?????????? My widzimy i NIE godzimy się z robienia Polakow debili !!!!!!!!!!!

Oczywiście. Oglądałam obrady sejmu i senatu na temat nowego systemu emerytalnego, Szydło miała kilka dobrych wypowiedzi, Tusk zjawił się w połowie spotkania mocno zdenerwowany, wykłócając z Napieralskim tylko dlatego, że ten odważył się zauważyć, iż premiera nie ma na najważniejszych obradach w skali kilku ostatnich miesięcy. Głównym problemem obecnej Polski jest bezrobocie oraz to, że nie ma komu pracować na emerytury, dlatego dzieciaków posyła się teraz rok wcześniej do szkoły, aby szybciej zaczęły pracować, a nauczycielom przedłuża długość pracy do pięćdziesiątki, bo państwa nie stać na emerytury dla nich. Jest w tym jednak błędne koło, bo taki belfer nie zwolni miejsca nowym, młodym pokoleniom nauczycieli, którzy mogliby zacząć pracować na te wspomniane emerytury. I ogółem jest bardzo fajnie. Sieje się propagandę na temat szkolnictwa, a problemem jak zwykle jest budżet państwa. Pieniążki w komputerkach = obligacje. Szkoda. 🖐️

Tak zaczynał pewien kapral z wąsikiem i z przedziałką po prawej stronie głowy. Jeżeli nadal będziemy się bezczynnie przyglądać wyczynom tego moralnego karła, który siejąc nienawiść podjudza część naiwnego i bezmyślnego społeczeństwa, to nic dobrego z tego nie wyniknie! Obudźmy się Rodacy i dajmy odpór niezrównoważonemu maniakowi! i zaatakujemy rosje jednym czolgiem ktory mamy boze skad takie debile sie biora:D

ty popierdolony gamoniu warcia srawcia, już na tego poyebańca szykują się procesy za nielegalną reklamę Biedronki, ty głupi szczylu weź się yebnij w tą durna zakutą pałę, poyebie, niedoruchany.

Gość vasfvs
typowym Niesiołem jesteś ty wawcia i twoje bluzgi innym wypominasz sam sie jak kurwa zachowujesz haha i nie powtarzaj sloganów "na kleczkach " bo widac że ci Jarek myśli poddaje bo sam nie myslisz