Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurka nie moge

widzicie kaczke na tvn24

Polecane posty

Gość Edyt,
a co juz kaczka wymysla?

Raczej sarkazm odnoszący się do ogółu mojej wypowiedzi. Zdanie wyrwane z kontekstu zawsze można ładnie podkolorować i oprawić w odpowiednią ramkę. :) 🖐️

A tak by the way, to co Jarosław Kaczyński teraz mówi na tym swoim przemówieniu, że aż tak się emocjonujecie? Jestem bardzo ciekawa, a nie mam tv.

a zeby z ludzi zrobic idiotow to codziennie sie produkuje informajce o tym co kaczynski powiedzial zrobil i gdzie byl a to co sie dzieje w kraju juz nie jest wazne no bo przeciez ttuaj za rzadow PO kazdemu zyje sie w dostatku i nie jest zagrozona demokracja http://www.legia.net/foto/11legia-zaglebie/11legia-zaglebie14.jpg brawa dla kibicow legii

Gość Edyt,
wiecie co? proponuje zebyscie poszli w pizdu do sejmu i senatu i tam sobie porozmawiali o waszysz niezrozumieniach. jedno powie tak a drugie przekreci,ktos inaczej przeczyta i cos napisze a potem kwiatki wychodza ...

Gość a ja sie pytam jaki normalny c
czlowiek w rocznice śmierci brata bliźniaka zamiast się modlić w skupieniu przy grobie brata i z rodziną w domu wspominać albo matke odwiedzić cierpiącą po stracie syna to prowadzi kampanie wyborczą ???? znacie jakiś podobny przypadek z historii? bo ja nie. i jarosłąw twierdzi że jest katolikiem.... i ci co tu piszą że dobrze robi, nie wydaje wam się to dziwne? mogłgby jutro, wczoraj, za 3 dni..caly miesiąc stać pod palacem z tlumem, ok, wolny kraj jego wola ale w tym dniu nie powinien być z matką , córką zmarłego brata? na grobie? w krakowie? no ludzie.

o widze ze bblondyn pedal sie obruszyl stul pysk dziadzie pierdolony bo jak cie jebne w pape to sie oblizesz co najwyzej i nie bedziesz mial sily szczekac i wypierdalaj z tego forum oszolomie jebany

Gość Edyt,
hmmmm do kogo to?

Gość Edyt,
ja podam. TO KURWA NIE WYPADA !

Gość kurka nie moge
Wawcia Returns OCZYWISCIE NIE MUSI KLECZEC POD GROBEM BRATA,ALE ON PRZECIEZ ZROBIŁ SOBIE KAMPANIE WYBORCZA Z TEGO PRZEMÓWIENIA,PO TRUPACH DO CELU

jarosław jest obecnie w alternatywnej rzeczywistości kto gra w różne gry kompowe i konsolowe to wie o czym mówię, bo to częsty motyw, za parę lat obudzi się i nie będzie wiedział co się działo, obecnie utknął na levelu gdzie nie ma kontaktu ze światem i z tym co się dzieje. kwestia czasu sam się przerazi tym co zrobił, wsiądzie za stery ostatniego Tu i poleci w PISdu

bo ci żyłka pierdząca pęknie, zayebany kibolu. Typowy wyborca pisowski, niedouczony tłumok i matol, co bluzgać tylko potrafi, głupi szczyl.

"W kampanii zostały popełnione dwa poważne błędy. Jeden miał istotne skutki moralne i polityczne: nieporuszanie sprawy Smoleńska. To jest mój wyrzut sumienia. Drugi błąd to decyzja, aby unikać mówienia o Komorowskim o jego przyjaźni z Palikotem, o obronie WSI, o tym, że to reprezentant lewego skrzydła Platformy. Przez to głosowała na niego część wyborców konserwatywnych. Dla mnie osobiście, jako człowieka, ta żałoba się nie skończy, póki będę żył. To zbyt ciężkie. Żeby to zrozumieć, trzeba mieć bliźniaka. Myśmy żyli przez lata w różnych środowiskach, ale mimo wszystko wspólnie. Ten smutek jest nie do przełamania". Proste.

bmpedal a ciebie jak ruchaja w dupe i popierasz PO to juz myslisz ze jestes jakis wyjatkowy ?? ty pedal jestes i nikt wiecej pogodz sie z tym i tak jak wczesniej mowilem zamknij swoja morde w koncu dziadygo zasrana

Gość kurka nie moge
kaczyński mówi językiem nienawiści.jeśli nawet ma trochę racji w pewnych sprawach(w zamach nie wierzę),to wyraźnie wykorzystuje tragedię z 10 kwietnia jako narzędzie do walki politycznej.dlaczego nie czci pamięci brata i bratowej na wawelu? pod pałacem prezydenckim jest bardziej spektakularnie i tyle.

ja nie popieram PO, bo to taka sama partia prawicowa jak PiS, tylko popieram SLD, a na PO będę głosował, jak miliony innych Polaków, by tak kreatura nie została premierem.

Gość powinien być z rodziną na grob
mam argument i to mocny. człowiek uważający się za katolika, prawdziwego katolika może robić sobie kampanie caly rok 24h na dobę ale w tym dniu, w rocznicę śmierci brata powinien odpuścić. schowac się przed kamerami, pojechać z rodziną do krakowa. albo w domu powspominać. a on wykorzystuje tragiczną smierc brata by zostać premierem. ciekawe co czuje teraz jego matka ktora siedzi sama a jej syn biega po miescie. ja nie odbieram prawa kaczyńskiemu do tych wieców wyborczych, manifestacji itd. wolny kraj wolnośc zgromadzeń. niech sobie zarezerwuje na cały rok krakowskie przedmiescie np do manifestacji. jego wola. ale w rocznicę śmierci brata??? ? wy byście tak zrobili? wątpię. możliwe że Jarosłąw, jego matka woleli inaczej ten dzień spędzić ale pewnie w pisie cisneli by jarek byl w wawie po palacem i ciagle na ulicy widoczny z tlumem

odpal tvp info i zacznij w koncu ogladac normalne programy bo ci tvn wypral mozg jedna kurwa z druga dla was najwazniejsze w zyciu to zabawa zakupki klubiki i lansik oraz kurwa proste filmy dla idiotow fastfodowe zarcie i oglupiajace programy rozrywkowe debile zacznijcie myslec zaoczne studenty zyjace na kredytach

bmpedal nie dosc ze pedal to jeszcze komuch ty glupi huju twoja czerwona zaraza juz rozjebala kraj po 89 a teraz rozpierdala ten kraj to gowno na ktore zamierzasz glosowac ty kurwo spluwam ci na ryj

czy jakiś zwolennik Jarosława jest mi w stanie racjonalnie wytłumaczyć mi jego zachowanie? Kończą mi się Zimne Lechy więc...faster faster

Mnie się wydaje, że on - skoro jest przekonany o winie Tuska w całej tej smoleńskiej tragedii - nie może pozwolić sobie na to, a raczej honor mu nie pozwala, by w tym dniu stać cicho z boku, podczas gdy Tusk i PO składają wieńce na grobach i ronią łzy - w jego przekonaniu fałszywe, przed kamerami. Jakkolwiek to brzmi, po części można go zrozumieć, jeśli spojrzy się na jego przekonania. Nie popieram tego, no ale.

Gość kurka nie moge
TAK OCZYWISCIE,KURWA TVN ZROBIŁ FOTOMONTAŻ Z PRZEMÓWIENIA TEGO KARŁA WEZ SIE PIERDOLNIJ W ŁEB!!!

"hellyeah Mnie się wydaje, że on - skoro jest przekonany o winie Tuska w całej tej smoleńskiej tragedii - nie może pozwolić sobie na to, a raczej honor mu nie pozwala, by w tym dniu stać cicho z boku, podczas gdy Tusk i PO składają wieńce na grobach i ronią łzy - w jego przekonaniu fałszywe, przed kamerami. Jakkolwiek to brzmi, po części można go zrozumieć, jeśli spojrzy się na jego przekonania. Nie popieram tego, no ale." Brzmi logicznie.

Gość uwaga wawcia to znany
warszawski pedałek, daje dupy na telefon, jak chcecie mogę podac numer, ma feler, kiepsko obciąga bo ma ściskoszczęk ale w braniu penisa w odbyt nie ma sobie równych, mówia na niego książę odbytu :D