Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurka nie moge

widzicie kaczke na tvn24

Polecane posty

Gość kurka nie moge
wawci!!!!nie a ty powinnases zmienic psychotropy .bo te juz nie działaja

bo lubie wyzywac idiotow :) bo na idiote trzeba bata inaczje nie da rady to chyba jest proste nie uwazasz?? tak samo jak w firmie ktorys cos spierdoli to go od razu opierdalam nie patyczkuje sie z debilami

Gość kurka nie moge
wawcia a masz jeszcze jakis filmik,bo mnie powoli przekonujesz,haha

faktycznie yebnięty jesteś wkleił link z dziennika tv Trwam, spadaj popierdoleńcu, bo się już rzygać chce matole.

Gość powinien być z rodziną na grob
a co do filmiku: to fotomontaż taki sam jak często np tvn. i aby przedstawić coś nieprawdziwego często nie trzeba używac super techniki. wystarczy odpowiednie ujęcie, odpowiedni komentarz. tvn tez robi takie manipulacje jak ta tuttaj z tym śmiechem nad trumnami niby. tam były setki kamer również z zagranicy. i tusk by stał w komorowskim i się smiel do kamer:D:D:D: no bez przesady, aż takimi idiotami to nie są.

bmblondyn -samą wypowiedzią że sie smiales, pokazałeś że z ciebia Polak jak z koziej duupy trąba!! Smiać w takiej chwili mogł sie chory psychicznie albo cham... Tam zgineli ludzie,tyle i aż tyle!!!!!!!!! Polecieli tam reprezentować Ciebie między innymi. I tak własnie teraz wygląda Polski Naród!!! Ci co ginęli za polske jak to widza to żałują!!!!!!!!!

bmpedal filmik widzialem w tvp info ale linka nie moge znalezc wiec peirwszy lepszy wkleilem z jutube wiec o jakiej tvtrwam mowisz pieprzony durniu

wawcia to nie są idioci tylko ludzie którzy myślą inaczej jak ty w firmie-korporacji nie da SIĘ TAK, trzeba rozmawiać a nie wyzywac od idiotów, to nie mieszalnia cementu gdzie się tak odzywamy do siebie, to demokracja każdy ma prawo do swojego zdania i do wysłuchania swojego i przeciwnego zdania i prawo do dyskusji! a nie obwalania się winą. Bo kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem..

w 2012 oglupiony narod dostanie igrzyska w postaci euro 2012 zeby zamknal morde na chwile kto tego nie widzi jest ograniczony albo neizly cwaniak z niego :)

Gość kurka nie moge
no tak moze i tvn robi fotomontaze,ale nie wierze ze zmontowali przemówienie karła,kilka minut temu a tel trwam ,no cóz ....bez komentarza

A Wawcia ma rację-na Polakow trzeba bata!!! Jak nie dostaną dobrze w duupe to nie otworzą oczu!!!!!!!! Historia to nie raz pokazała że się jednoczymy jak juz zaczynamy zdychać!

popierdoleńcu oglądam regularnie tv Trwam, żeby sprawdzać poziom oszołomstwa tej stacji , więc wiem i znam tego spikera, matole yebnięty w łeb.

Gość kurka nie moge
tak jak mowilem wczesniej polska to szmata nic wiecej tego kraju juz nie ma własnie dzięki takim ludziom ja ty wawcia

skoro jest demokracja to odpierdolcie sie od tyhc ludzi co obchodza dzis rocznice i skladaja kwiaty znicze wience i huj wie co jeszcze a nie sie przyjebalsicie do nich ze sa pojebani polska to taki kraj ze sie sklada wience kwiaty i znicze kurwa czy to tak trudno zrozumiec?? ja np mam wyjebane na ta rocznice nigdize nie bylem nie ogladalem tv ale nie pierdole co powinien kaczynski zrobic bo wlasnie mamy demokracje glupie huje zrozumcie to wreszcie bo jak jakis pedal chodzi po ulicy to ja nie biegne i go nie napierdalam bo toleruje choregio kutasa tak wy tez zacznijcie tolerowac innych

Gość powinien być z rodziną na grob
jasny a dlaczego w takim razie rodziny tych co zgineli w tej katastrofie ale majacy inne zdanie niż jaroslaw i pis są zdrajcami tez??? co sami wyslali swoje rodziny prosto w lapy ruskich na zamach? bo moze tak kombinuja:D agresywne teksty o rodzinach zmarlych polityków lewicy czy po czy jakiś innych ludzi któzy zgineli w katastrofie ale będących w opozycji do twierdzeń jarka i pis mnie najbardziej zasmucilo. ps. hasła i okrzyki tego tłumu nie mają nic wspólnego z katolikiem. chyba jedynie tym stereotypowym w negatywnym znaczeniu. ja jestem katolikiem i jest mi wstyd że ci ludzie się mienią PRAWDZIWYMI KATOLIKAMI!!!:/

matol to cie zrobil i zamiast od razu zajebac to pozwolili ci zyc o 60 lat za duzo ale dobrze ze przynajmniej z kazdym dniem blizej masz k u r w o do piachu

własnie dzięki takim ludziom ja ty wawcia dzieki mnie ?? place podatki zatrudniam polakow nie jakis brudasow zasreanych kupuje duzo produktow polskich i uwazam ze wykonuje dobra robote wiec mozesz mi ssac kule jesli huj sie znasz

Gość kurka nie moge
skoro jest demokracja to odpie**olcie sie od tyhc ludzi co obchodza dzis rocznice i skladaja kwiaty znicze wience i ch*j wie co jeszcze a nie sie przyj**alsicie do nich ze sa poj**ani polska to taki kraj ze sie sklada wience kwiaty i znicze k**wa czy to tak trudno zrozumiec?? ja np mam wyj**ane na ta rocznice nigdize nie bylem nie ogladalem tv ale nie pie**ole co powinien kaczynski zrobic bo wlasnie mamy demokracje glupie ch*je zrozumcie to wreszcie bo jak jakis pedal chodzi po ulicy to ja nie biegne i go nie napie**alam bo toleruje choregio kutasa tak wy tez zacznijcie tolerowac innych uhuhuhu wawcia kurwa o jakiej tolerancji ty mowisz?????zacznij od siebie moze co!!!

ja toleruje duzo ludzi ale nie idiotow z tvnu wybacz ale za duzo o tych kurwach wiem i wiem rowniez czemu to robia i po co ty otepialy patalachu

jak ci kurwo zaplaca 15 tys to bys wyszedl przed kamere i bys powiedizal ze cie jebalo stado murzynow bo ja takie kurwy sprzedajne jak ty to dobrze znam :D:D:D:D:D

Gość kurka nie moge
place podatki zatrudniam polakow nie jakis brudasow zasreanych tolerancja wawci,gratuluje

Gość kurka nie moge
jak ci k**wo zaplaca 15 tys to bys wyszedl przed kamere i bys powiedizal ze cie j**alo stado murzynow bo ja takie k**wy sprzedajne jak ty to dobrze znam z własnego doswiadczenia ,rozumiem,przykro mi ze ciebie to spotyka:)

Gość Martva
Wolę Kaczyńskiego wstawiającego się za słabszymi jednostkami, niż Bronka co gówno robi i pisać nie potrafi

Gość kurka nie moge
wez wawcia,nie widze dalszego sensu rozmowy z toba,poziom inteligencji jaki reprezentujesz jest rowny 0,nie!!!!! -0

ludzie bronek ma 5 dzieci ktora musi ustawic do konca zycia wiec czego wy sie spodziewacie kurwa?? kazdy bubel bedzie podpisywac tej daremnej partii ktora rzadzi byle sie nachapac. zacznijcie myslec to nie boli a taki kaczynski to dla kogo by kurwa kradl ?? dla kota?? jebnij sie w leb jeden z drugim i otworz oczy bo niedlugo bedziesz wpierdalal chleb ze smalcem