Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurka nie moge

widzicie kaczke na tvn24

Polecane posty

Gość kurka nie moge
TAK JAK MÓWISZ HUJ MNIE OBCHDZI CO ON ROBI,ALE CO MÓWI TO JUZ NIE!!! A TY PIERDOLISZ FARMAZONY TAKIE SAME JAK TEN TYRAN

i co wy mi chcecie tutaj udowodnic pedaly ze oni na powaznie obchodza ta rocznice?? czekam kurwa na opinie do tego filmiku co kurwy nie wygodny temat co ??

Gość kurka nie moge
jebie mnie to co kto tam mówił chodzi mi o konkretny dzien czyli dzisiaj,rocznice smierci kaczynskiego. wez schowaj sobie te argumenty w buty co!!!

Gość powinien być z rodziną na grob
nie wiele mnie obchodzi. ja tam w ten cyrk się nie bawię i zwisa mi ta szopka. tylko się zastanawiam jak można tak perfidnie robić kampanie wyborczą w oparciu o tragiczną śmierć 96 osób!!! nie tylko Lech tam zginął:/ nie wiem, ale z kaczyńśkiego żaden katolik. w rocznice śmierci brata zamiast modlitwy kampania wyborcza. cóż.

Gość komorowski może odreagowywał
wtedy stres.

Gość kurka nie moge
JESZCZE RAZ POWTARZAM,NIE INTERESUJE MNIE TUSK,KOMOROWSKI I INNE DUPKI,WSZYSCY SA TACY SAMI ALE KACZYNSKI PRZODUJE

Gość komorowski może odreagowywał
"kurka nie moge JESZCZE RAZ POWTARZAM,NIE INTERESUJE MNIE TUSK,KOMOROWSKI I INNE DUPKI,WSZYSCY SA TACY SAMI ALE KACZYNSKI PRZODUJE" to po co wypowiadasz sie w tym topicu... :-O

Gość kurka nie moge
REPORTERZY TELEWIZJI TRWAM.HEHE I WSZYSTKO JASNE A CO KURWA PŁAKAC MIELI!!!

Gość kurka nie moge
OJOJ WAWCIA niewygodny jak huj.ale nie o tym jest temat!!! heloł

a co ma do rzeczy jaka tv to nakrecila rozumiem ze tylko liczy sie to co pokaze tvn ?? nie no kurwa ginie 96 osob w tym prezydent kraju a czlowiek ktory obejmie wladze po nim stoi i sie cieszy calkiem normalne w koncu to zachowanie jest brawo wiedzialem ze kurwo nie bedizesz potrafic odpowiedziec na to pytanie :)

no widzialem filmik. ale co to ma do rzeczy? co to ma wspolnego z tym że jarosław robi kampanie wyborczą w oparciu o śmierć brata? to klasyczne zamiast odp na pytania wklejasz coś na po. a ja mogę na po nie glosować. i co? wyobraź sobie że głosowałem na pis pare lat temu później już mi wisialo i olewalem wybory.

wawcia powiem Ci że film zrobił na mnie wrażenie nie powinni się tak zachowywać, ale cały film można było zmontować jak mgłę pod smoleńskiem i zdalne namierzanie ziemi na samolot prezydencki to sa takie same argumenty

kraniotomia czyli wychodzi na to ze i tvn kazda wypowiedz kaczynskiego montuje tak zeby wygladalo jakby byl wariatem :) dziekuje za odpowiedz

Motłoch zawsze stanowił większość!!! Tłuszczą łatwo manipulować! Biedne masy piją, wydalają, kopulują i niby bawią się!!!! Tyrają od rana do nocy i ledwo na zycie starcza!!!!

Gość kurka nie moge
Kto się nie uśmiechnął po katastrofie niech pierwszy rzuci kamień. A tak poza tym to dlaczego najpierw stoi tłum ludzi, ląduje samolot i jest środek dnia a potem kamera obejmuje Komorowskiego i nagle są ciemności? Coś z tym nagraniem jest nie tak.

wiec możesz sobie wklejac na po wszystko i ani mnie tym nie zachęcisz ani nie zniechęcisz do glosowania na kogokolwiek ja tylko się zastanawiam kto normalny tak czci śmierć brata:/ przyklad. komuś ginie brat bliźniak w wypadku. firma ubezpieczeniowa nie chce wyplacic odszkodowania. więc ten ktoś w rocznice śmierci brata bierze kumpli z osiedla i idzie z pikietą pod siedzibę firmy ubezpieczeniowej i caly dzien tam stoi i krzyczy "złodzieje! oddajcie moje pieniądze!!! tutaj Jarosław krzyczy " zdrajcy! oddajcie mi fotel premiera!!!" rozumiesz wawcia czy nie bardzo? tez byś w takim dniu pikietowala na miescie? by nabić sobie kilka procent%????

bo wydaje mi się że katolik w takim dniu powinien być: z rodziną, w kościele, na grobie. w ciszy, spokoju. a nie w tlumie agresywnych ludzi krzyczacych "gestapo" itd (bez względu na to czy tlum ma rację czy nie).

a co mieli robić ty poyebany przygłupie, rozmawiali ze soba jak zwykli ludzie, śmieli, ja też się śmiałem, bo nikt bliski mi tam nie zginął. Poperdoliło cie człowieku na maksa.

nie bylem nigdy w takiej sytuacji w jakiej znalazl sie jaroslaw kaczynski wiec nie wiem co bym zrobil jedno jest pewne ze PO potraktrowalo smierc prezydenta jakby byl psem smieciem nikim wiecej wiec nie dziwie sie w sumie zachowaniu jaroslawa bo jakby mogl to by zapierdolil z miejsca tego ryzego cudaka co udaje premiera i pseudo prezydenta bronka

przed kamerami kurwo gdzie wiadomo ze ich nakreca ?? bmpedal ty sie jebnij w leb ja juz ci powiedzialem bo ty jestes idiota i nikim wiecej i odjeb sie nie pisz do mnie pisac moge do ciebie tylko ja a ty nie zrozumiales synu k u r w y ??

jeśli to nie fotomontaż a faktycznie i TVN mogło takie robić to nie jest to wesołe, nie powinni się tak zachować, wiem że to nudne kolejne dni pogrzebu, kolejne ofiary ale jako prezydent i premier powinni zachować powagę, tylko to o niczym nie świadczy oprócz tego że nie mieli taktu, to nie świadczy o tym że to był zamach i że oni sie cieszą z tej katastrofy to świadczy tylko o tym, że nie potrafili się zachować o niczym więcej, Jarek K nie potrafił się zachować w wielu innych sytuacjach i TV TRwam tego nie pokaże a TVN tak

tak bluzgasz i wklejach linki ultrakatolickiej tv Trwam, ty masz chyba jak mawiaja poznaniacy: mosz coś z gorem szczylu?

ja pomijam to czy jaroslaw ma rację i czy tluma tam ma racje czy nie. tylko o sam fakt nabijania sobie procentów robiąc kampanię wyborczą w dniu pierwszej rocznicy śmierci brata . I innych ludzi którzy zgineli/polegli w tej katastrofie/zamachu jak kto woli. o to mi chodzi. aha i jeszcze o to że ten tłum nie zachowuje się jak kondukt żałobny. ani trochę. mieszkam pod warszawa i wiem co mowie bo widzialem i slyszalem. i wczoraj (ok wczoraj niech sobie krzyczą) ale dzis? dla mnie to straszne. i to niby sa katolicy.

wawcia ja rozumiem Twój punkt widzenia ale dlaczego tak bardzo wyklinasz wszystkich innych, używasz słów które w normalnej rozmowie dwóuch opozycjonistów miejsca nie mają, musisz tak wyzywać żeby udowodnić swoją rację?