Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaNastolatka1992.1212

Moja mama dowiedziała sie że uprawiam sex.

Polecane posty

mam prawie 19 lat, chłopaka mam od 11 miesięcy, jakiś czas temu zaczęliśmy współżycie, na moja nieszczęście dowiedziała się o tym moja mama;/ robi mi wyrzuty i mówi że się na mnie zwiodła.. nie pozawala mi teraz nigdzie się z Nim ruszać , bo twierdzi że przyjdą mi do głowy głupie rzeczy.. Przezywa mnie nawet, od najgorszych;/ próbowałam z Nią rozmawiać, tłumaczyłam, że odpowiadam za swoje czyny i wiem jakie mogą być tego konsekwencje, ale nie dociera. nie wiem jak mam rozmawiać z mama, pomocy!

Ja ze swoim chlopakiem jestem od 2,5 roku, rowniez mam 19 lat i podobna sytuacje przechodze na codzien, z tym ze agresorem jest moj ojciec. Żadne racjonalne argumenty do niego nie docieraja, ciagle mi wmawia, ze jestem w ciazy i wyzywa od najgorszych. Wiem co przezywasz, wspolczuje.

ojej, wiec chyba nie mam najgorzej. ja również współczuje

mojej byłej mama widziala jak jej corka robila mi loda i powiedziała ze mam super wacka

Gość ogierek z nerek
łeb upierdolić fiutom ruchajacym córki

Naprawdę, niektórzy rodzice są popepdoleni, zapomniał wół,jak cielęciem buł, DO KLASZTORU, w mordę jeża, prowincjonalizm i dulszczyzna, a gdzie ci-pożal się boże, rodzice byli, jak trzeba było dziecko seksualnie wychować i przygotować do życia, murwa kać, chyba myśleli, że zakonnice i księdza wychowają, świętą dziewicę orleańską, jaki ten świat podżebany!!!!

Gość sexo_mat
sorki.. wasze mamy posrało? Gdzie wy mieszkacie? w Pcimiu Dolnym? chyba 19 lat to nie jest żaden "za wczesny wiek" tym bardziej jeśli jesteś z facetem tak długo. Bzdura. Współczuje rodziców ;)

Masz 19 lat w końcu wypadałoby się postawić, ale nie chcesz przecież pierrdolnąć z głodu ani skończyć w niemieckim burdelu. :O Więc słuchaj się mamy. A głupie rzeczy dopiero ci przyjdą do głowy. :O Wyobraź sobie, że kiedyś też stworzysz plastikowy związek i będziesz taką samą hipokrytką dla swoich dzieci. :O

Gość Zajaczkowska
A ja mam 18 lat, z moją mamą chodzę po tabletki i do ginekologa. Zdarza się nawet, że mi bieliznę kupuje...Wszystko jest dla ludzi:)

Gość z dala od mocheru
nie wypada się jerdolić pod dachem matki

Gość 37 letni prawiczek
A moja mama nie moze sie doczekac kiedy zaczne kazdy ma swoje problemy

a musisz z nią o tym rozmawiać? jesteś pełnoletnia, nikt Cię nie może zmuszać do spowiadania się z Twojego życia intymnego. miej trochę szacunku do siebie, chyba że Twoja matka jest toksyczna, no ale nic o tym nie wspominałaś.

Gość odświeżacie stare tematy
na sraczkę. odpowiadam za swoje czyny, wiem jakie mogą być tego konsekwencje. no właśnie wiesz, a mimo to to robisz. tylko że gdybyś była w ciąży to konsekwencje ponieśliby pewnie Twoi rodzice, no bo co - sama być się utrzymała (z dzieckiem?) :) :o

Gość To jest prwowocja
U mnie tez tak bylo, pojebana masz matke i tyle. Pamietam, jak wrzeszczala, ze w ciazy bede itp. stary lepszy nie byl. I jakos dziwne, ze wyprowadzilam sie z od nich tego Pcima Dolnego i przez te kilka lat nie zaszlam w ciaze :) kurwa. Twoja stara powinni nauczyc jak sie zabezpieczyc.

Gość To jest prwowocja
Sama z dzieckiem - tak, powinna sama sie utrzymywac. Nie jest az tak trudno uchronic sie przed ciaza ;)

Gość xxxxxxxxyyyyyyyyyyzzzzzzzz
no ja też życia w domu nie miałam jak mamuśka się dowiedziala że współżyję, o ojcu nie wspomnę.....