Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgnebiony

Czy to mozliwe po tylu latach ?

Polecane posty

Gość zgnebiony

Mam pytanie do Pan . Czy menopauza moze byc przyczyna lub checia rozwodu po 20-tu latach zwiazku , czy chec dowartosciowanoa sie z mlodszym mezczyzna, jest tak mocna ze potrafi stracic glowe , czy tez rozum przesunol sie miedzy uda ? Jak to jes tylko wy mile Panie potrafice to robic i chyba znacie odpowiedz na to pytanie !

Gość To ja autorkaa.
Zrobilbys dokladnie to samo gdyby jakas malolata rozwalila przed toba ponetne mlode uda i wariowalaby na twoim punkcie. Byc moze twoja zona nie czula sie przy tobie kobieta,brak komplementow, brak kwiatka bez okazji. Ktos ja docenil,i to jeszcze mlody ogier wiec sie zona nakrecila. Ja bym prawdopodobnie postapila tak samo jakby maz nie okazywal mi czulosci,milosci, nie mowil ze mam sexi posladki itp.

Gość zgnebiony
Wiesz co co do sexu to nawet ona niema mi nic do zarzucenia , pozatym jest starsza o 2 lata , owszem jest bardzo atrakcyjna kobieta ,ale czego szuka w jej wieku , mlodego ogiera , lepszych wrazen , bo zycia i tak sobie nie ulozy na stale , a ukrywanie sie tez nie na dluzsza mete , ale powiem ci co najlepiej by zadzialalo , fajna mloda dupa w samochodzie widziana ze mna przez kolezanki mojej zony to chyba jest najlepsze antidotum na wasze zachowania