Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhtdyrj

GDYBY NIE MÓJ WIELKI NOS, BYŁABYM ŁADNA!!!!

Polecane posty

masz 167 i ważysz 49 kg:o to raczej zgrabna nie jestes powinnaś ważyć przynajmniej 56 kg myślisz że komus przeszkadza twój nos czy to ze nie masz cycek i tyłka:p

Gość Graz
Podobam sie sobie. Mam dosc duzy nos i nie namniejsze dziurki w nosie, duze naturalne usta i duze oczy i wielokrotnie slyszalam, ze jestem piekna, przepiekna! i pytania czy jestem miss, dlaczego nie bralam udzialu.. czy jestem celebrytka, aktorka...Taki nos dala mi natura, znaczy taki mi pasuje. A co do malych noskow.. Miss word 2013 ma maly i jest przepiekna ale Aneta Kreglicka tez jest piekna a malego nie ma. Gusta i gusciki. To stereotyp ze kobieta piekna= maly nosek. Inna rzecz ,ze nos i uszy rosna cale zycie.Poza tym nie chodzi tylko o wielkosc nosa a raczej jego ksztalt. Jesli jest krzywy i niezgrabny, miesisty, gruby...to rzeczywiscie moze szpecic i moze warto pomyslec o korekcji... ale pamietajmy, ze wiekszy nos, moze byc bardzo ladny... i nawet jesli wyrozna sie w twarzy, moze byc to ladne. Widzialam piekne kobiety z nosami wiekszymi, lekko pinokiowatym i ,,rzymskim'' pieknie uksztaltowanym.

Gość gość
mhm mysle ze duzy nos to zaleta twój chlopak bedzie mogl z toba na trufle do francji jezdzic zarobicie kase bedzie spoko

Gość gość
Gdyby nie moje piersi, byłabym ładna. No to sobie zrobiłam i teraz jestem piękna.

Gość gość
Ja mam nos szeroki z dużymi dziurami jak murzynka i wiele bym dała żeby był mniejszy i cieńszy ale co zrobić trzeba swój wygląd zaakceptować i tyle

Gość nicka180
mam duży nos nie jest on długi tylko szeroki brzydko wychodzi na zdjęciach i wstydze się z nim gdzie kolwiek pokazywać jestem ciemną blondynką i mam niebieskie oczy gdyby nie nos bylambym ladna ale ten kulfon na srodku twarzy nieszczy mi zycie pomocy!!!!!!!