Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość givenka

Czy są tu Panny Młode 2012 i czy Wam też oczekiwanie się cholernie dłuży?

Polecane posty

w naszym przypadku równiez nie będzie orkiestry:) będzie tylko obiad z deserem, później coś na zasadzie zimnego bufetu, żeby można było na spokojnie usiąść i porozmawiać:) nie wiem na którą będzie ślub w kościele, ale mam nadzieję, że z restauracji ewakuujemy się do 24. wiem, że pomimo całej radości ten dzień będzie cholernie męczący...

Gość ciocina klocina888
ja tez nie wiem, ale obstawiam, ze ponad 1500 ... no ja tez bede miec własny pomysł na suknię:) i bedzie mi szyc pani, ktora szyła dla znajomej syrenę, prawdziwy talent ma ta pani, bierze nie dużo

hahaha:) tej lasce brak piątej klepki:) od razu wiedziałam, że to jakaś młoda niunia jest:) joł i wszystko jasne:D pierwszy partner itd... wielka miłośc do grobowej deski a pęknie to szybciej niż się zaczęło...

Gość ciocina klocina888
no ja rok starsza od niej jestem i staż związku też rok dłuższy, ale jak widać, nie ma reguły:) a czemu do 24 chcesz mieć imprezę tylko?

Gość ciocina klocina888
ja muszę kończyć na dziś, ale może podtrzymamy ten topic? zapiszę sobie w zakładkach :) pozdrawiam :)

nie sądze aby bez muzyki ludzie mieli ochotę dłużej siedzieć:) moja koleżanka oraganizowała cos podobnego i własnie do oporu tzw. do ostatniego gościa. ludzie się troche popili i zaczęli marudzić, że bez muzyki a oni chcą tańczyć:( wolałabym takich akcji uniknąć:) a jeśli w kościele byłoby na 17 to uważam, że 6 godz, powinno wszytkim spokojnie wystarczyć:)

Gość ciocina klocina888
a to, ja mam inną opcję:) nie chcę orkiestry, ale za to dj-a i muzykę to jak najbardziej i koniecznie tańce:)

Gość kori85
Witam wszystkie przyszłe panny młode!!! Ja biorę ślub o9.06.2012, sala, orkiestra i kościół już mamy załatwione. Pozostał tylko fotograf i kamerzysta. Ja z moich przyszłym mężem zalatwialiśmy wszystko jakoś w marcu. Myślałam, że spokojnie będą wolne miejsca...ale się zdziwiłam jak usłyszałam, że już kupe miejsc jest zarezerwowane na 2013

Zapraszam do siebie: www.przebieralnia.org.pl Beata Czerniakowska w cenie fotografii profesjonalny makijaż, który (ponieważ jestem cały czas) poprawiam na bieżąco, zwłaszcza zjadany błyszczyk:)

Gość oodf
nie wcale mi sie nie dluzy

czesc :) ja tez bede mloda panna w roku 2012 :) dokladnej daty jeszcze nie mamy, ale napewno bedzie to miesiac 8 :) jestesmy na etapie zalatwiania papierow ( moich ) bo mieszkam za granica :) tutaj sie z niczym nie spiesza, w 3 miesiace mozna zalatwic wszystko :) cywilnego miec nie bedziemy, odrazu koscielny :) moglismy sobie wybrac i na tym stanelo :) suknie mam juz upatrzona :D troche wczesnie ale wzor z pewnoscia taki wybiore

Gość srebrny24
Oczekując na ślub zapraszamy do odwiedzenia sklepu ze srebrną biżuterią www.srebrny24.pl

Gość lilka 84
my bierzemy slub 02.06.2012:) i szczerze przyznam ze mi sie troche wlecze to:) wesela nie robimy, ja z poczatku bardzo chcialam ale budzet nam troche na to nie pozwala:( Od imprezy wazniejszy jest dla mnie kosciol i to ze bedziemy juz na zawsze razem:) (mam nadzieje:P) zapraszamy gosci do restauracji na obiad, czyli nasze rodziny. Fotograf znajomy a nakreci nas kamera moja siostra sukienke juz wiem jaka mniej wiecej chce. ale zalezy mi na tym aby byla biala, wiec kobieta w salonie mi powiedziala aby rozgladac sie od stycznia skoro ma byc biala. Kwiatki chce jakies skromne, najlepiej konwalie, tylko nie wiem czy one w czerwcu jeszcze sa? limuzyny rzadnej nie zamawiamy, nie mamy kasy na wielkie wesele a chcemy sie pobrac wiec staramy sie aby bylo skronie. Pare kolezanek juz sie lekko oburzylo, no ale coz to moj slub nie ich:)