Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berdia

Jak sobie radzicie molestowanie seksualne

Polecane posty

Gość jakobietaaaa
Mooonia--Wybacz,ale 7 latka i starsza o 5 lat dziewczynak już co nieco rozumi,iwec powinna matce o tym powiedziec.

belinoce to nie jest Twoja wina, nigdy nie słuchaj takich osób jak jakobietaaaa!!!

Gość belinoce
PRZECIEŻ PISAŁAM ŻE JAK MIAŁA 12 LAT TO WSZYSTKO SIĘ SKONCZYŁO I POTEM SPRÓBOWAŁ JESZCZE RAZ I WTEDY WSZYSCY SIE DOWIEDZILELI I SPRAWA SIE ROZDMUCHAŁA I SPRAWA TRAFIŁA DO SADU..........

Gość belinoce
WIEM mONIA NIE PRZEJMUJE SIE TYM TYLKE MNIE W ŻYCIU JUŻ PRZYKREGO SPOTKAŁO Z TEGO POWODU ŻE TERAZ TO MNIE JUŻ NIE RUSZA DZIĘKI ZA ZROZUMIENIE TYLKO SZKODA MI TYCH CO MILCZĄ

Gość belinoce
JESTEŚ W BŁEDZIE I NIC O MOLESTOWANIU NIE WIESZ NIE WIEC CO SIEDZI W PSYCHICE DZIECKA MOLESTOWANEGO NIE WIESZ JAKIE ZAMIESZANIE W JEGO ŻYCIU WPROWADZAJA SPRAWY SADOWE NIE WIESZ PRAWIE NIC KAŻDE DZIECKO JEST INNE NIE WSZYSCY SA TACY WYLEWNI JAK TY .Ja moim rodzicom nie mam nic do zarzucenia jedyną rzeczą jest to że tak późno o tym powiedziałąm żeby wszyscy mieli takich rodziców jak ja to było super,niewiesz co moja przeżyła ile lez wylała zresztą rozmowa na ten temat z tobą jest bez sensu kończe.

jakobietaaaa oby tak było jak piszesz... ale raczej wydajesz się osobą która zbyt szybko ocenia i prędzej zjedzie jak okaże zrozumienie... nie wiem czy takiej osobie jak ty można powiedzieć o swoim problemie

Gość belinoce
myślisz że jesteś idealną matka ale tak ci sie zdaje rozejrzyj sie dobrze o ilu rzeczach nie masz pojęcia o ilu rzeczach dziecko tobie nie mówi..........nie pisze ci tego rzeby ci dokuczyć ale rzebyś oczy otworzyła

Gość belinoce
jasne niech stanie na twoim moja wina matka niedobra a tak wogóle to je tego wszystkiego chciałam i nie ma żadnego problemu.

Gość jakobietaaaa
belinoce--Jestem normlna matkaimoje dziecko wszystkiego mi nie mówi,ale wybacz,o takim czyms co Ciebie spotkało to by moje dziecko od razu powiedziało,bo nauczone było od małego,ze świat to nie tylko dobrzy ludzie.

Gość dyziomarzycielhl
jestescie od dawania dupy , od macania was , wielbienia , kokietowania, głaskania, calowania itd. - nie podoba sie ...zmienic płeć

taaa... pani jakobietaaaa wszystko wie bo ma 45 lat i raz ją pedofil ciągnął w krzaki... nie wszystko jest takie oczywiste, czarne i białe... pedofil potrafi tako omotać dziecko, że ono same nawet nie umie powiedzieć czy coś złego się stało ... szkoda już słów idę zrobić sobie herbatę!

Gość jakobietaaaa
belinoce--A poza tym temat tego topiku,to molestowanie dorosłych kobiet,a nie pedofilstwo.

Gość jakobietaaaa
Mooonia--Wybacz,ale juz o tym pisąłam,dzisiejszeczasy sa całkiem inne,niz te w których ja sie wychowałam.Dzisiaj madrzewychowany w domu 7 latek wie co dobre,co złe.

Gość dyskretna
czy molstowanie przez kobiety tez mozna nazwac molestowaniem? bylam molestowana w wieku 6 lat prrzez 2 15-latki ; / mimo ze to byly dziewczyny, do dzis ni potrafie zblizyc sie do chlopaka, po prostu sie boje mezczyzn , zwiazkow, tego co stanie sie gdy bylabym z jakims chlopakiam, dlatego mimo ze teraz w wieku 17 lat podobam sie chlopakom, odtracam ich bo sie boje ; / bo wiem ze po jakims czasie bedziemy musieli.. przezyc blizszy kontakt, ze on bedzie chcial.. a ja co? ja sie teraz boje do ginekologa isc a co dopiero malo tego co mam mu powiediec ze nie mam blony dziewiczej dlaczego? a nie mam mimo ze nie uprawialam sexu, to przez to molestowanie. Boje sie ze chlopak mnie rzuci jesli sie dowie ze ja , dziwica a nie mam blony. D tego ni wyobrazam sobie zwiazku, sexu, to dla mnie.. obrzydliwe jak ludzie to robia , moim zdaniem tylko facet moze bys zadowolny ze zblizenia, niw wyobrazam sobie jak kobieta moze ja bym nie mogla, i mimo ze mam 17 lat (dopiero?) , nigdy nie mialam chlopaka, nigdy sie nie calowalam, nie dastalam od nikogo kwiatka, calusa, bo sie izoluje, zamykam w sobie a najgorsze ze nie moge nikomu o tym powiedziec. rodzinie nie odwaze sie, przyjaciol nie mam. to bylo tak dawno..a ja pamietam kazdy szczegol. Jak dzis. CZY NIE MAJAC BLOny nie jestm juz dziewica? blone stracilam bo te dziewczyny... nie bede o tym mowic; / kontakt z chloapkiem mialam tylko taki ze raz jak zasnelam an ognisku szkolnym, jeden zboczeniec siadł kolo mnie, wzial moja reke (myslam ze spie) i wsadzil do swoich spodni, czulam jego.... ***** w dloni, a balam sie zareagowac; / //// to trwal chwile, potem udalam ze sie budze a on jeszcze wsadzai reke mi pod spodnie i mnie dotykal ; /

Gość kasia_beb
cześć, szukam kontaktu z osobami molestowanymi przez kobiety. kasia.beb@poczta.onet.pl Pozdrawiam serdecznie, Kasia