Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jonteeeek

DZIEWUCHY NIE MACIE AMBICJI, WSZYSTKIE JESTESCIE TAKIE SAME

Polecane posty

Gość jonteeeek

przesrost aspiracji nad mozliwosciami zero pasji wyglad zmaskulizowany ech..

Gość jonteeeek
Ja to mam ambicje. Codziennie chodzę po robocie na osiedlową siłownię i pakujemy sobie z ziomami.

Gość jonteeeek
No wiadomo - spodnie, koszulki, zamiast długich spódnic, kaftaników z doczepianym białym kołnierzem. Kiedyś kobiety były kobietami, nawet umiały czesać się w obwarzanki - ciekawe która z Was to umie? Pewnie Wasze umiejętności fryzjerskie kończą się na nakładaniu na krótkie, jak u faceta kudły żelu testowanego na zwierzętach.

Ja osobiście umiem robić kłosa i francuza, a ty nie umiesz dobierać słów... Dominujący nad męzczyznami ehehh :D

Gość jonteeeek
ale podszywy:D zmaskulizowany tzn- włosy krótkie( och jakie to modne), spodnie, dresy, bluzy, trepy a nie buty.....

Fryzka No właśnie nie zupełnie zmaskuliNIzowany to ok ale tej formy nie znam ;) Nie to że się jakoś czepiam ( sama wale czasem ortografy) ale jak już ktoś tak bardzo chce błysnąć to mógłby napisać poprawnie "trudne" wyrazy :P

Nie, zmaskulizowany znaczy wg słownikow: zdominowany przez mężczyzn

Gość jonteeeek
Kobita z krótkimi włosami to jak facet bez włosów na jajach - nie warty uwagi obojnaczek.

Gość jonteeeek
dziwicie sie,że same jestescie, jak chłopom byśta w dooope wlazły, kochanie to tamto, zero własnego zdania..... a ile macie pasji na pokaz...sztuka, literatura.... a żadanej ksiazki nie znacie, nie da sie pogadac o czyms ambitniejszym.

Blondi, ale on nawet za drugim razem źle napisał ;] Wróć do tematu o chudnięciu :D

Gość jonteeeek
wróć do tematu o chudnieciu nie wpierdalaj tyle, to nie bedziesz musiała chudnąć

Wybacz mam długie włosy, kocham wysokie obcasy... i z włosów wyczyniałam różne cuda... Coś to Twoje WSZYSTKIE to jednak nie wszystkie :P

heheh, Jontek, to zerknij na mój temat w linku :D Mam nadzieję, że szczena ci opadnie

Gość jonteeeek
mała blondynka- no to moze ty nie, ale wiekszosc na ulicach przyznasz,ze jest nieciekawa?

Gość PRAWDZIWA KOBIETA!
o przepraszam, ja czytałam "Plastusiowy pamiętnik"!

Gość jonteeeek
A co czytałaś ostatnio, co? Bo ja codziennie rozwiązuję jedną z 1000 Panoramicznych dla gimnastyki umysłu.

Blondi, też mam długie włosy ;] Chwilowo próbuję dopracować sztukę w czesaniu francuza ;]

Jontek dlaczego tak na mnie najezdzasz, skoro sam nie potrafisz poprawnie użyć słowa zmaskulizowany :P

"Kiedyś kobiety były kobietami, nawet umiały czesać się w obwarzanki - ciekawe która z Was to umie?" Kiedyś mężczyźni byli mężczyznami, a nie napakowanymi żelusiami-koksami w różowych koszulkach, nawet byli szarmanccy i zadbać o kobiety potrafili.

Gość jonteeeek
no to pochwalcie sie, czym sie tak interesujecie i co robicie w tym kierunku. Studentki medycyny, stomatologii, farmacji, kierunków technicznych i ekonomicznych - to sa laski, a wy co? siedzicie i bajdurzycie na kafe

heheh to tak jak ty Jontek. A czym ty się zajmujesz w życiu? ;] No, ściemniaj nam tutaj ;}

Ja czytam dużo, jestem wielbicielką książek Kinga i przymierzam się nawet do poszukania biografii o nim. Ogólnie lubię książki z dreszczykiem ale jego powieści dosłownie łykam i nie mogę się nadziwić jak można tak wspaniale pisać.. zakochałam się ❤️ :D Oglądałam też połowę filmów na podstawie jego książek... Interesuje się też podróżami i fotografią - kolekcjonuje zdjęcia z różnych miejsc które sama cykam tak jak chce dane miejsce zapamiętać. Niestety nie stać mnie na porządny aparat i chociaż od kilka lat obiecuje sobie że chociaż na raty wezmę to mimo to nadal cykam moim gówienkiem ;) Lubię też włóczyć się po moim mieście w celu takim jak wyżej

Gość jonteeeek
IV rok inżynierii materiałowej, a co?

Gość jonteeeek
popatrzcie na choćby Julię Tymoszenko - kobieta piękna, mądra i z pasją