Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daga_Julka

Ma ktos ochote na pogaduszki przy kawce??

Polecane posty

🖐️ ja dzięki samej wodzie do rana w sobotę straciłam 1 kilogram ;) ale choresterol .... straszny wynik ... calkowity - 300 😭 muszę iść do jakiegoś lekarza po tabletki bo sama, dietą i brakiem gimnastyki, sobie nie poradziłam :( a Wy, Dziewczyny? ;)

Ja zaczelam dopiero dzisiaj... Ale chodze glodna przy tej diecie... Nie najadam sie :( A czlowiek glodny-czlowiek zly :(

Dziewczyny mam pytanie... Moja Julka skonczyla dzisiaj 10miesiecy. Moj maz mial sie wykazac i zajac pol godzinki mala (ja w tym czasie pralam)... Maz sie zagapil,a mala przewrocila sie i (chyba) udezyla glowka o podloge i szafke :( Strasznie plakala. Na glowce nie bylo sladu po uderzeniu... Mala pozniej wymiotowala dwa razy i jest senna,nie zjadla duzo... Co to moze byc???

hej dziewuszki co do diety to nie jeszcze nie zaczelam bo sie jakos zagapilam hehe ale jutro to na 100 zaczne co do malej to daj Boze aby nic powaznego w kazdym razie podawaj jej plyny tzn wode lub herbatke i do 3 godzin po uderzeniu nie daj zasnac pozniej juz powinno byc ok ale jesli bedzie senna i snieta do powiedzmy 10 godzin po upadku wez ja do lekarza

a w jak dlugim czasie od upadku poszla spac? 210 to malenko pila cos? i w czasie gdy nie spala to normalnie sie zachowywala? ja to panikara jestem i z synem to srednio co 2 tydz na ostry dyzur jezdzilam z corka juz luzniej podchodze :) jak normalnie sie bawila w miedzy czasie to ok pamietaj tylko zeby podawac plyny a jesli jutro zobaczysz ze jest snieta to nie zwlekaj

Nie chciala jesc zupki o 13. Przed 14 poszla spac i spala 1,5-2godzinki. ok 16 wypila ok 100ml mleka po 17 poszla spac i obudzilam ja o 19:30. Wykapalam ja i zjadla ok 80ml mleka. Pare minut po 20 znowu zasnela.

hm...szczerze mowiac ja bym pojechala do szpitala no ale wlasnei powinnas wiedziec czy zachowuje sie normalnie czy jednak nie

normalnie spi od 16 do ok18 i je wiecej (zupka,kanapka,deserek i wieczorne mleko) i tak jakos "mokro" jej sie odbijalo (jakby chciala zwymiotowac,ale nie mogla). Myslicie,ze to moze byc wstrzas mozgu??

Dziewczyny,nie gniewajcie sie,ale posiedze troche przy malej... Odezwe sie jutro... Milego wieczoru... Buziaki :)

trzymajcie sie obie cieplutko w razie jakby cos sie dzialo to nie zlekaj i jedz do szpitala od tego sa i za to biora pieniadze zeby sie Wami zajac i koniecznie jutro napisz jak mala sie czuje buziolki

Witajcie dziewczyny :) Z Julka wszystkowporzadku :) Ładnie je,bawi,wyglupia... Najadlam sie troche strachu.

hej hej bardzo sie ciesze bo myslalam o Was pol nocy ( drugie pol przespalam :) ) no coz moge tylko Ci powiedziec ze to dopiero poczatek upadkow :)

oj kochana uwazaj z szufladami moj maly bardzo wczesnei zaczal otwierac i oczywiscie wszystko wyciagac ja dumna mama nie zabronilam tylko cieszylam sie ze taaaaki silny i otwiera szuflady wszystkie komody stoja teraz puste bo jak tylko cos wloze to mam caly dzien sprzatania bo maly sie bawi i wyrzuca tak wiec pomysl 2 razy zanim na cos pozwolisz :)

Bardzo się cieszę, że wszystko ok, ale jeszcze obserwuj Julkę przez parę dni... Ja pewnej soboty [26 lat temu] zostawiłam swojego dwuletniego Syna z moim Tatą i poszłam do pracy - robocze soboty - pewnie nie macie pojęcia, że takie były ;) Pracowałam niedaleko domu Rodzicow i około 10-ej poszłam sprawdzic, jak Im idzie. To był Ich pierwszy raz sam na sam. Po cichu otworzyłam drzwi... ciiiiiiiiiiiiisza w całym mieszkaniu. Zajrzałam do pokoju... Tato grzecznie spał na wersalce. ;) A Syn... grzecznie siedział na podlodze wśród sterty zdjęć, kart, papierosów, sztućców, serwtek.... Wszystkie cztery szuflady kredensu otwarte :P Tego słodkiego obrazka nie zapomnę nigdy :D

Ja zrobilam malej pare zdiec w czasie robienia przez Nia "porzadkow" w plytach DVD. Wyglada uroczo :)