Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daga_Julka

Ma ktos ochote na pogaduszki przy kawce??

Polecane posty

Gość azezam
hej hej ktoras mnie wczesniej pytala o wiek jestem po 30 tce dzien mialam zly :( nie wytrzymalam i przerwalam diete :) ale ciesze sie bo w przedszkolu powiedzieli ze synus byl grzeczny :) a ostatnio rzadko mu sie to zdaza :) a jak u Was? i co dzis tak wczesnie zaczynacie ?

Wizyta?? Kiepsko :( Mam 3torbiele w piersi,ktore (niestety) powiekszaja sie :( Pozatym mam dziwne znamiona (odstajace,postrzepione i czarne). Onkolog podejrzewa raka skory. Juz ponad 2tyg czekam na wyniki wycinka :(

Gość azezam
Melancholijna Melissa kochana otoz hiszpanskiego dopiero sie zaczelam uczyc jak sie tu przeprowadzilismy wiec nieco ponad 2 miesiace synus podlapal 3 slowa po hiszpansku :) a dieta.....bylam i w sumie jestem zdesperowana wiec ambitnie wzielam sie za kopenchaska no i efekt po 5 dniu zakonczylam teraz obmyslam plan na gryczanke :)

Gość azezam
Daga_Julka badz dobrej mysli miejmy nadzieje ze to nie nowotwor a tak nawiasem mowiac ilu ludzi juz zabraklo przez te chorobe moja matula ma raka skory ale z tego co wiem dobrze sie zakkonczylo miala chyba 11 wyciec i jakos sprawa ucichla nic ostatnio nie mowi aby sie dzialo ale mam dobre przeczcucie ze u Ciebie bedzie dobrze :)

Gość azezam
nowotwor dorze napisalam? zeby zaraz nie bylo ze robie bledy :)

azezam a Twoja desperacja to z jakiego powodu? ja mam dość wysoki poziom cholesterolu, od pół roku walczę ze swoimi nawykami żywieniowymi, nie jest łatwo, w dodatku przemiana materii zwalnia obroty i parę kg przybywa w mig... 😡 co to jest ta gryczanka?

Mam te zmiany w trzech miejscach (na czole,karku i pod stanikiem). Z wszystkich trzech pobrali wycinek i poslali do analizy. Lekarz mowi,ze wszystko bedzie dobrze,ale ja przewiduje najgorszy scenariusz :(

Gość azezam
Melancholijna Melissa zawsze mialam figure a teraz tluszczyk ja przykryl po pierwszym dziecku sie nie odchudzalam bo wiedzialam ze zaraz chce drugie no i tak po 2 ciazach mi zostalo tu i owdzie jestem przyzwyczajona do innej sylwetki i juz patrzec na siebie nie moge gryczanka tak ja sobie nazywam a jest to dieta Tymbaka 10 dni kaszy gryczanej z zielonymi warzywami i nic poza tym mam nadzieje ze ta mi pojdzie lepiej

Gość azezam
Daga_Julka czarny scenariusz niepotrzebnie badz dobrej mysli z doswiadczenia wiem ze jesli to rak to tylko czeka na Twoje zalamanie zobaczysz kochana bedzie dobrze na wyniki to chyba ze 2 tyg trzeba czekac?

DZIEKI DZIEWCZYNY :) A co sadzicie o diecie Dukana?? Mam 169wzrostu i warze 70kg!!!!!!! W ciazy przytylam 18kg i nie moge sie tego pozbyc :(

już kiedyś stosowałaś tę gryczankę, azezam? możesz trochę przybliżyć? wydaje mi sie, że cos czytałam kiedyś... myslę, że jest dość przyjazna dla organizmu ;) DJ, nie będzie Ci przeszkadzało, że Ty masz takie zmartwienie, a my tu o doopie Maryni :O

Gość azezam
Daga_Julka dieta ducana cos mi dzwoni ale nie wiem w ktorym kosciele :) nie potrafie doradzic bo nie znam jej opinie slyszlam i dobre i zle ja znam tylko te dwie sa ciezkie ale powoduja nie tylko zgube paru kilo ale zmieniaja tez metabolizm no zobaczymy jak to mi teraz pojdzie

Gość azezam
Daga_Julka 2 czy 4 czy nawet 6 ja jestem z Toba wspolnie czekamy na dobre wiadomosci ze wszystko jest ok :)

Gość azezam
nie dawalam rady dzis na sniadanie nie bylo kawy tylko marchewka no i peklam :(

Co do dukana to podobno to wyglada tak : - 5dni samo bialko +kawa,herbata bez cukru (dozwolony slodzik) - 5dni same weglowodany -powoli wprowadzamy owoce - w fazie koncowej laczymy wszystko Ta dietka podobno niszczy nerki... Ale kazda dieta ma + i -

Gość azezam
a mozesz opisac w skrocie ta norweska? duzo pozytywow slyszalam