Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęściula81

Topik dla szczęsliwych niepracujących Pań :)

Polecane posty

Gość szczęściula81
snopeje, a Ty na siłę udowadniasz że jesteś lepsza, bo PRACUJESZ. a masz jakieś pasje, masz prawdziwych przyjaciół, coś Cię na prawdę fascynuje, wiesz co się dzieje na świecie, wiesz coś o kulturze?

Gość szczęściula81
Poza tym nigdzie nie napisałam, że nie zmierzam do końca swych dni pracować, a osoby o kulcie pracy mi to ciągle wmawiają...

Gość szczęściula81
I w tym momencie przestaje udowadniać, że nie jestem wielbłądem :)

Szczesciulka81, chyba nie zrozumialas puenty moich wypowiedzi (???). Tu nie chodzi o prace sama w sobie. Tu chodzi bardziej o niezaleznosc i myslenie przyszlosciowe, branie odpowiedzialnosci....

Gość szczęściula81
snopeje, nie dyskutuje już, bo zupełnie nie rozumiesz...

Gość stigma
Niepracujące lenie, tyle w temacie. Pomijam mamy, które mają więcej małych dzieci - to jest praca 24h na dobę :) Jak można będąc zdrową, mającą wykształcenie/zawód kobietą siedzieć na dupsku i nawet na te tampony pobierać kasę od męża? Choroby, wyjazdy, rozstania, nieplanowane ciąże, choroby rodziców i najbliższych członków rodziny - to może zdarzyć się każdego dnia i na to niestety trzeba mieć pieniądze.

Gość szczęściula81
stigma, do widzenia...

Gość krowa rasowa
szczęściula81 - aale snoepje nigdzie nic nie udowadniala, podobnie jak ja .... czy zawod strasznie wszystko bierzez do siebie my probujemy dyskutowac na temat postaw wobec zycia a ty od razu wylaczasz ludzi z dyskusji. wysil ze sie troche na racjonalne argumenty a nie tylko niegrzeczne usuwanie ludzi z topiku (zreszta, poza twoja moca, bo to forum jest publiczne) nikt nie atakuje ciebie, czesc osob pisze o swoich doswiadczeniach innych niz twoje, i odnosi sie do postawy i zachowan nie do ciebie naucz sie to rozrozniac te dwie sprawy a dlkaczego zakladasz ze osoba pracujaca nie ma cytuje " jakichs pasji, prawdziwych przyjaciół, fascynacji, wiedzy o swiecie, kulturze" ?

Gość szczęściula81
krowa, do widzenia...nie rozumiesz!

Gość szczęściula81
A tak w ogóle to ciężko pracujecie, ciągle siedząc na moim topiku :D. Ja jestem nierobem, więc sobie mogę siedzieć, ale wy wzory odpowiedzialności :D

Gość aneta wawa
snoepje a tobie nie jest wstyd jak cie ktos wyprasza z forum a ty na sile probujesz cos jeszcze tu wskurac?

Gość krowa rasowa
szczerze mowiac, to ja rowniez bylam ciekawa ciebie autorko i twoich pogladow, wydawalo sie ze masz ochote sobie pogadac i to rozsadnie pogadac - bo przeciez wypowiedz swoja zamiescilas na forum publicznym a swoim zacietrzewieniem i brakiem checi dyskusji z osobami prezentujacymi inne poglady niz ty, niestety tylko potwierdzasz ow nieszczesny stereotyp o kobietach niepracujacych z wyboru i z wygody

Gość szczęściula81
krowa, do widzenia, ale z Ciebie chamskie babsko!

Gość krowa rasowa
szczesciula, a kto ci powiedzial ze ja CIEZKO pracuje ? :)

Gość szczęściula81
krowa, do widzenia!

Krowa! Jestem z Toba:) Aneta wawa, kiedy czytam Twoje wczorajsze wypowiedzi a propos jak Ty "produktywnie" spedzasz dzien...to nie, nie jest mi wstyd:)

Gość szczęściula81
A co chcesz żebym Ci napisała, że płaczę co dzień, że tak się mantruję w domu, że praca to sens życia, że mąż się na mnie drze, bo jestem tłukiem tylko do garów...mam wrażenie że to by wam pasowało, bo wtedy byście mogli pocieszać, że się ułoży :D

Gość stigma
szczęsciula81, może dobrze, że nie pracujesz, bo tyle już postów napisałaś, a jak widać nikt dalej cię nie rozumie. Nie mamy ci czego zazdrościć, nie dziw się też, że takie osoby jak ty drażnią większość społeczeństwa swoją krótkowzrocznością i pasożytnictwem. Żyjemy w kraju, w którym praca zazwyczaj nie daje ludziom satysfakcji, ale większość z nich jest na tyle rozumna, by wiedzieć, że pracuje się z kilku powodów, których nie można olać (dzieci, emerytura, podstawowe opłaty). Podejście typu - wolę nie pracować, bo miałam złe doświadczenia i facet może mnie utrzymać póki co jest żałosne i nieodpowiedzialne.

Gość aneta wawa
w tym wieku i poszukujac pracy dorywczej co mam wiecej robic?

Gość szczęściula81
Można ŻYĆ bez pracy na etacie...Praca zawsze była i zapewne będzie dodatkiem do życia, do realizacji potrzeb, planów, a nie sensem wielkim...

Gość atopowa
szczęściula81 Spójrzmy prawdzie w oczy - jestes zwykłym nierobem i po prostu pasozytujesz na swoim facecie. Nie wstyd ci dziewczyno? ani twoim rodzicom, ze wychowali takiego lenia? i pewnie mi zaraz napiszesz "idz stad, bo nie rozumiesz!" jaka ty biedna i niezrozumiana przez społeczenstwo, az mi ciebie szkoda dziecko.. :/

Gość szczęściula81
Szkoda że nikt nie odniósł się do moich planów, tylko to tego że właśnie teraz nie pracuję...nauczycie się czytać ze zrozumieniem...

Gość szczęściula81
Widzę jak Was nie obchodzą inni :D

Gość szczęściula81
Spójrzmy prawdzie...większość Polaków zawsze kole odmienne życie naszych sąsiadów, rodziny, bo żyją inaczej...

Gość aneta wawa
doobra ide juz stad i n ie wracam bo same durne baby tu przylaza zatruc nam forum, szczesciula olej je bo szkoda czasu dla tych nie rozumnych łomów. pa ;)

Gość szczęściula81
Nauczcie się tolerancji! Żegnam wzory odpowiedzialności...które pewnie życia poza pracą nie mają.

Szczesciulka, skoro Ty taka obrotna jestes mam pytanie. Masz w koncu takie wielkie plany zalozenia wlasnego biznesu. I teraz Uwaga! Kto, ze tak sie wyraze, bedzie mial wklad finansowy na zalozenie tej firmy. Ty, czy mezulek? Tylko nie klam...:)

Gość szczęściula81
snopeje, Ty będziesz miała wkład w założenie mojej firmy! :D

Gość atopowa
Dla jednej ksiezniczki nawet 8 godzin godzin pracy w biurze to ciezka praca i zdecydowanie za długa. No błagam, was nie osłabiajcie mnie.

Gość szczęściula81
atopowa, nie każdy jest takim tytanem pracy jak Ty, wzorze cnót :D