Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poważnie pytam

Po co zakładacie krótkie spodniczki?

Polecane posty

Gość Poważnie pytam

Dziewczyny, tak narzekacie że faceci widzą was tylko seks i nic więcej, więc po cholerę już nosicie obcisłe spodnie, krótkie spódniczki czy obcisłe bluzki.Za chwilę to znów cycochy będziecie na wierz wywalać.Skoro nie chcecie żeby faceci widzieli w was tylko obiektów seksualnych to czemu nie ubieracie się normalnie?

Gość flircik
a jak mam zgrabne nogi i pupe to po co mam ja chowac?

Gość dsafhtr
flircik - po to zeby banda samców sie na ciebie nie śliniła :o boze co za idiotka

Gość BlueBerry00013
możemy mamy się ubierać jak stare baby ? ;/ poza tym nikt ci patrzec nie każe ;/

Gość flircik
oj tam tyle ich jak se popatrza :)

Gość BlueBerry00013
w ogole to mamy sie nie malować, nie ubierać wg nas "normalnie" a wszystko po to bo jakis gosc zaczal marudzic na kafeterii,mimo wszystko, iż chcecie bysmy byly atrakcyjne ;] mowicie,ze my kobiety nie wiemy czego chcemy a tak na prawde to wam nie pasuje nic w nas kobietach, pomalowana-zle, dobrze ubrana-zle. wiec ? poza tym jesli chce sie w kims widziec cos wiecej niż chodzący seks to się to widzi ;]

Gość flircik
a mi sie wydaje ze to babeczka zalozyła temat

Gość Poważnie pytam
Normalnie, czyli normalne spodnie a nie obcisłe, normalna sukienka a nie że tylko majtki zakrywa.Chodzi mi o to że macie pretensje do facetów że chcą was tylko przelecieć i nic po za tym w was nie widzą, ale wy same chcecie aby tak było.Jeszcze rozumiem wolną dziewczynę, ale po cholerę się wyzywająco ubiera mężatka jak jest bez męża? tego już nie rozumiem

Gość flircik
moze szuka innego hehe

to wszystko zalezy jak krótka jest ta spódniczka a ogólnie lepsza dziewczyna co nosi spódniczki niz taka co łazi w spodniach (mam na mysli zgrabne dziewczyny a nie tuczniki)

Gość dsafhtr
Powaznie pytam - bo one w gruncie rzeczy lubią jak faceci wodzą za nimi wzrokiem i się ślinią, podbudowywuja tym swoje ego, a potem sie dziwią ze faceci chca je tylko zaruchac , ot typowy brak logiki - normalne u kobiet :D

Gość Poważnie pytam
Nie babeczka, tylko facet przed 30-stką.Mnie się taki widok podoba, tylko że staram się zrozumieć kobiety.Skoro się tak ubiera, to niech się nie dziwi że faceci patrzą na nią jak pies na kawałek mięsa.A potem mają pretensje że faceci chcą ją tylko przelecieć i uważąją że tylko do tego się nadaje.Same to podkreślacie że tylko o seksie myślicie i tylko tego chcecie, skoro się tak ubieracie.

Gość BlueBerry00013
to kup sobie poradnik jak zrozumiec wyzywajaco ubrane mezatki, moze wtedy zrozumiesz. obcisle spodnie czemu nie? skoro ladnie leżą ;] to juz parodia,zeby w obcislych spodniach nie mozna bylo chodzic a spodniczki, gdzie tylek widac? ja w nich nie chodze i zadna z moich kolezanek tez nie, chyba masz na mysli, dziewoje z imprez ;]

Gość flircik
ja tam sie im nie dziwie heheh

Gość BlueBerry00013
a co do takich wlasnie dziewczyn, to pozniej ich problem i nie ma co tu rozumieć.

Ja jestem tolerancyjna. :) I, jeśli dziewczyna ma co pokazać, to niech pokazuje, na tyle dyskretnie, żeby lekko kusić, ale nie powodować odruchów wymiotnych w przypadku tłustych nóg i krótkich spódniczek np. Każdej, polecam lustro i samokrytyczny osąd swojej postaci. Wtedy jest szansa, że nie wywołacie szoku u oglądających. I do autora: jeśli na Ciebie działa każda w krótkiej sukience i spodniach, to serdecznie współczuję :P

Gość dsafhtr
blueberry - ty tematu nie rozumiesz kobieto, nikt nie zabrania chodzic w obcisłych spodniach, tylko dlaczego potem baby dziwia sie ze faceci postrzegaja je tylko pod kątem seksualnym? :o boze z babami sie nie da, tępe to to

Gość flircik
wlasnie zakladajac mini licze sie z tym ze beda sie za mna ogladac :)bo bez pozytywnych reakcji z ich strony bym myslala ze cos ze mna nie tak:)

Gość Poważnie pytam
BlueBerry00013-Obcisłe spodnie są nie wygodne, szczególnie jak jest lato.Krótka mini też jest nie wygodna, bo trzeba uważać jak się schylać czy jak usiąść czy nawet wchodząc po schodach.Na dekolt też trzeba uważać bo cycochy mogą wyskoczyć.Więc co w tym wygodnego?

Gość flircik
Poważnie pytam chodziles kiedys w mini? heheh

Gość Poważnie pytam
oreore-Dlaczego mi współczujesz?Oznacza to że jestem zdrowy, bo w pełni seksualny.Współczuć byś mi mogła wtedy, kiedy taki widok na mnie nie robił wrażenia, oznaczało by to początek impotencji,albo aseksualizm.A tak wiem że wszystko z mną w porządku.I zapewniam cię że każdy zdrowy facet, to obejrzy się za takim widokiem i będzie go ten widok cieszył.Faceci są dużo bardziej seksualni od was i my dużo do podniecenia nie potrzebujemy.

Bądź zdrów autorze :D, ale nie zakładaj więcej tematów, które uwypuklają Twoją hipokryzję w tym względzie :D

Gość Poważnie pytam
flircik-Nie trzeba uprawiać seksu żeby być seksuologiem, w mini oczywiście nie chodziłem.Ale widzę jak nerwowo zachowują się kobiety w mini i jak ciagle uważają.A to na wiatr, a to żeby dobrze usiąść a to żeby iść na schodach odpowiednią stroną,żeby się nie schylić itp, wiec myślę że łatwe to nie jest...

Gość flircik
heheh no a i czasem zimno

Gość flircik
widocznie komplementy sa warte tych poswiecen :) ja bede chodzic w mini. juz kiedys mialam takigo co mi zakazywał .aktualny nie ma wyjscia :)

Gość Poważnie pytam
oreore-A gdzie jest hipokryzja z mojej strony?Ja się po prostu pytam.Też bym nie chciał uwodzić za jakiegoś pedałka z włosami na żelu i spędzaniu całymi dniami na siłowni, tylko po to żeby zaimponować jakimś laską.Nie chciał bym żeby kobiety widziały w mnie tylko obiekt seksualny, albo skarbonkę tak jak większość kobiet widzi w swoich facetach.Więc nie udaję bogacza ani nie staram się przypodobać kobietą.Więc gdzie jest moja hipokryzja?Same mówicie że lubicie być obiektami seksualnymi a potem macie pretensje do facetów że tylko takie obiekty w was widzą.

Gość mlkliooiiop
bo w spódnicy jest wygodniej niż w spodniach, skóra oddycha, wietrzy się co trzeba wiec zdrowiej przede wszystkim. Ja noszę minówy i mam w nosie to czy umiecie się opanować czy ślina wam cieknie i co kto sobie myśli. Lubie mini, wygodniej mi w nich niż w spodniach, nic mnie nie obciska i lubię taki stan. W domu noszę na sobie minimalną ilość odzieży, lubię swobodny ubiór, rzadko noszę stanik, w domu nigdy, tylko do pracy.

Gość Exclusive
Żeby ładnie wygladać w ekskluzywnym klubie :) Najlepsze na www.exclusive-places.com

Gość Poważnie pytam
mlkliooiiop-Mam nadzieję że majtek też nie zakładasz.Skoro stanika nie to na co ci majtki?A czemu do pracy zakładasz stanik?Pracujesz u Biskupa czy na parafii?