Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

calineczka12345

boli jak na okres ale okres nie przychodzi???

Polecane posty

Gość kppp
miałam tak i byłam w ciąży

@ powinnam dostac tak po 25 marca juz 12 kwietnia a tu nic a czuje od czasu do czasu taki ból brzucha jak na okres ale mija i znów dzien za dniem mija i nic pewnie powtórze test gdzie kolo niedzieli jak nie dostane @ ale jak jeszcze tak któras maila prosze o wypowidz

Gość kppp
testów zrobiłam 7, każdy negatywny, pozytywny wyszedł mi dopiero w terminie kolejnej miesiączki, ginekolog w miedzyczasie nie byl w stanie stwierdzic ciazy

Gość kppp
pamiętam tylko, że byłam bardzo senna i bolało mnie jak na okres dodatkowo kuło mnie w jajniku.

Gość iugyu
Ja właśnie to samo przeżywam. Okresu nie ma, mam kłucie w podbrzuszu, testy wyszły dwa negatywne i już sobie nawet mdłości wmawiam z tych nerwów.

oj ja też czekam na @ a jestem już 2,5 tygodnia po czasie 2 testy negatywne - nie wiem o co chodzi żadnych objawów poza bolącymi piersiami nie mam - dziwne

Gość sunrise sunrise sunrise
radze udac sie do ginekologa .................oby to nie byly zmiany nowotworowe

odrazu zmiany nowotworowe................ z 1 ciaza tez tak miałam z tym ze 1 test wyszedl juz pozytywny bardzo blada ta 2 kreska ale była a teraz test negatywny wiec sie zastanawiam....

Gość 142,,
ja zrobiłam 46 dc i test nie wykrywał ciąży , zrobiłam w 56 dc i wyszła od razu gruba krecha raczej dwie , no i z pewnoscią miałam opóźnioną owulacje

jedna piękna gruba krecha późna owulacja nie wchodzi w grę, ponieważ mężuś na wyjeździe był i wtedy nic się w tej kwestii nie działo

hej dziewczyny!!! powtórzyłam dzis test to jest tydzien po 1 teście no i jest 1 kreska po 10 minutach spojrzałam jeszcze na test i była bardzo bardzo blada 2 kreska ale ledwo widoczna !!! okresu dalej brak bolą krzyze i od czasu do czasu brzuch tak jak na okres co o tym myslicie????????????????

calineczka no moje gratulacje ciąża jak nic u mnie 3 testy i 1 krecha, a dziś już leciutko plamię, więc z ciąży nici

ale ta kreska to taka no dosłownie ledwo widoczna !!!!!!!!!!!!!!! kurcze tylko usg mi rozwieje watpliwosci!!! od porodu bylo w miare regularnie czasem 2-3 dni sie spoznilo

ja nawet dzis tej baldej kreski nie widzę, ale moze rzeczywiscie wybierz się do lekarza wiesz czasmi owulacja się opóźnia, jak ktoś tu wyzej napisał