Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

calineczka12345

boli jak na okres ale okres nie przychodzi???

Polecane posty

pujde oczywiscie tylko az w przyszłym tyg... bo musi byc maz w domu zebym mogla jechac spokojnie!!!!!!!!!!! ja juz z niepewnosci nie wytrzymam

sprawdz po ilu minutach należy sprawdzać wyniki testu, bo jeśli po 5 min, a Ty sprawdziłaś po 10 min, to wynik jest już niewiarygodny...

tak juz pisałam wczesniej ze nie wiarygodny wiec sie nim nie sugeruje z drugiej strony prawie rok regularnie!!!!!! juz nie wiem co myslec strasznie krzyze boja i tak jak na okres juz z 1.5 tygodnia i nic nie ma!!!! oczywiscie dam znac jak bede po wizycie!!! kombinuje jakby tu szybko to załatwic kto mi z synkiem zostanie która chętna ?????:D

Gość scafofa
ja wlasnie jestem takim przypadkiem. spoznial mi sie okres a testy negatywne,dopiero 2 tygodnie po terminie spodziewanej miesiaczki na tescie pojawila sie 2 blada kreska.bolał mnie brzuch jak na @ i bolały piersi.a teraz jestem w 4 miesiącu ciąży.a w ciąze zaszlam prawdopodobnie przed samym okresem,przesunela sie owulacja.a teraz termin porodu nie pokrywa sie z usg, ze od ostatniej @ wychodzi inna data porodu a z usg tez inna.i mam termin ten co wychodzi na usg

ja mogę przypilnować mój synuś się z nim pobawi. ja oczekuję 2 dzidziusia ale to już 18 tydz 5 dni :D

ok iza podrzuce szymonka zaraz:) to moze sie poprzesuwało ja tylko wiem ze na 1 ciazemialam tak ze czulam sie jak na okres a okres nie przychodzil tylko test wyszedl odrazu pozytywny!! moze test był lepszy:D

Gość u mnie
mi tez spoznial sie 2 tyg a brzuch bolal jak na miesiaczke wiec wydawalo mi sie ze w koncu przyjdzie ;] , postanowilam zrobic test z tym ze 2 kreska byla bardzo slaba ale nie robilam go rano , z niedowierzaniem zrobilam jeszcze dwa , wszystkie pozytywne.

Cześć dziewczyny ! ja właśnie też tak miałam ból jak przy miesiączce ciągłe ganianie do toalety i sprawdzanie czy krwawię. Dwa testy nic trzeci kupiłam taki droższy Quick test czy jakoś tak i były 2 kreseczki. A myślałam że się nie udało bo pryszcze miałam, bolące piersi. Dzisiaj idę do gina :)

a może zrób prywatnie usg. ja na początku tej ciąży bałam się że poronię bo miałam ciężką pracę fizyczną, poszłam zrobić usg i bete i od razu z wynikami do lekarza. mi się śniło że w ciąży jestem, popołudniu zrobiłam test i była bardzo słaba widoczna pod światło druga kreska po 2-3 dniach już wyraźniejsza.

fajnie ze nie jestem jakimś innym przypadniek :) ja bardzo bym sie cieszyla wiec wolala bym 2 kreseczki ten test oba zreszta kupil mi maz za jakies 5 zł za sztuke w aptece! tanie to moze by pokazały gdzie w 7 miesiacu:D kawałek od miasta mieszkam wiec nie pujde kupic 3 testu a maz powiedzial ze szkoda tych testów robic co chwila lepiej do lekarza!!! no ja sikam mczesto w nocy dzis sikaąłm z 5 razy az mnie denerwowało bo sie nie wyspałam!! i te krzyze no bola jak fiks

Gość lulilajcv
Tak czytam Was temat i coraz bardziej sie załamuje. Zawsze mialam regularnie okres, kochalam sie z chlopakiem zaraz po okresie, nie bylo wytrysku w srodku ani nic :/ a czekam na okres 4ty dzien :( Piersi mnie bolą tak jak przed okresem, ale całe piersi a nie mam wrazliwszych brodawek, nie sikam co chwila, objawy typowo przedokresowe. Juz kiedys tak mi sie okres spoznial, po tygodniu przychodzil jakgdyby nigdy nic. Chcę dziecko...ale nie teraz, nie z tym facetem, zreszta on dziecka nie chce załamka

:) ja zrobiłam test sikany w 10 i 11 dniu po stosunku i były negatywne. ale miałam przeczycie i zrobiłam beta hcg 12 dnia po stosunku. wyszło 19. 4 dni później beta 605 i dwa testy sikane z dwoma grubymi krechami:) robione po południu:) teraz jestem w 7 tc:)

izunia mi własnie taka wyszła tak słabiutka pod swiatłem widac ze cos tam jest nawet nie jestem pewna czy to kreska :) a jak 1 test robilam to nawet ta 1 kreska blada byla:)

kolezanko cop sie załamujesz ja sie staram wiec jest wytrysk kilka razy w miesiacu wiec prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jest u ciebie raczej wogole pozatym mi sie spoznia 2 tyg a tobie 2 dni

Gość lulilajcv
No wiem dziewczyny, ale jakos juz sie sama nakręcam, wmawiam sobie, jak przeczytam gdzies ze sie kręci w glowie to to czuje, jak ze mdłości to to samo, choc majac okres tez mnie mdli. Ech Wam gratuluję, ale ja modle sie zeby jeszcze nie teraz

Gość lulilajcv
Nie mam teraz jak kupić testu, ale bede musiała :o ale stres

a ja ci mowie ze nie jestes w ciazy jak przestaniesz sie nakrecac to odrazu okres sie pojawi u mnie jst inaczej bolalo wiec czekałam ale tydzien puzniej mysle zrobie test zeby uwazac wiadomo zero alkoholu papierosów itd 1 kreska wiec dalej czekałąm spokojna ale teraz jak juz 2 tyg nawet wiecej niz 2 tyg to zaczyna mnie to martwic......

no ja już czekam na@ 3 tygodnie i dziś lekko na papierze krew, tyci tyci - 3 testy negatywne wię możliwe jest i takie opóźnienie - stresy, zmiana klimatu i inne przyczyny mogą opóźnić ja nie zauważyłam nawet bladziuteńkiej kreski, a testuję już 2 tygodnie i mam te 3 testy i dalej nic na nich nie widać calineczka jednak coś zauważyła, więc szansa jest

może faktycznie testy były kiepskiej jakości. ale jeżeli za szybko pójdziesz do lekarza to on też może niczego nie wybadać chyba że usg Ci zrobi. mam nadzieję że będzie dobrze. i wszystko ułoży się tak jak sobie tego życzycie :D

lulilaj... ja objawy ciąży to miałam dopiero w połowie 2 miesiąca także nie wiem czy takie wczesne objawy to objawy ciąży, no ale wyrocznią nie jestem

Gość lulilajcv
Ech..mam nadzieję, myśląc racjonalnie ciaża jest malo mozliwa, ale im wiecej o tym czytam tym wiecej dziwnych przypadkow wpadek znajduje :o

a sorki żle przeczytałam:) ja w 1 ciązy objawy takie typowe miałam od 3 do 7 miesiaca oj wymeczyło !!!!!!ale nie zaraz po terminie@ nawet jak juz miałam zdjęcie mojej kropeczki z USG to długo jeszcze objawów nie bylo kolezanko co sie boisz NIE JESTES W CIĄŻY!!