Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdęrzeczę

Dlaczego na młode dziewczyny się mówi ,że są łatwe?

Polecane posty

Gość prawdęrzeczę
vera , ale jak się mówi o łatwych małolatach to chyba nie ma się na myśli 30tek? są już w starszych kategoriach, ale nie mówię ,że są stare

Gość dcvdv
ty sie też naucz pisac poprawnie zanim komus zwrócisz uwagę .

:D:D:D:D - z pod? :) Nie będę się wciągać w rozmowę z tobą. :) Juz wolę zdania bez ładu i składu niz rażące orty. 👄

Gość dcvdv
popaprancy - wezmiesz taką za zone to marudzisz za lat kilka ze nimfomanka . bo nie dajesz rady i ja winisz za to ze ciagle chce sexu . Wezmiesz taką co ma słabe libido - tez ci nie pasuje po latach , bo ty chcesza ona nie ! jak tu dogodzic takiemu co stawia takie pytania , jaką bys chciał ? taką zapewne króra by miala na ciebie ochote ale wtedy kiedy ty na nią miec bedziesz , ale .... juz zadbac o to by sie kobiecie chciało - nie umiesz

Gość dododod_3
tak mówią faceci,bo do starszych nawet nike startują,bo i po co skoro można mieć młodsze, jędrniejsze :classic_cool:

prawdęrzeczę - Frankly, my dear, I don't give a damn. :classic_cool: Nie byłoby łatwiej, gdyby każdy zajmował się przede wszystkim wlasnymi genitaliami?

Gość prawdęrzeczę
dcvdv o czym ty za przeproszeniem pierdolisz ? :D masz coś z głową...

Gość dcvdv
mozna miec ta na ktora sie w danej chwili ma ochote , a moze to byc 50 , jak i 30 tak i 17 latka - bez znaczenia , kazda jest inna i kazda swietna ! jesli jest kobieca i ma temperament

Gość :D:D:D:D
vera: no i widzisz, tu jest esensja T-wojej osoby: pierdolisz bez sensu debilizmy, ale się szczycisz, że z poprawną pisownią ;) na szczęście dla mnie - ortografii można się nauczyć. Na nieszczęście dla Ciebie - inteligencji już nie bałdzo ;)

Gość dcvdv
a widzisz - nie ogarniasz , stad i zadajesz durne pytania

Gość prawdęrzeczę
nie mówię tu o żadnych libido, przecież 20 latka może mieć takie jak 30tka tylko dlaczego się utarło ,że to ta młodsza jest łatwiejsza... ja pierdole próbuję tylko obalić stereotyp, nikogo nie winię o żadne libido

Gość dcvdv
gdzie sie tak utarło ? w twojej glowie ?

Przecież widać co się dzieje na ulicach,widać młode matki popierdalające z wózkami(same) i Ty się jeszcze pytasz dlaczego się mówi że młode są łatwe? Są łatwe bo się walą jak domy w Afganistanie :D ale to przecież nie jest nasz problem a na pewno nie mój.Ja nie wnikam kto z kim i dlaczego :)

Gość dcvdv
dziewczyny w zemscie za to ze chca niechciane pzrez chłopaków wymysliły puszczalstwo innych tych, ktore u chłopaków maja powodzenie ! z czystej zazdrosci ze je nikt nie chce stukac , albo nie chcą ci - na ktorych one mają ochotę

Gość prawdęrzeczę
a starsze tak nie robią? może po prostu lepiej się zabezpieczają, a młode durne myślą ,że nie wpadną

Gość dcvdv
łatwe ... w czym ? a chłopaki są jacy ? jak ktos daje to ktos brac musi , inaczej funkcja nie działa ! młodosc ma swoje prawa i tyle , wszystko jest wrecz normalne - chce ci sie srac walisz kloca i nie zwazasz na innych , dlaczego w tej kwesti by ktoś mial zwazać ?

:D:D:D:D - Na szczęście nie tobie oceniać ani mnie, ani moją lotnosć ani poprawnosć, ani tym bardziej inteligencję. Ciekawe jakbyś piszczał/a gdybyśmy mieli spotkać się na piwie. :) Kolejny śmieszny Tryglodytes tryglodytes? :) Ktoś mi kiedys powiedział (traci to Wilde'm), ze nigdy nie ejsteśmy ani tak dobrzy ani tak źli jak sami o sobie myślimy. Przemyśl to.

Gość dcvdv
starsze są w zwiazkach i trzymają jezyk za zebami , młode paplają z zazdrosci na prawo i lewo , ze zdzisiek posówał zosie i sta jest jak jest

Gość analupoo
"tak mówią faceci,bo do starszych nawet nike startują,bo i po co skoro można mieć młodsze, jędrniejsze " otóż to :D sprawdzają tylko młodsze i tak to jest

Gość dcvdv
i przez to wiele tracą ! nawet nie wiedzac jak wiele ...

Gość analupoo
to zależy... nie wszystkie 30tki są takie ekstra , tak jak nie wszystkie młodsze są do bani

Gość dcvdv
a to prawda absolutna !! i tu pełna zgoda , bywa roznie ale jedna ma zawsze to co nie ma druga , 30 ma dojrzałosc , a 17 ma młodosc , jedno jest fascynujace i drugie , to tak jak jest lody waniliowe i czekoladowe , ja zdecydowac sie nie mogę zawsze na ktore , stad biore gałke takich i takich , z kobietami jest tak samo

Gość analupoo
i zajmie się bejbikiem :classic_cool:

Gość dcvdv
tylko nieliczne kobiety traktują sex jak sport ze tak powiem , cala reszta niezaleznie od wieku łaczy z nim uczucia , wiec obala temze ze młoda daje bo mysli ze chłopak ja kocha , tak myslą prawie wszystkie poza wyjatkami

Gość taka jednka kochanka
dcvdv właśnie miałam to samo napisać :D 30tki to nie góry lodowe (niestety...) zakochać też się potrafią....

Gość dcvdv
bzdura , nawet widuje i spotykam 40 ktore wygladają lepiej od dzisiejszych 20 , oczywiscie postawic ładną 20 obok ładnej 40 zawsze sie roznice w wieku widzi - to nie podlega dyskusji , ale ... wiecej ładnych 40 nizli ładnych 20 mozna spotkac nie w jwdnym miejscu , jakies zaniedbana ta dzisiejsza młodziez , ale slicznosci tez są