Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdęrzeczę

Dlaczego na młode dziewczyny się mówi ,że są łatwe?

Polecane posty

Gość prawdęrzeczę

Przecież to kobiety 30+ zachowują się jak zwykle kurwiszcza i bez zaproszenia wskakują na kutasa 🖐️

Gość :D:D:D:D:D
o, właśnie między innymi dlatego vera;) :D

Gość prawdęrzeczę
to pisz za chwilę

moim zdaniem nie ma kobiet które są łatwe, które same chcą się oddać, tych kurwiszonów które same wskakują na kótasa . . . to bajka i mit. Przez całe moje życie nie znalazłem takiej ani jednej !

Gość dcvdv
nie ma łatwych kobiet , są tylko te prawdziwe !! cała reszta coreczek mamusi i popierdolenców cnotek dewotek jest na stos . kobieta ma byc swiadoma swej kobiecosci i ja rozsiewac !

Gość :D:D:D:D:D
ja spotkałem takie. Młode mogą być częściej łatwe, bo wiek licealny/studencki sprzyja różnym szaleństwom, które się młodości potem wybacza ;) z kolei po 30 hormony trochę u kobiet buzują...

Gość 222222
wskakują bez zaproszenia ale jakoś specjalnie wam to nie przeszkadza :D

Gość prawdęrzeczę
wiesz.. suka nie da to pies nie weźmie..

Gość prawdęrzeczę
a jak daje to trzeba korzystać

Na moim podwórku zapada noc, 😴 wszyscy moi kumple wyjechali stąąąąd 😭 daleko stąd :classic_cool: Na moim podwórku przy bloku blok :( i ruskie szampany wypite za nowy rok :classic_cool: za nowy rok... :)

Gość prawdęrzeczę
vera jesteś coś nie teges

Nie wiem po co taki wątek? Pies nie jesteś, nie bierz!:D Kobieta jeśli potrzebuje, to dlaczego ma sobie żałować? Zwłaszcza jeśli to przyjemne dla dwojga? Żalisz się bo nie dajesz rady, czy żona Ci się puszcza??:classic_cool:

he, teraz to sam sobrze przeczysz. :) W temaciany poście piszesz, że "bez zaproszenia wskakują na kuutasa". Czyli, mój drogi, wychodzi na to, ze faceci to kurrwy a nie kobiety. Co do młodych dziewczyn (och zazdraszczam :( :classic_cool:) takie czasy są. Seks sprzedaje się lepiej niż jakaś godność to leszczyki szukaja innych leszczyków i się pierrdolą jak króliczki wilekanocne. :) Tyle, no. :)

Gość dam ci odpowiedz...
zobacz to: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4799229 mam 30stke, w zyciu bym na taklie cos nie poszla, ale mlode sa glupie i mysla ze musza dawac cipy zeby cos udowdnic, albo zeby chlopak z nimi zostal co za idiotki no i kurewski styl zycia :o

Gość dcvdv
przeciez tu pisza tylko ci co kobiety od nich stronią , to co mają pisać , przelewaja swoje frustracje na fora ! ci którzy wzajemnie z kobietami sie uzupełniają i jedni od drugich czerpią przyjemnosc siedza cicho , bo są zadowoleni

Gość prawdęrzeczę
ale czy to ważne kim ja jestem ? czy psem czy kutasem czy nie, na pewno nie ktoś tam święty, proste pytanie : dlaczego mówi się o młodych ,że są łatwe skoro starsze są jeszcze łatwiejsze???

Gość prawdęrzeczę
kurwa nie wylewam żadnych frustracji , pytam z ciekawości, nie próbuję nikogo obrażać

Gość dcvdv
te zas co nie dają to im diabeł w piecu nie chajcuje , trudno je i za to winic , wiec oki , ale dopuki sie nie wtryniają i tych lepszych nie wyzywają ! masz takie libido jakie msz oki , pewnie twój maż i tak ma kogos na boku ... ale co tam ja sie nie znam ...

Gość dcvdv
o co pytasz ? jest podaż jest popyt , to kogo i o co pytasz , zastanowileś sie kmiocie jeden ?

Gość prawdęrzeczę
widzę,że siedzi tutaj banda idiotek które nie potrafią odpowiedzieć na proste pytanie.. jeśli nie masz nic do powiedzenia na temat to nie pisz i nie doszukuj się drugiego dna

Gość dcvdv
to ty jestes idiotą zadajac takie pytanie ! i nie miesci ci sie w głowie inna opcja - stad jestes wlasnie idiotą ! jestes głody to jesz , chce ci sie pic pijesz , zatem chce ci sie sexu siegasz po niego - tak trudno to ogarnac ?

W sumie 30 lat to nie jest starość. Skoro tak twierdzisz nie masz wiecej niz 15 lat. :) 30latki, które ja znam, mniej lub lepiej są fajne, znakomita większosć w stałych, zdrowych związkach, zeby nie było moje rówieśniczki są bardzo podobne. Mieszkam sobie na srrrrogim osiedlu, trochę tu patoli i widzę brzuchate nastolatki. O takim problemie myślę. Na szczęście moje bliskie środowisko to normalni ludzie. Wcale nie święci. Nie wiem z kim ty sie zadajesz, Kochany ale powinieneś zmienić otoczenie. :)

Gość dcvdv
puszczajace sie ................ hola hola ! kazdemu wolno siegac po to na co ma ochotę , nikt nikomu nie broni łazić po ulicy w mini nawet jesli nie przystoi takiej wlozyc cos takiego , kazda sie maluje - po co ? kazda nosi dekolt .. po co ... kazda sie depiluje ... po co ? kazda sie stroi ... po co ? dlaczego o to nie pytasz ?

Gość :D:D:D:D
Vera: ""ielkanocne... W... I gdzie te Twoje górnolotne zasady? I dziekujemy za wklejenie tekstu piosenki, jak zwykle ważna wypowiedź w temacie :) z pod Twoich palców. Przed spójnikami stawiamy przecinki, dzięki temu Twoje zdanie nabrałoby (trochę) sensu, chociaż i tak jest popaprane: "Czyli, mój drogi, wychodzi na to, ze faceci to kurrwy a nie kobiety." Błędy otograficzne droga vero są ułomnością w formie przekazu informacji. Co wg Ciebie jest gorsze, jak ktoś nie umie informacji przekazać w czystej formie, czy ktoś czystym przekazem nie umie przekazać nic? Ehh, jednak głupia babo jesteś;)