Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosiowka

spóźnia się...

Polecane posty

Gość HmMm_oNA
Wiem, ze od dotkniecia nie mozna zajsc w ciaze;) Ale czytajac tu rozne rzeczy na forum to tak sie nakrecam ze moze tam sie cos cudem pojawilo, przedostalo itp ;) No tak, chciala bym zeby przyczyna opoznienia byl tylko stres... Bo naprawde stresuje sie okropnie... Moze postaram sie o tym nie myslec... ehh Ty masz spokoj troszke bo u Ciebie to inna sytuacja, bo z tego co pisalas, to chyba chcesz byc w ciazy? :)

moim marzenie jest zebym zozstala mama i mojego narzczonego tata ,,,,, i tak chce byc mama ..... jak widze pary z dziecmi juz kobiety w ciazy to poprostu rycze ... ... a na dodatek moj brat własnie sie dowiedzial ze bedzie tata jego zona jest w 8 tygodniu ,.... ja tylko czekam jak lekasz mi powie ze to co swiercl ze jestem w ciazy jest prawda .. bede wtety najszczesliwsza osona na swiecie a ty skad jestes?

Gość HmMm_oNA
No to w takim razie zycze Ci zebys byla w ciazy :) Ja natomiast mam wielka nadzieje ze w koncu dostane okres, bo inaczej nerwy mnie wykoncza :( Ja jestem z okolic Krakowa, a Ty ?

ja jestem z płocka . dostaniesz naepno okres . a jak nie to zapisz sie do ginekologa i bedziesz wiedzia ła ... a miałas kiedys zaburzenia hormonalne moze od tego masz to opuznienie ? a nie bierzesz tabletek ?

Gość HmMm_oNA
Raczej zadnych zaburzen nie mialam, a okres jesli mi sie spoznial to dzien albo dwa, wiec dzisiejszy dzien to juz ostatni dzien kiedy bym mogla dostac okres, bo jutro to juz bedzie po terminie... bo najpozniej dostawalam okres w 31 dniu, czyli powinno to byc dzis... Tabletek zadnych nie biore, jedynie jakies tam witaminki i magnez, ale to biore czesto wiec nie ma to wplywu, chyba ze to nerwy tak na mnie dziala..

jesli to jutra nie dostaniesz okresu kup a aptece test i zrob go nastepnego dnia rano z rannym moczem i wszystko bedzie jasne / a jak bedziesz miała wynik to napisz

Gość HmMm_oNA
ok.. Myslalam juz o tescie, zeby miec spokoj, tylko tak mysle ze jak bym go jutro zrobila to byl by to 6 dzien po stosunku.. to nie za wczesnie na test..?

jesli ci sie nie pojawi okres to zrob test .. a testy sa atkie ze potrafio wykryc 1 dniu ood zaplodnienia ....... ale ja wole isc na hcg tak chociaz mam pewnosc ....

Gość HmMm_oNA
No tak jak nie dostane to zrobie... Ide narazie sie gdzies odstresowac bo juz zwiariuje ;) Zajrze tu jeszcze wieczorem co sie dzieje ;)

Gość mysia_pysia_13
u mnie też nic...już poprostu z tego stresu apetytu nie mam..w nocy sie obudziłam i już zasnąć nie mogłam..jakiś koszmar...;/

Gość mysia_pysia_13
wiem że przerywany to żadna metoda....nawet gdy facet wyszedł na czas..obstawiałam wcześniej jednak że ten 6 dzien cyklu będzie niepłodny...ale teraz już sama nei wiem...;/ to był dzień w którym miałam resztki okresu...wiec nie było śluzu ani nic...;/ no a teraz okresu nie ma;/

Gość mysia_pysia_13
tak naprawde ciezko powiedziec bo nei mam regularnych cykli: moje ostatnie cykle to : 26-27-27-25(chora)-24(duzo stresu) wczesniej mialam okres co ok 29-32 dni..dzisiaj jest to moj 29 dzien cyklu i nic;/

Gość mala2405
mysia_pysia_13 na twoim miejscu przestałabym sie tak stresowac,bylam w prawie identycznej sytulacji moje cykle trwaly ostatnio 31 dni tez kochalam sie z chlopakiem z obliczen w dni nieplodne byl to stosunek przerywany,wczoraj mialam wizyte u gina,chociaz testy wykazaly wynik negatywny wybrala sie do gina,stres wywolany przez to ze spoznia mi sie miesiaczka,spowodowal ze moj organizm produkowal zbyt malo progesteronu,i ze poprostu w tym cyklu mogla nie wystapic owulacja.Dostala Luteine ktora musze brac przez 3 dni i czekac pozniej na okres,wiec odtresuje sie i @ napewno przyjdzie:)

Gość lulilajcv
A ja mam podobny kłopot. Miesiąc temu okres przesunął mi się o dobre 4 dni, ale że nie miałam żadnego seksu to nie przejmowalam się. Ale miesiąc temu, wlasnie dzien po zakonczonej tej spoznionej miesiączce poszłam do lozka z facetem, nie skonczyl we mnie, niby kochalismy się, ale konczyl na zewnątrz. Teraz trzeci dzien nie mam okresu, piersi bolą jak zwykle przed, ale ten stres że jednak moge byc w ciąży...Obserwuje siebie. I czekam tęsknie na okres . :(

Gość mala2405
To może zrób test??Wtedy się okaże,mnie już też prawie 2 tygodnie bolą piersi,i przez ten stres mój organimz zwariował na twoim miejscu zrobiłabym test albo poszła do gina:)

Gość ktosiowka
już nie pamiętam jak to jest tęsknić za okresem...

Gość ktosiowka
ja się stresuję na samą myśl o zrobieniu testu

Gość mala2405
Ja tez sie stresowałam,ale go zrobiłam i wynik był negatywny,ale ze @ spoznial sie juz 13 dni to poszlam do gina,i dostalam luteine,no i za kilka dni @ bedzie:)

Gość lulilajcv
Ech boje sie robic ten test nawet. :( facet siedzi za granicą no i ostatnio coś kiepsko między nami. Boje sie dziewczyny kurde Zawsze chcialam miec dziecko, ale mialo byc inaczej, nie tak :o

Gość ktosiowka
ale że akurat zaczął mi się spóźniać jak zaczęłam współżyć...

Gość lulilajcv
Ostatnio wlasnie cos mi szwankowal okres. Zaniedbalam wizyte u gina, ale jednak nie obejdzie sie bez wizyty

Gość ktosiowka
ja też zawsze chciałam mieć dzidziusia ale nie wiem czy teraz i czy akurat z moim obecnym facetem będzie jak ma być, to wiem ;-) nie przejmuj się, będzie dobrze ;-)

Gość lulilajcv
Ktosiówka a bo czlowiek sie stresuje i dlatego. Ja tez biorąc to zdroworozsądkowo nie powinnam wpaść. Jednak zawsze taki glupi stres jest, zwlaszcza jak niewiadomo czy moznaby bylo liczyc na ojca dziecka :(

Gość mala2405
Ja jestem z moim chlopakiem 8 lat juz 3 lata stosujemy stosunek przerywany,wiem to nie jest rzadna metoda antykoncepcji,mialam nieregularne @,nigdy sie tym nie przejmowala,ostatnio moje cykle trwaly 31 dni i akurat w tym miesiacu jak mielismy stosunek przerywany to po tygodniu zaczelam miec stres tak wielki,ze totalnie rozregulowal moj cykl,wiec wiem trudno sie nie stresowac ale trzeba sprobowac.A sprawdzalyscie moze polozenie szyjki macicy??

Gość HmMm_oNA
No to widze ze dalej sie wszystkie stresujemy... Ehh a tu nic :( Ja juz z tego stresu tez sie nawet w nocy budze, dokladnie to koszmar, jak to ktos tu wspomnial...

Gość HmMm_oNA
No a jak to jest z tym polozeniem, jak ma byc zeby to hmm sugerowalo ze przyjdzie @ ? Bo na ten temat tez rozne rzeczy kraza w internecie ;)

Gość mala2405
lulilajcv u ciebie juz sporo czasu minelo,wiec jakbys byla wciazy to chyba jakis objaw by byl,dlatego ja na twoim miejscu bym sie tak nie stresowala:) I zrobila ten test,bo wynik bedzie jak najbardziej wiarygodny

Gość lulilajcv
Aż wstyd sie przyznac ze mimo wieku nie wiem podstawowych rzeczy o swoim organizmie :o