Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosiowka

spóźnia się...

Polecane posty

Gość lulilajcv
Ja mam troche sluzu, tzn.nie jest sucho, ale to raczej tak przedokresowo. koleżanka wyżej- zmień lekarza, zrób badanie krwi, ono wszystko wykaże

Gość mala2405
HmMm_oNA i czym ty sie martwisz masz objawy jak najbardziej przedmiesiaczkowe:) :) malo sluzu jak jest to bialy i do tego ze tylko dotknol,proponuje wybrac sie na zakupy basen,i odstresowac sie,naprawde nie masz powodu do paniki:) :) jak bialy sluz sie pojawia to oznacza ze twoj organizm przygotowuje sie do nadejscia miesiaczki,ja mialam zazwyczaj taki sluz 3 4 dni przed okresem:)

Gość HmMm_oNA
lulilajcv - 'przedokresowo' chaial bym tak... ale obecnie jestem w takim stresie ze chyba nawet nie rozpoznam stanu przedokresowego ;)

Gość lulilajcv
Paulina - badanie krwi!

Gość mala2405
paulina19886 radzialbym ci sie wybrac do innego gina,albo jeszcze raz powtorzyc test jezeli jeszcze raz wyjdzie negatywny to jak najszybciej do gina bo z dzdzia moze byc cos nie tak

Gość HmMm_oNA
paulina19886 - normalnie to bym wierzyla lekarzowi.. ale te 2 testy... moze 1 test sie pomylil... Wiec albo zrob jeszcze kolejny test dla pewnosci albo faktycznie trzeba lekarza zmienic

Gość lulilajcv
HmMm_oNA Dziewczynki, tak jak pisalam, poltora roku temu siedzialam tutaj na forum i juz zjadał mnie stres, wtedy zrobilam 3 testy, okazaly sie negatywne, po testach dostałam okres. Mialam blokade psychiczną. A na forum dziewczyny po kolei dostawaly okres, chwalily sie tym tutaj, cieszylysmy sie wszystkie :) mam nadzieje ze tutaj bedzie tak samo ;)

Gość mala2405
Dziewczyny za kilka dni na forum kazda z was napisze "jupiii jest @" bo nie ma powodu do paniki:)

Gość HmMm_oNA
lulilajcv - chciala bym, zeby tak bylo... moze za kilka dni bedziemy sie z tego smiac... oby...

Gość mala2405
Stres najgorszy wrog @ dla mnie od dzisiaj DUREX najlepszy przyjaciel:D :D

Gość mysia_pysia_13
niestety nie wiem jak to jest...jeśli lekarz powiedział że to wczesna ciąża to chyba tak jest....może zrób jeszcze 1 test i ponowna wizyta u lekarza? a który tydzień ciąży byś miała? bo chyba np po 3 tyg testy powinny byc wiarygodne

Gość lulilajcv
Hehehe mam taką nadzieje :)

Gość mala2405
ja sama z siebie sie smieje zrobilam chyba z 6 testow kazdy negatywny a ja mimo to ciagle sie balam,moj chlopak to juz ze smiechu nie mogl jak za kazdym razem pokazywalam mu test,ostatnio mu pokazuje a on z testem "o 2 kreski" jak wystraszona biore te test a tam jedna,normalnie powiedzial mi ze jestem chora,ze 3 tygodnie po stosunku test dawno by mi pokazal,a ja dalej swoje,pozniej juz nie martwilam sie tym ze to moze byc ciaza jak juz wykonalam te kilka testow tylko tym,ze moze rak szyjki macicy,albo jakis torbiel

mam skierowanie do hgc mam je zrobic pod koniec kwietnia ... ja juz dzwoniłm do lekasza i mam wizyte w piotek ... martwie sie ..... i to tego boola mnie piersi i jajniki ze bola a od czasu to czasu mnie kuja ... teraz mierze temperature .............. a rano temperature w pochwie to wyszlo ze mam 37.9

Gość mysia_pysia_13
heh noo dla mnie jeśli dostane okres to juz tylko gumki lub tabletki...juz nigdy wiecej sie nie naraze na taki stres...nie warto;/ a to tego schrzanione zycie..bo niewlasciwy partner...;/tylko dlaczego ja teraz taka mądra jestem dopiero a nie wtedy;/

Gość mala2405
paulina jezeli tempka jest wysoka to dobrze,moze test byl wadliwy,wizyta na piatek troche dluzo,moze umow sie na prywatna,napewno dzisiaj by cie przyjol,jak narazie zrob test,i nie stresuj sie bo to zle wplywa na dzidzie

Gość lulilajcv
ojjj znam te mysli, faceci nie przezywają tego co my :( A co do kłucia jajników, ja tez czasem ma takie kłucie przed okresem, teraz też

Gość HmMm_oNA
mysia_pysia_13 - mi tez madrosc dopiero teraz przyszla, i tez napewno wiecej sie na taki stres nie naraze bo to jest koszmar! Ale najgorsze jest to czekanie...

tylko ze ja jestem teraz poza miastem . dokladnie na wsi bo mialam pogrzeb w rodzinie .... martwie sie tym ze znowu poronie .... a raz juz byłam w ciazy ale niestety dziecko było martwe .... niechce zeby sie to powtorzyło

Gość mala2405
No tez mialam,dzisiaj to nawet skurcze macicy,ale to dlatego ze wczoraj gin robil mi usg dal 4 zdjecia,pokazal ze wszystko ok.i zaprosil na cytologie na pol roku(badanie kontrolne)

Gość mala2405
paulina19886 jezeli jestes w takiej sytuacji,to moze poszukaj tylko najblizszej apteki,nie stresuj sie,a plamienie jakies wystapilo??

Gość lulilajcv
Paulina to biegusiem do lekarza!

Gość HmMm_oNA
To chyba zamiast po kolejny test to lepiej jednak od razu to lekarza musisz sie wybrac jak nawet zemdlalas...

Gość mala2405
moze popros kogos z rodziny i szybko do lekarza tym bardziej ze te omdlenia wystapily,nie ma co ryzykowac!!!

albo odrazu juz pojade do szpitala na oddział niech zobacza co sie dzieje ... mam nadzieje ze wszystko bedzie ok z maluszkiem

Gość lulilajcv
no uwazaj na siebie

Gość HmMm_oNA
No wlasnie, nie ma co ryzkowac, lepiej wybierz sie jak najszybciej zebys wiedziala co i jak ;) Hmm n oto chyba z czekajaych na okres to nas jest co raz mniej.. oby nam sie tez szybko wyjasnilo