Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosiowka

spóźnia się...

Polecane posty

Gość mala2405
No ja naprzyklad caly czas mam polozona ja na dole przed @,tak ze bez problemu mozna ja wyczuc,i jest minimalnie otwarta juz teraz.I dodatkowo mierze tempke.

Gość HmMm_oNA
Czasem nasz organizm jest nieprzewidywalny, i rozne czynniki na niego dzialaj... wiec chyba nikt do konca wszystkiego nie wie ;)

Gość HmMm_oNA
Ja nie mam jakiegos doswiadczenia w badaniu szyjki ale wydaje mi sie ze jest tez raczej otwarta, a temperature to zaczelam mierzyc od 2 dni w zwiazku z tym oczekiwaniem na okres.. wiec to raczej niemiarodajne bo nie mam porownania z poprzednich miesiecy... ehh

Gość lulilajcv
mala2405 noo poprzednio okres zaczal mi sie 14 marca, a seks byl 18-20 ale nigdy nie skonczyl w srodku To już niemalże miesiąc, ale nasze ciala sa wrazliwe

Gość ktosiowka
ja już jestem tak spokojna że aż zamulona a okresu brak

Gość mala2405
aha,no ale ile temp.wynosi teraz??

Gość HmMm_oNA
ja juz z tych nerwow to tez sie uspokoilam heh tylko mimo to okresu nadal nie ma ;( i jakos nie czuje zeby nadchodzil... ehh dawno tak nie czekalam na @ ;/

Gość HmMm_oNA
No u mnie np temperatura dzis rano to bylo 37...

Gość lulilajcv
heeh ja tak czekałam poltora roku temu, mialam dostac okres w wigilie, a dostalam w sylwestra, impreza, sukienka, a ja brzuch jak balonik, bolał, tabletki, niewiele piłam, ale za to toasty sokiem były :D

Gość mala2405
To niedawno okres ja mialam 27 lutego ostatni,i 11 marca mialam stosunek przerywany,14 dni po stosunku zrobilam test w dniu spodziewanej miesiaczki i wynik byl negatywny, i jeszcze 3 tyg.po stosunku tez negatywny moj chlopak juz poprostu dostawal do glowy ze mna,i tylko mowil,ze mam mu zaufac,i on wie ze jest wszystko ok.ale ze jakby byl dzidzus to by sie cieszyli znowu stres mi sie poglebial.Ty moglas takze nie miec wogole owulacji w tym miesiacu tak jak ja parzyklad stad te opuznienia,a ile dni ci sie spoznia??Lece na fajeczke zaraz bede:)

Gość mala2405
HmMm_oNA a rano czyli o ktorej??I mierzylas bezposrednio po przebudzeniu??Czy wstalas z lozka??

Gość mysia_pysia_13
->lulilajcv to ja mam podobnie..okres ostatni 16 marca...i prawie miesiąc już i nie ma..zaczynam odchodzić od zmysłów;/

Gość HmMm_oNA
Nie wiem jak Wam, ale mi 1 dzien sie spoznia... W tamtym miesiacu spoznil mi sie 2 dni, ale nie mialam podstaw do zadnych nerwow ;) No a teraz ten 1 dzien to juz jest masakra bo sie denerwuje... Zrobila bym test ale za wczesnie chyba, bo stosunek byl 5 dni temu

Gość ktosiowka
mi już 5 dzień... ale wydaje mi sie że jestem spokojna, wyciszyłam się już ale to chyba nic nie daje

Gość lulilajcv
aa nie wiem czy to do mnie lama bylo pytanie ale okres powinam byla dostac w poniedzialek. Dzisiaj sroda, ale aż mnie ze stresu mdli ble

Gość ktosiowka
to dopiero 2 dzień, nie widzę u was powodów do paniki

Gość HmMm_oNA
mala2405 mierzylam rano, jakos przed 7 i bylo 37... w nocy jak sie przebudzilam to tez zmierzylam i bylo 36.6, ucieszylam sie ze cos spada i moze bedzie @... no ale jak rano bylo 37 to juz znowu stres...

Gość lulilajcv
A myslicie ze powiekszenie sie piersi czy pociemnienie brodawek po jakim czasie lub w jakim momencie ciązy się pojawia?

Gość ktosiowka
o objawach ciąży jakoś mało wiem i nie wiem jak szybko wystepują

Gość HmMm_oNA
Co do objawowo, to moze poszukaj tu na forum napewno sa jakies tematy o tym

Gość mala2405
HmMm_oNA pisalas ze 2 dni mierzysz wiec dzisiaj bylo 37 a wczoraj??Kurcze dziewczyny wam sie tylko 2 czy te 5 dni spoznia,a mi 14 dlatego tez bylam wczoraj u gina i pieerwsze slowo podczas badania od gina brzmialo "ciazy nie ma" i stres totalnie minol:)

Gość HmMm_oNA
mala2405 - to zazdroszcze tych slow, masz po stresie nie to co my... Mi sie spoznia 1 dzien i juz stres... a co bedzie dalej jak tego okresu nie bedzie to zwariuje, a na test za wczesnie. Dzis temperatura byla 37, a wczoraj 37.2... nie dosc ze mam tylko 2 pomiary to nie ma z czym porownac ;)

Gość mala2405
lulilajcv na twoim miejscu zrobilabym ten test.Mnie 2 tygodnie przed okresem mola piersi juz wiec wiem ze okres bedzie,teraz piersi zaczely bolec pozniej,bole w dolnej czesci kregoslupa,i piersi sa wieksze,a bardzo miekkie,a z sutkami to tez roznie jest bo moje byly ciemniejsze tez,a teraz znowu sa jasniejsze.Nawet mialam lekkie plamienie wtedy to dopiero sie wystraszylam,ale gin powiedzial,ze to normalne,ze poprostu moj organizm chcial juz ta miesiaczke,ale progesteronu bylo za malo,wiec teraz biore luteine 4 tabletki dziennie przez 3 dni

Gość mala2405
HmMm_oNA kurcze troche wyskoa:/ bo u mnie najwyzsza to 36.9 i teraz juz drugi dzien 36.5 pisza ze powyzej 37 to niby objaw ciazy,ale kazdy organizm jest inny,ale skoro spada to dobrze,tylko szkoda ze tak krotko mierzylas,a jak jest u ciebie ze sluzem??

Gość lulilajcv
Jak dorwe gdzies apteke to kupie. Ulalala Doslownie juz postanowilam sobie ze nie chce takiego stresu a do lozka z facatem pojde podczas nowy poslubnej, nie wczesniej.

Gość mala2405
HmMm_oNA teraz szybko zobaczylam na twoje posty u ciebie stosunek byl z zabezpieczeniem??

Gość HmMm_oNA
mala2405 - no wlasnie boje sie ze wysoka... niby w II fazie cyklu ma byc wyzsza temp, ale czy az tak to nie wiem, a ze nie mierzylam wczesniej to wlasnie nie ma z czym porownac... A sluz... raczej teraz sucho, a jesli sie juz pojawia to bardzo malo i taki bialy raczej, ale to sladowe ilosci Ja stosunek mialam w 26 dniu cyklu (a mam zazwyczaj cykle 29-30 dniowe) wiec najpierw bylam pewna ze ten 26 to byl dzien nieplodny ale jak poczytalam forum to juz mi pewnosc przeszla i teraz juz tylko stres..

Gość HmMm_oNA
mala2405 - tak z zabezpieczniem, ale pisalam tam ze zanim facet zalozyl gumke to mnie dotknal nim tylko, hm wiem ze od dotkniecia w ciaze sie nie zachodzi, ale czytajac forum zaczelam sie stresowac ze cos sie moglo cudem przedostac itp itd i zaczelam sie juz denerwowac...

dziewczyny słochajcie 8 kwietnia bylam u lekasza i powiedzial mi ze jestem stiudium wczesnej ciazy ale dzisiaj zrobiłam tes i wyszrdl negatywny a wczesniej w sobote robiłam i wyszedl mi pozywytywny / o co tu chodzi ..? bardzo chce miec dziecko ,, opdiszcie

Gość mala2405
lulilajcv dobrze to ujelas:) ale wiecie co przeciez nawet w wikipedi pisza ze w plynie ejakulacyjnym moga byc plemniki ale jest ich malo i sa uposledzone,i praktycznie niezdolne do zaplodnienia,ja kiedys nie czytalam nic jak okres mi sie spoznial totalny luz niekiedy i 10 dni sie spoznil i bylo ok.a teraz pierwszy raz zaczelam czytac wszystko i moj stres byl tak ogromny,ze serce mnie bolalo,w klatce piersiowej straszny piekacy bol,moglam sie nabawic nawet nerwicy,bo stres byl taki ze caly dzien nic nie jadlam tylko fajki palilam.