Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kika0069

Dlaczego ON tak mnie traktuje?

Polecane posty

Hej! Jestem z chłopakiem od pół roku. Ja 18, on 30 lat. Wszystko bylo w porzadku do czasu... Od dwóch tygodni nie odbiera telefonu ode mnie, zadzwoni raz dziennie lub raz na dwa dni. Przyjezdza do mnie raz w tygodniu i wtedy jest bardzo miło. Nie mogę tego znieść, że olewa mnie na tygodniu. Nie ma czasu na rozmowę. Ciągle wykręca się, że ma mnóstwo pracy. Nie wiem co robić, bo czuję , że go tracę. Kiedy poruszam ten temat, on nie ma nic do powiedzenia. Przytula mnie , ale nic nie mówi. Nie obiecuje, że będzie lepiej. Bardzo mi go brakuje, kocham go. Boli mnie, że nie mam z nim stałego kontaktu. Boję się, że ten związek nam się rozpadnie. Pomóżcie, jak to ratować?? Dodatkowo nie pozwala dotkać mi swojego telefonu.

Wiesz co on po prostu albo ma kogoś albo ma jakaś tajemnice przed tobą! Inaczej nie można tego wyjaśnić. Chyba, ze mu się znudziłaś! W co nie wierze bo jesteś b.młoda:-)

Gość desperados@onet.pl
gość sobie znalazł odskocznie od nudnego rodzinnego życia, a wariatka myśli, że się z nią ożeni.:D

Dlaczego od razu wariatka? Po prostu jest młoda i.. niedoświadczona. Stąd ta Jej naiwność.

Ciężko mi z tym. Nie liczę na to, że się ze mną ożeni. Ale dawal mi poczucie bezpieczeństwa, które teraz mi zabiera. Dlaczego mnie odrzuca? Jak mogłabym odkryć te tajemnice? A jeśli ma kogoś, to po co mu ja? On nie przejeżdża tylko na seks.

Bo jest mężczyzną(30lat) a nie chłopakiem. Ma pracę i obowiązki. A w najgorszym wypadku ma kobietę i dzieci. A Ty jesteś na weekendy

Zanim zaczęliśmy sie spotkac, znalismy sie 10 lat! ZAwsze przyjeżdzałam do babci na wakacje, ferie zimowe. Znałam go, bo bawiłam sie z jego siostrą. Później powiedział, że mnie kocha. Nasi rodzice znają się. Jego mama bardzo mnie lubi. To niemożliwe, że ma dzieci. A tymbardziej żonę.

Niemożliwe staje się możliwe:) Może z nim o tym pogadaj a nie na forum z obcymi

Gość naatalkaaa
A skąd ten brak czasu. Ma jakąś tak bardzo pochłaniającą pracę? Inne zajęcia? Zobowiązania? Spytaj wprost dlaczego się nie odzywa w ciągu dnia.

Pracuje na budowie i to niby przez to. Sama nie wiem, co o tym myslec. Mówi, ze jest baaardzo zapracowany.

Gość naatalkaaa
Kochana nie ma co się obawiać. Postaw sprawę jasno. Powiedz brakuje mi kontaktu w ciagu dnia, chciałabym, żeby to się zmieniło. I czekaj na reakcję. A o co chodzi z tym nie pozwalaniem na dotykanie telefonu. Jak się z tego tłumaczy?

mówi, ze to jego telefon i skoro mam swoj, to nie ma potrzeby, zebym jego ruszała. mowi tez, ze on mojego nie rusza, bo ma swoj.

Gość naatalkaaa
Mi to wygląda ewidentnie na "mam coś do ukrycia". No ale to Ty powinnaś wiedzieć lepiej, czy czasami coś nie jest na rzeczy:/ Ja bym próbowała z niego wyciągnąć czemu się tak zachowuje.

powiem otwarcie... przeczytalam kiedys kilka smsow... z jakas kobieta pisał i dziękowal jej za mily wieczór. mimo to NIE POTRAFIE Z NIEGO ZREZYGNOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość naatalkaaa
Tzn. akceptujesz to, że Cię zdradza? No nie rób żartów dziewczyno:|

z jednej strony nie akceptuje, z drugiej wiem, ze nie poradze sobie bez niego, finansowo również.

Gość naatalkaaa
Strasznie nisko musisz się cenić, żeby tkwić w związku z takim gnojkiem. Pomyśl sobie, że on może z jakąś się kocha, a przynajmniej całuje, mówi czuje i przytula. a potem przychodzi do Ciebie. Nie odrzuca Cię to? A co jak on szuka po prostu w międzyczasie innej. A i tak Cię rzuci? Może lepiej przygotuj się do tego? Nie wiem znajdź pracę?

Gość hahahaa
dupczy Cie tylko i tyle a Ty sobie coś wkręcasz LOL

Gość ale ty głupiutka
jesteś. oj dostaniesz kopa od życia jeszcze, zobaczysz to wtedy zmądrzejesz

Gość naatalkaaa
Kika czemu szukasz wsparcia tutaj, nie masz przyjaciół? Wiem, że to trudne, ale widzisz właśnie najwięcej daje rozmowa życzliwych osób. Nie możesz tak nie mieć do siebie szacunku. Robisz sobie straszną krzywdę będąc z tym facetem.

Gość olivia duhnam
wiesz nie bierz tego do siebie, ale nie uwarzasz, ze jestes za mloda dla niego??

i 30 lat to nie chłopak tylko dorosły facet ! omamił Cię !!! klapki na oczach masz , !!! opamiętaj się jest tylu fajnych chłopaków w Twoim wieku lub nawet kilka lat starszych! dziadka się złapała i zadowolona !

Gość wujek_okropna_rada
nie masz tej swiadomosci ze ty dla niego jestes gówniara? jakiego ty od niego oczekujesz traktowania? traktuje cie tak jak na to sobie zasłuzyłas...jak dziecko a nie kobiete

Gość 30 lat to dziadek hahahaha
jakie głupie cipy :D

Gość EWedlowaPaniMiłośniczkaCzekol
Przeczytałam wszystkie rady, że młoda, głupia...Kochana jedyny sposób, aby odzyskać faceta to nie walka, ale olanie go. Jeśli ma kogoś innego to powinien sobie odpuścić albo sama zrozumiesz jak przestaniesz się do niego odzywać, że np. bardzo mało pisze a z drugiej strony-jesteś młodą kobietą i jeśli nie zrobiłaś facetowi nic złego, to nigdy nie walcz, nie ma sensu, to Ty jesteś kobietą, nie jesteś silna i zbyt sentymentalna-przegrywasz. Przykro mi, nie mówię, że masz być suką, ale musisz nauczyć się myśleć a nie tylko czuć. Rok temu narzeczony rzucił mnie miesiąc przed ślubem, pomimo tego, że pękło mi serce, nie zamierzałam walczyć, więc Kochana, jeśli facet mówi Ci "nie" to nie proś go o nic, niech spada, nie chce dzwonić to nie, zajmij się czymś, naucz się szermierki samurajskiej, poznawaj ludzi i żyj. Czas niestety idzie w przód a nie tył, wszystkie chwile, które przepłaczesz są zmarnowane i nikt nie zwróci Ci czasu, a przestanie boleć kiedyś. Wiesz on nie jest dla Ciebie za stary, ale za głupi, aby zachować się ja facet. Wiek nie ma tu nic do rzeczy, mój niedoszły mąż był ode mnie 10 lat starszy, a kiedy mnie stracił to docenił dopiero moją klasę, moją dumę, mój honor, moją dobroć i to, że mogłam się zemścić, ale po co. Wiele kobiet by tak zrobiło, ale nie ja, faceci szanują kobiety, które umieją odejść z honorem, nauczysz się tego jeszcze, życzę Ci samych pięknych dni i złych decyzji, bo one nauczą Cię jak podejmować w przyszłości te dobre. 3maj się i głowa do góry :).

EWedlowa takiej porady szukałam. A co do tego, czy nie mam przyjaciół, to mam, ale nie chce ciągle zawracac im glowy tym, jak strasznie mi ciezko, bo oni juz raz powiedzieli, ze ten zwiazek od samego poczatku byl skazany na porazke. Biore sie w garsc i przestaje wydzwaniac. To faktycznie nie ma sensu. Czuje juz, ze nie daje rady psychicznie i chyba czas to odbudowac. I wcale nie wydaje mi sie, zeby on byl STARY, wiec darujcie sobie takie komenatrze wieśniackie.