Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DARA-GARA

SPRZEDAWCY FAST-FOOD-ÓW..WSADZCIE SOBIE TO JEDZENIE W DUUPĘ;)

Polecane posty

Gość DARA-GARA

Od pol roku odzywiam sie zdrowo,schudlam ponad 20kg:)) Jupi:):);)!!!! Zawsze myslalam,ze zdrowo oznacza nudno,a okazalo sie,ze jest inaczej;) Nigdy nie czuje glodu,a mimo tego chudnę:) Fast foodom mowie PA PA!!!:);) Zawsze gdy widze budke budke z hamburgerami,mowie im "Spierdalajta":P:D;)

Gość mała zdeptana ślimaczynka
a dlaczego spierdalajta? przeciez nikt ci nie wmusza.

Gość swistaczek
z doooopy to jedzenie wychodzi - no chyba ze komus dentysta kaze jejsc druga strona!!!!

Przecież powszechnie wiadomo, że jedzenie typu fast food jest niezdrowe. Wcześniej tego nie wiedziałaś? Zresztą nie tylko fast foody są niezdrowe, ale cała masa innych rzeczy. Ale co tam, ludzie wpieprzają na umór.:classic_cool:

Gość DARA-GARA
Przeprowadzilam tysiace diet,ktore konczyly sie efektem jojo.Powiedzialam dosc!!! Teraz robie wszystko jak nalezy i wiem,ze nigdy wiecej nie popelnie dawnych bledow:) Ci,ktorzy chca schudnac,musza zrobic tak jak ja!!!;) Nie jedzcie tych swinstw:)Prosze was:)

Gość kualalumpur
A ja jem zdrowo caly tydzien , chudne ladnie , zeby co jakis czas moc wbebnic cala mase kebaba , albo burgera !!!! mniam , mniam

Gość jap........
gdy Ty widziałaś dwie budki od hamburgerów i w jednej i drugiej musiałaś zjeść,nie dziwie się że tyłas

Gość majownicwes
kebaby,burgery?:o nawet sobie sprawy nie zdajesz z tego jakie mieso zresz,fuj:o Wiem....bo pracuje przy tym,hehe:P

Gość kualalumpur
autorko - ale Ty musisz stara byc , jak za Toba diet tysiace!!! Teraz pewnie , watrobka wysiadla , to zywienie zmienilas!!!!

Gość DARA-GARA
jap........ Od tego tylam strasznie,choc wiele nie zjadalam.Wystarczylo pojsc raz na jakis czas.To zabojstwo dla organizmu i tyle.

Gość DARA-GARA
teraz codziennie zjadam wiaderko ziemniaków z zasmażką i schaboszczaka babuni i czuję się taka lekka :)

Gość kualalumpur
a myslisz , ze w sklepowym mleczku i jogurciku , to syfu nie ma! a jak salate lodowa kroilam to takie mi robaczysko wypadlo - fujjjjj

Gość DARA-GARA
zwykle wylizuję talerzyk po zasmażce, bo tam są takie pycha składniki dobre na odchudzanko :)

Gość DARA-GARA
kualalumpur A ty chyba zbyt niedojrzala,skoro nie rozumiesz,ze to taka przenosnia:P Czas spac:P;)

Gość 999))))))
Nie ma to jak zestaw macadonalda , bula pol biedy ,a ceberek frytkow i litr napojku z tona cukru i od razu chce sie zyc!

Gość DARA-GARA
idę spać ale przed snem skubnę jeszcze pulpetka z lodówki :)

Gość DARA-GARA
kualalumpur nie jadam sklepowych jogurtow;) Najpierw sie dowiedz co jest zdrowe,pozniej sie wypowiadaj;)

Gość kualalumpur
ach kobieto , to Ty sie zagalopowalas chyba w swojej misji zbawienia swiata prorokow mymy na kopy , tych od zdrowej zywnosci tez A Ty po prostu chcialas sie pochwalic , ze kilogramiki spadly!

Gość DARA-GARA
pomocyyyyyyy ojej,,,:) poczytaj troszke wyzej;) Nie jadlam jak swinka:P 1 hamburger mi wystarczyl by przytyc.

Gość kualalumpur
a rozumie produkujesz z wlasnego mleka , ha ,ha a w jakiej wsi mieszkasz sama sie zastanow na czym polega zdrowa, zrownowazona dietka

Gość DARA-GARA
no dobra, czasem zjadłam zestaw w maku, czasem dwa hottdogi ale to nie było często, góra dwa trzy razy w tygodniu

Gość DARA-GARA
kualalumpur Ja tu nikogo zbawiac nie zamierzam,jak chcesz,to zryj az Ci tylek rozsadzi hehehe:D Czy ja Ci bronie?:D Ja tylko ostrzegam:P

Gość DARA-GARA
kualalumpur Twoj czas sie skonczyl;) Nie rozmawiam z ludzmi Twojego pokroju;) W duupie mam co myslisz itd...a sprowokowac sie nie dam:P Paaaa;););)

Gość DARA-GARA
Zryjcie i tyjcie,powoooodzeeenia:D:D;D hahahaha:D

Gość DARA-GARA
paaa ide na kotletaaaa :)

Gość kualalumpur
no dalas sie , dalas ale ludziom bajek nie wkladaj , ze po 1 zestawie na tydzien sie tyje Tobie dobrej nocy zycie i dobrego nocnego spalania !!!! niech zyja wolne fora!!!!!

Gość DARA-GARA
jeszcze tylko szybka masturbacja pod kotleta i idę spać :)

Gość DARA-GARA
Boze....a gdzie ja napisalam,ze zjadalam jednego hamburgera na tydzien?:D

Autorki oni tak jedza bo tak im wygodnie i nie licza sie z konsekwencjami.Bardzo madra droge wybralas.Pozdrawiam:)