Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Revlon(ek)

mam kaca

Polecane posty

Gość Klyn_
jenifer ale ty masz morde lo matko!! co za lampuciara

Gość Klyn_
Ale ona ma gebe jak uposledzona umyslowo kobyla, to nie moja wina

To butelka wody w łapki i spacerek też dobrze Ci zrobi ;) Słonce dzisiaj nie grzeje to jest szansa że nie rzygniesz po krzakach :D :D :D

jennifer8787*** Też, i do tego czuje jak się zimno przeciska przez okno ale nie chce mi się wstać i go domknąć :D A powiedz mi kiedy Ty się urodziłaś bo kiedyś tak coś czytałam ale nie wiem czy to prawda była czy nie, chodzi mi o dokładną datę bo chyba tak samo jak ja :D :D

jennifer8787*** Też, i do tego czuje jak się zimno przeciska przez okno ale nie chce mi się wstać i go domknąć :D A powiedz mi kiedy Ty się urodziłaś bo kiedyś tak coś czytałam ale nie wiem czy to prawda była czy nie, chodzi mi o dokładną datę bo chyba tak samo jak ja :D :D

Mała Blondynka za dużo ludzi chciałoby mi tu zaszkodzić więc lepiej będzie jak nie będę zdradzać, podaj swój miesiąc i dzień to ci powiem;)

Ja nawet nie jestem na bieżąco z tym co teraz grają ;) Ostatnie co chciałam iść to Paranormal Activity 2 ale jak zwykle wole obejrzeć w domu na spokojnie :D Tak samo było z Sex w wielkim mieście, miałam iść a w końcu kupiłam sobie dvd i oglądałam do znudzenia na własnej kanapie :D