Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Revlon(ek)

mam kaca

Polecane posty

Aaaaa nie wiem, przedwczoraj siedziałam tutaj do 4 to już wczoraj odpuściłam sobie totalnie kafeterie na noc hehe ale dzisiaj może będę, piwko jest więc można chlapnąć brudzia ;)

MałaBlondynka wiesz, nie mialam pojecia ze jak sie w tygodniu cos chlapnie to od razu zulem sie jest;]

Revlonek Kafe dużo nas może nauczyć ;) Jennifer No ja do 4 też już raczej nie mam zamiaru siedzieć hehe :D Rano tragedia była :D

wiem wiem...zauwazylam.. np jak po Tobie jada a sami nie mieliby odwagi pokazac swojego paskudnego ryja. pokazesz im zdjecie włosów to sie czepia drzwi ;]

Haha taaaa bardzo :D Nie oszukujmy się ale 80% kafeteriuszy leczy swoje kompleksy wyzywając innych... a najgorsze jest to że robią to zupełnie anonimowo a później na czarno niby tacy fajni

Wystarczy wstawić zdjęcie i masz gotowy pojazd na minimum 5 stron ;) Ale musisz liczyć się z tym że część opinii będzie pozytywna bo zdarzają się tu tez "normalni" ;)

Gość jasne lecza kompleksy
ale i maja tez zycie realne nie tak jak wy 🖐️

Revlonek Hehh no też tak myślę, a nawet nie zdziwiłabym się jakby ta sama osoba jechała po kimś na pom. a później na czarno broniła ;)

Hipokryzja to drugie imię kafeterii :D Ale się wkurwiłam :O Kupiłam rozjaśniacz do włosów z Joanny bo jak na złość był tylko ten jeden, kładę na włosy i w trakcie przypomniało mi się że joanny jest zawsze strasznie mało :O I chuj ledwo mi tego na włosy starczyło bo powinnam dwa opakowania kupić :O Nie dość że mam jakiegoś kanarka teraz na głowię to jeszcze pewnie nie dokładnie :O Qrwaaaaaaa!!

ja farbuje wlosy w domu, ostatnio poszlam do fryzjera z ta mysla ze w koncu nie bedzie kurczaka, wydalam 50zł i wyszlam z kurczakiem a mowilam do tej pindy zeby tylko zolte nie byly.

Revlonek No akurat tylko to było, jakbym miała wybór wzięłabym coś innego... kiedyś używałam to ogólnie nie było tak źle, zwłaszcza że i tak farbować będę je jeszcze niedługo a rozjaśniacz to tylko taki dodatek raz do roku na rude prześwity ;) Gagita Aż się boje ręcznik z głowy ściągnąć :O

Ja kiedyś farb też używałam z tego ale no właśnie musiałam dwie kupować to pierdole wole kupić jedną pallety i ma chociaż więcej odcieni ;) Ok włosy wysuszyłam :O Przez tydzień z domu nie będę wychodzić :O

Drogi Revlonku, jak zawsze na kacorka polecam kubusia :) ale chyba juz lepiej? pozdro dziewczyny!

Plum_Plum juz jest o niebo lepiej, dzieki zyczliwym ludziom na kafe, ktorzy nie szczędzą mi komplementów :)