Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Revlon(ek)

mam kaca

Polecane posty

Revlonek Wytłumacz mi coś... skoro to Ty wczoraj piłaś to czemu ja się przewracam? :D Masakra... szłam do łazienki i pod drzwiami mi się nachlapało.. wyłożyłam się w przejściu jak długa :O

jeśli męczy Cię kac musisz pić teraz dużo wody... z cytryną najlepiej :) a na następny raz chcesz zapobiec temu okropnemu bólu głowy, zawrotom głowy itp? Bierz kac w trakcie picia, zapomnisz, że istnieje coś takiego jak "objawy kaca". Sama się o tym przekonałam :>

oj tak, właśnie o to mi chodziło ;p no tak, one bardzo skutecznie zapobiegają kacykowi :] 2kc extreme, czy 2kc drink - to nie ważne, bo to i to jest zabójcą objawów kaca :)

bo jak ładna pogoda to i jakiś grill albo ognisko by się ogarnęło :>a z tym w parze idzie niezłe picie:p

u mnie remonty, więc piwko po pracy :) a ciepło na mkasa dziś!!

no właśnie ! piękne lato mam y tej wiosny :) i oczywiści grill już zaplanowany na jutro! A co do tego 2kc, przypomniało mi sie że kiedyś widziałam koleżankę jak łykała takie tabletki, i nie wiedziałam co to, ale teraz już wiem, że po nich unika si kaca! wiec kupuje, przyda sie:]

no weekend majowy więc lepiej witać każdy dzień bez kaca:) także kupuj kupuj...

ja właśnie wychodze na grilla:) kupiłam to 2kc, nie wytrzymałam i już wzięłam jedną tabletkę;p czytałam że trzeba 2-3 w trakcie picia i ewentualnie 1 jeszcze rano :)

teraz sie ciepło zrobiło to i 2kc się przyda na takie piwko na ochłodzenie. Bo kac po piwie to wg mnie jest najgorszy ze wszystkich ;/

i to chyba prawda.. z każdą osobą z którą rozmawiam to mówi, że najgorszego kaca mają po piwie właśnie:)

jejku a osatnio piłam to summersby czy jak to sie tam pisze i po tym piwie to dopiero jest kac! nie miałam 2kc i to słodkie piwo i głowa mi chciała odlecieć...

oj to niedobrze... musisz pamiętać o 2kc! bo po co masz się męczyć skoro mogłabyś normalnie funkcjonować?

Gość katerina881
2kc rządzi!! wole drinka!

ja się lepiej czujęz tabletkami :) ale 2kc drink też dobry! i działa to najażniejsze;]