Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewqeeccc

a niby po czym widać że Doda ma 158 IQ ?

Polecane posty

Gość ewqeeccc

Pytam na serio. Inne gwiazdy z wysokim IQ gdy np. udzielają wywiadu - słychać/widać że są inteligentne. Poprawnie układają zdania, mają bogate słownictwo, trafne dowcipy. Doda niby jest wybitnie inteligentna, znajduje się tylko w kilku % całej ludzkości. Nie będąc uprzedzona do niej słucham jej wypowiedzi i zastanawiam się gdzie ta inteligencja? Dowcipy na poziomie przedszkolaka, który potrafi dożreć jedynie na temat czyjegoś wyglądu. Słownictwo nie różniące się niczym od panów sprzed budki z piwem. Zdania ułożone na zupełnie średnim poziomie. Więc gdzie to IQ? Mam uwierzyć że ukrywa je przed całym światem? W jakim celu? Tylko prosze nie piszcie "Doda jest idiotką", Doda ma sztuczne cyce", "nic mnie to nie obchodzi" - odnieście się tylko do tej kwestii że ma IQ równe 158. Przecież to niemożliwe by ktoś był tak WYBITNIE INTELIGENTNY i całe życie sprytnie to ukrywał! Sądzicie że to był jakiś przekręt, plotka, a jej IQ jest na poziomie np. 90-100 (bo właśnie tyle bym szacowała) ?

Gość aaffffffffffa
A powiedź mi kto sprawdził te jej IQ bo to że ona sam sobie na jakieś stronce internetowej to sprawdziła i powiedziała że tak ma to chyba nie jest za bardzo wiarygodne. Więc kto to sprawdził?

Gość dddddtr444894r
a wypowaida sie zasami jak wieśniara i do tego ten ton....masakra

Gość ewqeeccc
Interesuje mnie właśnie czy to ktokolwiek sprawdził? Czy tylko sobie to wymyśliła?

Gość areeeekkkk
dokladnie 156, cytat: "Mamo! Mam 156 IQ!", wrzeszczałam do telefonu, kiedy dowiedziałam się, jaki uzyskałam wynik. Obdzwoniłam wszystkich - opowiada nam Doda Elektroda. - Ja nie mogę! Chyba pęknę z dumy! - wykrzykuje. - Teraz jestem Doda Mensoda!Usiadłam sobie z testem w kąciku. Na luzie. Skupiłam się" jej IQ ma niecałe 100 tys ludzi na świecie, a ludzi jest 7 miliardów, jest to więc tylko maluteńki ułamek procenta

Gość ewqeeccc
myrevin, moim IQ się nie interesuj

Gość no i co z tego!
IQ nie jest równoważne z mądrością :p nie każdy 2-metrowiec jest dobrym koszykarzem :P rozumiecie porównanie?

Gość areeeekkkk
" IQ nie jest równoważne z mądrością" sraty taty :O

Gość krokodylica
Tyle obchodzi mnie jej IQ co zeszłoroczny śnieg!

Gość vs_____111
ona ma chyba naprawdę tyle, bo na oficjalnej stronie Mensy jest wpisana jako członek, chyba nie bawiliby się z promowanie Dody? to smutne że tak jak ona zachowuje się inteligencka elita tego świata

Gość pingwinkipoprawej
przecież ona specjalnie gra słodką czy też niesłodką idiotkę, świetny chwyt marketingowy, jest dobrą aktorką jak też widać po tym forum... a wy we wszystko wierzycie co widzicie :)

Gość olivia duhnam
chwyt marketingowy, ktory dziala tylko na nastolatki. Wybaczcie spotkaliscie kiedys dorosla osobe, ktora slucha Dody?? Degradacja totalna. Gorzej niz Just5

Gość czy to wporzadku jest
ja ci odpowiem. zupełnie czym innym jest IQ a czym innym granie roli idiotki. bezczelnej pewnej siebie aroganckiej lalki. to rola. ona tak gra bo to jej przynosi kase, popularność itd. dzięki temu jest non stop na tapecie. wszyscy o niej piszą. a IQ to test niby inteligencji. i ona go zdałą bardzo dobrze. Bo doda jest i inteligentna i mądra i przedewszystkim zajebiście sprytna!!!

Gość vs_____111
Nie, naprawdę, zobaczcie: http://mensa.pl/?mod=mensanie Jest Rabczewska Dorota Masakra :O W teksty że ona jest na tyle sprytna, że aż całe życie gra debilkę jakoś trudno mi uwierzyć.

Gość ale tak jest ona gra taka role
to oczywiste.

Gość ,.,.,
Wlasnie :D trudno, zeby z image rozowej landryny zachowywala sie jak intelektualistka 🖐️

Gość nie maluję się\!
Tak naprawdę w środku jestem szczupła, ale na zewnątrz gram grubaskę, do tej roli mam 120 kg od kiedy skończyłam 16 lat. Tak? A tak na poważnie - są momenty gdy nie może grać. Np. musi się wykazać błyskawicznym refleksem, gdy jest coś na żywo i musi szybko odpowiedzieć. Jej odpowiedzi są po prostu głupie. Jak ktoś wyżej napisał - skupia się tylko na wyglądzie, jeśli chce się "inteligentnie" odgryźć. Właśnie jak dzieci, czyli na zasadzie "a ty... a ty...ty ..jesteś brzydka!!"

Rola.. też tak myślałem do czasu... gdy ją zobaczyłem u Wojewódzkiego.

Gość nie maluję się\!
Myrevin > 3 marca 2008, u góry jest data. Mnie bardziej dziwi, dlaczego u góry jest adres mensy na skrytkę pocztową :D Poważna instytucja i skrytka pocztowa? Widać że to przekręt. Podaliby normalnie adres siedziby.

Gość ewqeeccc
Nie chodzi o to, że całymi dniami myślę o Dodzi. Zastanawia mnie tylko czy to wszystko prawda? Czy naprawdę można wmówić przeciętnemu Polakowi, że sztandarowa polska idiotka jest jedną z najinteligentniejszych istot na tej planecie. I co potem? Jakaś idiotka jedna z drugą pomyślą że też są super inteligentne, bo zachowują się jak Dodzia?

Gość doda to pustostan
który wykupił sobie "zaszczytne" miejsce w mensa

Ja nie wierzę w to IQ i już.Zreszta nie wiem kto tak bardzo inteligentny chciałby uchodzić w oczach calego kraju za idiotkę i zarabiać fakt,dużą kasę,gołą dupą.Myślę,ze mądry człowiek by tak nie zrobil nawet za dużo więcej,przecież taką inteligencję można wykorzystać na różne lepsze sposoby

Gość Tyle w tym temacie
Jej "wynik", wokół którego było tyle medialnego szumu, to rezultat w narodowym tescie inteligencji, który był niczym innym jak PSYCHOZABAWĄ i medialną grą w sprawdzanie inteligencji - mówi nasze źródło. Równie dobrze możnaby wypełnić psychotest w "Bravo" i na podstawie ilości uzyskanych w nim punktów stwierdzić, że można się przymierzać do Mensy. Prawdziwy test psychologiczny ma określone prawa i zasady, z których żadne nie zostało spełnione podczas tego telewizyjnego konkursu.

Gość barrakuda..
no dobrze, ALE jakwytlumaczyc fakt, ze jednak jej nazwisko widnieje na stronie MENSY?

Gość nie poznaje, ze mi smierdzi
test przeprowadzony w dniu 13.11. doda urodzona 15.02 co ty myrevin ślepy?