Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariee

DIETA DUKANA, zapraszam wszystkie chetne, razem zawsze razniej :)

Polecane posty

Gość Mariee

Witam Kobitki :) Mam zamiar shudnac, bylam przez jakis czas na diecie MŻ, ale powiem szczerze, ze to nic mi nie dalo i tak pomyslalam, ze ja chyba potrzebuje jakiejs konkretnej diety inaczej nie schudne.. No wiec poczytalam sobie opinie na temat diety dukana i powiem szczerze,ze bardzo mnie zachecily, mam zamiar zaczac od poniedzialku, natomiast przez te cztery dni byc jeszcze na mz, poniewaz nie mam skladnikow na dukana dopiero w niedziele bede mogla kupic, wiec od poniedzialku zaczne. Czy jest ktos chetny? razem zawsze razniej :)

Gość Mariee
tak, tylko ze, zawsze jest tak, ze jak jest ktos nowy, to nikt nigdy na ta osobe nie zrwaca uwagi, wiec wolalam dodac wlasny topik.

Podstawą jest przeczytanie książki dr.Dukana.Jesli masz to za sobą to zaczynaj,jeśli nie to KONIECZNIE przeczytaj.My tam "dukamy" już długo,więc można się dużo dowiedziec od "doświadczonych" dukanek:)

Gość Mariee
podalabys linka ? :)

Niestety ale nie mam linka;wiem że wystarczy wpisac w google:nie potrafię schudnąć ;dziewczyny mają z neta za darmochę.Ja miałam papierowe wydanie i nie potrzebowałam nic kombinować.Przeczytanie ksiązki to na prawdę podstawa,gdyż wiadomości z neta są często BZDURNE!NAWET PORADY NIEKTÓRYCH "DOŚWIADCZONYCH" SĄ BEZ SENSU!Uwierz,wiem co piszę:)

Gość Mariee
ale linka do topiku :P

Gość Mariee
no wlasnie cos nie tak z tym linkiem

Gość *liliann
Proszę :) Skaczę po tych wątkach to ogarniam, co gdzie jest. hihih..